Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Blitz aparat foto Canon Speedlite 600 EX II-RT
Canon Blitz aparat foto Canon Speedlite 600 EX II-RT Speedlite 600EX II-RT este proiectat pentru fotografierea la frecvente rapide ale cadrelor si asigura performante inalte in cele mai solicitante situatii. Fie ca este utilizat fara a fi montat pe camera sau in suportul de prindere, versatilitatea acestu 3681998
3399.99 Out of stock

Blitz aparat foto Canon Speedlite 600 EX II-RT

COD: [ AC1177C006AA ] ID: 3681998
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Blitz aparat foto Canon Speedlite 600 EX II-RT

Scurta descriere

Speedlite 600EX II-RT este proiectat pentru fotografierea la frecvente rapide ale cadrelor si asigura performante inalte in cele mai solicitante situatii. Fie ca este utilizat fara a fi montat pe camera sau in suportul de prindere, versatilitatea acestuia va permite sa preluati controlul complet asupra iluminatului.
 
Speedlite 600EX II-RT asigura performante fara compromisuri, facandu-l partenerul ideal pentru EOS-1D X Mark II. Declansati blitul continuu si cu 50 % mai mult, comparativ cu modelul Speedlite 600EX-RT, si adaugati acumulatorul CP-E4N pentru rafale chiar mai lungi.
 
Performanta fiabila pe camera si departe de aceasta
 
Algoritmul imbunatatit pentru controlul blitului impiedica supraincalzirea si Quick Flash ii permite blitului Speedlite 600EX II-RT sa se declanseze chiar daca nu este complet incarcat, pentru ca dvs. sa nu pierdeti acel moment unic. Capul cu zoom si pentru iluminare indirecta asigura concordanta intre acoperirea blitului si a obiectivului utilizat si permite reflectarea luminii de pe pereti si tavane pentru un rezultat mai natural. Speedlite 600EX II-RT este rezistent la intemperii in aceeasi masura ca EOS-1D X Mark II, pentru a putea continua sa fotografiati si atunci cand conditiile devin dificile.
 
Un adaptor pentru iluminare indirecta este inclus pentru un iluminat mai delicat la fotografierea portretelor, si filtre de culoare detasabile cand doriti un echilibru intre blit si lumina ambianta.
 
Iluminat creativ la distanta de camera, din orice directie
 
Simulati lumina care vine din orice directie, pozitionand blitul Speedlite 600EX II-RT departe de camera. Declansati de la 30 m distanta, folosind comanda radio sau optica integrata si un declansator wireless optional, transmitatorul Speedlite ST-E3-RT. Pot fi utilizate impreuna mai multe blituri Speedlite 600EX II-RT (individual sau in grupuri) si pot fi combinate cu alte blituri Canon, precum Speedlite 430EX III-RT.
 
Performante puternice cu numar director 60 (m, ISO100)
 
Speedlite 600EX II-RT dispune de suficienta putere pentru a nu va provoca frustrari. Este ideal pentru luminarea spatiilor mari si pentru reflectarea luminii de pe pereti si tavane pentru un rezultat mai subtil si mai natural. Este inclus un adaptor pentru iluminare indirecta, care atenueaza lumina blitului si mai mult. Unitatea se poate reincarca in mod silentios, in doar 3,3 sec., iar acumulatorul CP-E4N optional scurteaza si mai mult acest interval.
 
Este usor de utilizat, are comenzi intuitive si un afisaj pentru informatii
 
Un selector rotativ personalizabil permite ajustarile rapide cand se lucreaza sub presiune, iar afisajul mare si iluminat va prezinta informatiile relevante despre fotografiere dintr-o privire. Nivelul de incarcare al tuturor bliturilor wireless dintr-un grup este indicat pe afisajul de pe unitatea Speedlite 600EX II-RT principala.
Detalii tehnice
SpecificatiiAlimentare4 x R6 / AA
Greutate430g (fara baterii)
Dimensiuni122.0 x 143.2 x 78.7