Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte

Camere Video Auto Prestigio

Filtrare produse
Ordonare dupa
Camera Video Auto DVR Dual Prestigio RoadRunner 380, Full HD, unghi de 140°, Night Vision, Motion Detection, G-sensor, Cyclic Recording (Negru)
340,99 Lei
Camera video auto Prestigio RoadRunner 370GPS, 2.0" IPS, 1920x1080@30fps, 2MP, 140°, MicroUSB, 120 mAh, GPS, Night Vision, G-sensor (Negru)
306,99 Lei
Camera video auto Prestigio RoadRunner 185, 2.0" IPS, 1920x1080@30fps, 2MP, 140grade, MicroUSB, 180mAh, NightVision (Negru)
241,99 Lei
Camera Video Auto Prestigio RoadRunner 425, 2.0'' LCD display, FHD 30fps, unghi de 140°, OVP, NTC, Detectare miscare, G-sensor (Negru)
435,99 Lei
Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 155, LCD 2", Full HD, G-Sensor, 2MP, Unghi de vizualizare 140° (Negru)
387,99 Lei
Camera auto DVR PRESTIGIO RoadScanner PRS700GPSCE, Ecran 2.7", 4MP, Super Full HD, G-sensor, GPS, Detector radar (Negru)
745,99 Lei
Camera auto DVR PRESTIGIO RoadScanner 500WGPS, Ecran 1.7", 2MP, Full HD, G-sensor, GPS, Detector radar, Wi-Fi (Negru)
475,99 Lei
Ordonare dupa

Intrebari frecvente

Cum alegi cele mai bune camere video auto?

Alege camerele auto sau camerele de bord in functie de ceea ce iti doresti de la acestea. Exista camere speciale care te vor ajuta sa parchezi, iar acestea functioneaza aproape la fel de bine ca senzorii. Cu ajutorul unei camere de filmat pentru parcare vei reusi sa parchezi chiar si in cele mai dificile spatii fara sa existe riscul de a zgaria sau lovi masina ta sau masinile parcate langa tine. De asemenea, daca ai garaj, o astfel de camera te va ajuta sa intri si sa iesi din garaj fara batai de cap, indiferent de vreme sau moment al zilei. Camerele auto sunt utile si in cazul unui accident deoarece acestea vor ajuta organele competente sa determine culpa. Spre exemplu, daca masina ta este lovita in trafic, la semafor, camerele auto vor capta intreaga scena, iar tu nu va trebui sa iti faci griji in cazul unei constatari. Daca masina pe care o conduci nu este a ta, atunci camerele video auto sunt o optiune excelenta. Te vor face sa te simti in siguranta, fara a sta cu grija ca va trebui sa dai explicatii in cazul unei tamponari sau a unor zgarieturi.

Cand sunt utile camerele video auto?

Atunci cand vrei sa parchezi mai usor, camerele auto video sunt extrem de utile. Nu mai trebuie sa iti faci griji legate de locurile de parcare stramte sau inghesuite si nici legate de micile accidente din parcari. De asemenea, o camera auto te va ajuta in cazul accidentelor pentru a scapa de vinovatie atunci cand situatia nu o impune.

De cate tipuri sunt camerele video auto?

Camerele auto pot fi de mai multe tipuri in functie de rezolutia si calitatea imaginii pe care o ofera. Totusi, de cele mai multe ori, acestea se impart in camere pentru fata masinii si camere pentru spatele masinii. Vei gasi si camere auto fata spate, care acopera ambele parti ale automobilului.