Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Obiectiv foto Nikon NIKKOR 50mm f/1.8 Z Lens
Nikon Obiectiv foto Nikon NIKKOR 50mm f/1.8 Z Lens Performanța optică remarcabil superioară față de cea a lentilelor obișnuite se realizează prin aranjamentul lentilelor, posibil datorită montării noului obiectiv Z. Construcția obiectivului a 12 elemente din 9 grupe, inclusiv ochelarii ED și 3672273
2999.99 In stock

Obiectiv foto Nikon NIKKOR 50mm f/1.8 Z Lens

COD: [ JMA001DA ] ID: 3672273
2.999,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.000,00 Lei
(TVA inclus)
Obiectiv foto Nikon NIKKOR 50mm f/1.8 Z Lens

Scurta descriere

Performanța optică remarcabil superioară față de cea a lentilelor obișnuite se realizează prin aranjamentul lentilelor, posibil datorită montării noului obiectiv Z. Construcția obiectivului a 12 elemente din 9 grupe, inclusiv ochelarii ED și lentilele asferice, demonstrează un design optic superb care oferă o calitate a imaginii fără compromisuri. O performanță optică mai mare, care diferă de obiectivele f / 1.8 convenționale, este atinsă prin următorii patru factori:
1) rezolvarea puterii compatibile cu camerele digitale de înaltă rezoluție care permit reproducerea texturii chiar minuscule,
2) caracteristicile bokeh moi și frumoase chiar și pe distanțe scurte,
3) aberație axială cromatică redusă intensiv și
4) reproducere superbă a imaginii punctuale.
 
Potențialul complet al acestei lentile poate fi realizat chiar și la deschiderea maximă. Puterea de rezoluție superioară, în mod specific, este reținută la un nivel superior, oferind reproducerea ascuțită a detaliilor pe întregul cadru, la orice distanță de focalizare. De asemenea, Nano Crystal Coat care reduce efectiv ghost-ul și flare-ul este folosit pentru a asigura redarea clară și ascuțită, chiar și în condiții de iluminare din spate. Performanța excelentă de redare care schimbă percepțiile despre lentilele f / 1.8 permite captarea imaginilor exact așa cum fotografii își imaginează că vor fi. În timp ce îmbunătățește performanța optică, designul compact este de asemenea realizat pentru o portabilitate superbă.
 
SENSIBILITATE INALTĂ 
Cu standardele mai înalte ale principiilor de proiectare a obiectivelor și informații detaliate despre lentile prin comunicarea de mare viteză și de mare capacitate între cameră și obiectiv, un control extrem de precis al AF este furnizat atât pentru fotografiere cât și pentru filmare. Un motor puternic de trepte (STM), care permite controlul silențios și precis al AF, este adoptat ca un dispozitiv de acționare AF. Motorul pas cu pas realizează fotografierea tactică AF, asigurând în același timp o performanță optică ridicată, care este de obicei dificil de atins.
 
Inelul de control este nou adoptat, la care pot fi atribuite funcții precum focalizarea (M / A), diafragma și compensarea expunerii. Inelul permite fotografierea confortabilă cu simțul operațional superior. Funcționează și ca inel de focalizare când este selectat modul de focalizare manuală.
 
PERFORMANȚĂ DE ÎNREGISTRARE  MARE
Focalizarea focală (deplasarea unghiului de vedere la reglarea focalizării) este compensată efectiv, iar diferite sunete (unitatea AF, transmisia cu diafragmă, funcționarea inelului de comandă) sunt reduse la minimum. De asemenea, controlul neted al diafragmei permite înregistrarea filmelor cu trecerea naturală a luminozității imaginii. În plus, expresia netedă a imaginii este realizată printr-o senzație de funcționare superbă a inelului de control.
Detalii tehnice
Obiectiv fotoMonturaNikon Z
Tip obiectivObiectiv fix
Distanta focala (mm)50
Diametru filtru (mm)76
AutofocalizareDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)76 x 89.5
Greutate (grame)415
Constructia obiectivuluiConfigurare obiectiv12 elemente in 9 grupe
Unghi de vizualizare (grade)47
Distanta de focalizare minima (m)0.45
DiafragmaNumar lamele diafragma9
Deschidere diafragmaf/1.8
Deschidere minimaf/16