Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo
Dji Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo DJI Osmo Action3 Adventure Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo    Impingeti orice aventura dincolo de limite cu Osmo Action 3Dispune de un design cu eliberare rapida pentru montare usoara pe orizontala si verticala si ecrane tactile colorate in fata si in spate, 4070334
1769.99 In stock

Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo

COD: [ CP.OS.00000221.01 ] ID: 4070334
1.769,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.769,99 Lei
(TVA inclus)
Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo

Descrierea produsului Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo

Camera video sport DJI Osmo Action3 Adventure Combo

 

 

 

 

Impingeti orice aventura dincolo de limite cu Osmo Action 3
Dispune de un design cu eliberare rapida pentru montare usoara pe orizontala si verticala si ecrane tactile colorate in fata si in spate, pentru un control fara efort al parametrilor si al redarii. Cu progrese suplimentare in ceea ce priveste rezistenta la frig, durata de viata a bateriei si capacitatea de impermeabilitate, nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a lua masuri.

 

Noul design cu eliberare
rapida 

Comutare rapida la fotografiere verticala

 

 

Sistem de imagistica

Imagistica care aprinde expresia

4K/120fps

Orice moment poate deveni un punct culminant. Filmati pana la 4K/120fps si surprindeti experiente in detalii dinamice, incredibil de netede.

 

 

FOV super-larg de 155°

Oportunitatile sunt larg deschise. Un FOV foarte larg face ca fiecare scena sa fie mai atragatoare, mai captivanta si mai memorabila.

 

 

Senzor de 1/1,7 inchi, calitate optima a imaginii

Calibrarea temperaturii culorii

Experimentati culori reale. Senzorul de temperatura a culorii Action 3 regleaza inteligent balansul de alb si AE pentru culori extrem de precise, chiar si in medii complexe de iluminare, cum ar fi scuba sau scufundari in ape adanci.

 

 

Sigur si eficient - Design Mount Up

Rezistenta puternica la impact pentru conexiuni sigure.

Designul inovator cu eliberare rapida al Action 3 imbunatateste rezistenta la impact prin combinatia dintre forta magnetica puternica si o clema de pozitionare suplimentara. Acest lucru il face mai mult decat pregatit pentru scenarii de mare intensitate. De asemenea, este usor de detasat si suficient de flexibil pentru a schimba rapid locatiile si accesoriile.

 

 

Incercati si pe verticala

Montati camera fix cum doriti. Cadrul de protectie orizontal-vertical va permite sa schimbati lucrurile si sa fotografiati vertical in cateva secunde. Detaseaza camera, intoarce-o si reataseaz-o.

 

 

Acumulator rezistent la frig, de lunga durata

 

 

Imbratiseaza frigul: -20 ° C (-4 ° F)

Cui ii este frica de temperaturi scazute? Inregistrati continuu pana la 150 de minute la temperaturi de pana la -20 ° C (-4 ° F).

 

 

Durata de viata extinsa a bateriei, pana la 160 de minute

Durata de viata a bateriei rezista cat rezisti si tu. Limitele de capacitate a bateriei au fost depasite si mai mult cu Action 3 pentru a permite peste 2,5 ore de utilizare. Surprindeti aventuri intregi cu o singura incarcare.

 

 

Incarcare rapida

Nu mai astepta puterea. Action 3 este prima camera de actiune care accepta nativ tehnologia de incarcare rapida. In doar 18 minute, poate fi alimentata cu pana la 80%, ceea ce este suficient pentru aproximativ doua ore de fotografiere.

 

 

 

Mai multe moduri EIS

Un sistem de stabilizare cu adevarat cuprinzator

RockSteady 3.0

O noua generatie de algoritm inteligent de stabilizare alimenteaza cea mai recenta versiune a RockSteady EIS, care poate elimina efectiv tremuratul camerei in toate directiile. Accepta utilizarea in timpul inregistrarii la pana la 4K/120fps, oferind o perspectiva stabila si captivanta la persoana intai.

 

 

HorizonSteady

Aceasta functie de stabilizare inteligenta ajuta la eliminarea miscarii camerei in toate directiile si chiar si orizontala corecteaza inclinarea in orice unghi. Aceasta inseamna ca filmarile pot ramane la nivel orizontal, chiar si prin denivelari grele si rotatii de 360°. In plus, puteti activa HorizonBalancing, care corecteaza inclinarea orizontala cu ±45° si accepta inregistrarea videoclipurilor stabile 4K/60fps.

 

 

16m Rezistenta la apa

Sa mergem mai adanc. Corpul camerei este complet optimizat pentru a fi utilizat la adancimi de pana la 16 metri (52 feet), imbunatatind aventurile subacvatice fara a fi nevoie de accesorii suplimentare.

 

 

Sticla de inalta rezistenta

Rezistent la picaturi si hidrofob. Ecranul frontal, ecranul din spate si capacul de protectie a lentilei sunt toate realizate cu Gorilla Glass de inalta rezistenta, care nu este doar rezistenta la uzura si la zgarieturi, ci si rezistenta la caderi de 1,5 metri. In plus, aceste trei puncte au un strat hidrofob, care respinge rapid apa fara a afecta calitatea imaginii.

 

 

Ecrane tactile duble

De asemenea, un ecran tactil frontal. Ecranul frontal este convenabil pentru vlogging si incadrarea selfie-urilor si accepta functiile de control tactil utilizate in mod obisnuit. Nu mai intoarceti camera pentru reglarea parametrilor, schimbarea modului sau redarea video.

Cand camera comuta intre orientarile orizontale si verticale, interfata cu utilizatorul se adapteaza in consecinta. Ecranele tactile sunt, de asemenea, suficient de sensibile pentru a fi operate cu usurinta cu mainile ude.

 

 

Control intuitiv, chiar daca nu puteti vedea ecranele.

Apasati scurt butonul de comutare rapida si camera va transmite prin voce modul de fotografiere curent. Chiar daca camera este instalata pe o casca sau intr-o alta locatie greu de vazut, puteti selecta cu precizie modul dorit si aveti incredere ca nu veti pierde niciodata momentul in care doriti sa inregistrati. Puteti chiar sa adaugati pana la cinci seturi de parametri personalizati la lista modurilor de fotografiere.

 

Controleaza-ti camera de la distanta doar cu vocea ta. 

Ideal pentru scenariile in care mainile tale sunt ocupate, Action 3 recunoaste comenzile vocale cu o rata de recunoastere ridicata, permitand sa fii implicat in moment.

 

 

Inregistrare Stereo

Performanta audio exceptionala inseamna rezultate mai captivante. Directia de receptie poate fi ajustata pentru o inregistrare a sunetului mai bine directionata si mai precisa. Un microfon ascuns in partea de jos a Action 3 suprima chiar zgomotul vantului, oferindu-va mai multa incredere in inregistrarea audio in scenarii cu vant sau cu viteza mare.

 

Action 3 este compatibil cu DJI Mic, care este portabil, usor de montat si are o distanta de transmisie de pana la 250 de metri. Action 3 poate conecta si alte microfoane externe folosind un cablu de tip C la 3,5 mm.

 

 

Action 3 poate fi folosit ca o camera web pentru o experienta de comunicare mai dinamica. Fie pentru intalniri, cursuri sau doar pentru a discuta cu prietenii, comuta cu usurinta intre mai multe perspective si foloseste sunetul stereo pentru conversatii mai clare.

 

 

Editati, distribuiti si explorati cu DJI Mimo

InvisiStick pentru schi

Aplicatia DJI Mimo deblocheaza puterea smartphone-ului tau pentru a profita la maximum de Action 3. Utilizeaza cloud computing si algoritmi AI pentru a elimina selfie stick-ul pentru scenarii de schi si snowboard, oferindu-ti imagini uluitoare care arata ca si cum ar fi fost filmate. de un profesionist.

 

 

Wi-Fi Livestream

Action 3 accepta platforme de stream live si mai multe rezolutii din care puteti alege. Conecteaza-te oricand cu lumea ta fata in fata si chiar inregistreaza-ti filmarile live.

 

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTip cameraCamera sport
ModelDJI Osmo Action3 Adventure
InregistrareRezolutii Imagine4000 x 3000
FormatMP4
ObiectivTip senzorCMOS
Zoom digital4x
DisplayTip DisplayLCD Touch-Screen
AlimentareTip AcumulatorLi-Polymer
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Vezi mai mult