Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Card Serioux microSDHC, 128GB, Clasa 10 + Adaptor SDHC
Serioux Card Serioux microSDHC, 128GB, Clasa 10 + Adaptor SDHC SERIOUX este o marca europeana de top pentru produse IT si consumer. Produsele noastre combina noile tehnologii, cu designul modern si functionalitatile avansate. Dezvoltarea produselor si serviciilor SERIOUX are la baza dorinta de a inova si promisiu 3681796
142.99 Out of stock

Card Serioux microSDHC, 128GB, Clasa 10 + Adaptor SDHC

COD: [ SFTF128AC10 ] ID: 3681796
142,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
143,00 Lei
(TVA inclus)
Card Serioux microSDHC, 128GB, Clasa 10 + Adaptor SDHC

Scurta descriere

SERIOUX este o marca europeana de top pentru produse IT si consumer. Produsele noastre combina noile tehnologii, cu designul modern si functionalitatile avansate.
Dezvoltarea produselor si serviciilor SERIOUX are la baza dorinta de a inova si promisiunea unei sincronizari permanente cu cele mai noi tendinte din domeniul IT si tech. Prin profesionalism si un grad ridicat de flexibilitate, prezenta companiei pe piata garanteaza produse de o calitate excelenta si conduce la numeroase realizari atat in relatia cu clientii directi, cat si cu marii jucatori din domeniu.
Succesul marcii SERIOUX a fost cladit pe servicii si produse de calitate, pe o echipa de oameni ambitiosi si specializati pe domeniul in care activeaza, iar planurile noastre de viitor sunt bazate pe o inovatie continua pentru clientii nostri. Inca din 2004 brandul Serioux, a evoluat constant castigand stabilitate si forta, ceea ce ne-a permis sa ne marim cota de piata si sa extindem gama de produse.
Detalii tehnice
CaracteristiciTipmicroSDHC
Capacitate128 GB
ClasaClasa 10
Rata transfer10MB/s
Adaptor SD inclusDa