Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Card de memorie A-DATA AUSDX64GUI3V30SHA-2-RA1, microSDXC, 64GB, Clasa 10 + Adaptor SD
A-data Card de memorie A-DATA AUSDX64GUI3V30SHA-2-RA1, microSDXC, 64GB, Clasa 10 + Adaptor SD Cardurile de memorie ADATA High Endurance microSDXC / SDHC UHS-I sunt carduri de memorie de inalta rezistenta, video Speed ​​Class 30 (V30) care sunt proiectate special pentru inregistrare continua si reinregistrare constanta. Sunt ideale pentru 3826299
59.00 In stock

Card de memorie A-DATA AUSDX64GUI3V30SHA-2-RA1, microSDXC, 64GB, Clasa 10 + Adaptor SD

COD: [ AS_AUSDX64GUI3V30SHA2-RA1 ] ID: 3826299
59,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
59,00 Lei
(TVA inclus)
Card de memorie A-DATA AUSDX64GUI3V30SHA-2-RA1, microSDXC, 64GB, Clasa 10 + Adaptor SD

Scurta descriere

Cardurile de memorie ADATA High Endurance microSDXC / SDHC UHS-I sunt carduri de memorie de inalta rezistenta, video Speed ​​Class 30 (V30) care sunt proiectate special pentru inregistrare continua si reinregistrare constanta. Sunt ideale pentru dashcams si sisteme de supraveghere si orice alta aplicatie care necesita rezistenta pentru inregistrarea non-stop. Mai mult, cu o clasificare de performanta a aplicatiei 2 (A2), acestea pot oferi utilizatorilor o experienta mai rapida si mai usoara pentru aplicatii. In plus, se pot descurca in medii extreme cu constructiile lor rezistente la apa, la socuri si rezistente la raze X.
 
Realizate pentru manipularea a mii de ore de inregistrare
Construite cu cipuri NAND Flash de inalta calitate, cardurile microSDXC / SDHC UHS-I de inalta rezistenta sunt realizate pentru a rezista pana la 40.000 de ore pentru cel de 128GB, inregistrare video de inalta definitie. Indiferent daca un bender aparator de pe dashcam, un incident pe sistemul CCTV sau un video de pe camera video, puteti fi relaxat, ca toate vor fi capturate.
 
 
Protectie integrala
Cu tehnologia de corectare a erorilor, aceste carduri pot detecta si repara o gama mai larga de erori de date. In plus, sunt de asemenea impermeabile, rezistente la socuri, rezistente la radiatii X, rezistente la static si rezistente la temperaturi extreme.
 
Caracteristici:
  • Rezistent la apa: poate supravietui scufundarii accidentale la 1 metru de apa timp de 30 minute;
  • antisoc: Rezistent la soc, picaturi, si indoire;
  • X-Ray-dovada: conform standardului ISO7816-1;
  • Static-dovada: au trecut EMC IEC61000-4 -2 test static;
  • Rezistenta la temperatura extrema: -25 ° C pana la 85 ° C.
 
Conformitate UHS-I si V30
Aceste carduri V30 de viteza video compatibile cu UHS-I V3 asigura viteze de citire / scriere de pana la 100/80 MB pe secunda, ceea ce face inregistrarea video 4K, 8K, 3D sau 360 °
 

 

A2 calificat - pentru o performanta mai rapida a aplicatiei
Indiferent daca urmaresti videoclipuri sau joci jocuri, aceste carduri de performanta pentru aplicatii 2 (A2) ruleaza si lanseaza mai rapid aplicatii mobile pentru o experienta mai lina.
 
 
Inregistrati si stocati mai multe
Cu capacitati cuprinse intre 32 GB si 256 GB, cardurile de memorie High Endurance microSDXC / SDHC UHS-I faciliteaza stocarea a mii de fotografii si zeci de filme Full HD pe telefonul mobil, dashcam sau sistemul de supraveghere.Inregistrati si stocati mai multe
Cu capacitati cuprinse intre 32 GB si 256 GB, cardurile de memorie High Endurance microSDXC / SDHC UHS-I faciliteaza stocarea a mii de fotografii si zeci de filme Full HD pe telefonul mobil, dashcam sau sistemul de supraveghere.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciTipmicroSDXC
Capacitate64 GB
ClasaClasa 10
Rata transfer100Mb/s
Adaptor SD inclusDa