Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Aparat Foto Mirrorless Sony ALPHA A7C ILCE7CS, 24.2 MP, Filmare 4K, Senzor de imagine CMOS Exmor R™ (Negru)
Sony Aparat Foto Mirrorless Sony ALPHA A7C ILCE7CS, 24.2 MP, Filmare 4K, Senzor de imagine CMOS Exmor R™ (Negru) A7 C   Exprimați-vă la scară maximă Performanță de excepție și calitate extraordinară a imaginii   În ciuda dimensiunii compacte a corpului, care este cel mai mic și mai ușor din lume4, α7C oferă calitatea spectaculoasă a imaginii 3818376
9899.99 Out of stock

Aparat Foto Mirrorless Sony ALPHA A7C ILCE7CS, 24.2 MP, Filmare 4K, Senzor de imagine CMOS Exmor R™ (Negru)

COD: [ ILCE7CS.CEC ] ID: 3818376
10.699,99 Lei PRP
9.899,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 800,00 Lei
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
10.699,99 Lei PRP
9.900,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 799,99 Lei
Aparat Foto Mirrorless Sony ALPHA A7C ILCE7CS, 24.2 MP, Filmare 4K, Senzor de imagine CMOS Exmor R™ (Negru)

Scurta descriere

 

Exprimați-vă la scară maximă
Performanță de excepție și calitate extraordinară a imaginii
 
În ciuda dimensiunii compacte a corpului, care este cel mai mic și mai ușor din lume4, α7C oferă calitatea spectaculoasă a imaginii atât pentru statice, cât și pentru filme, firească pentru o cameră Full Frame. FA rapidă, largă și stabilă fotografierea continuă cu declanșare rapidă și monitorul LCD cu unghi variabil util contribuie la capturarea acțiunii atunci când are loc. 
 
 
 
Performanță Full Frame compactă
 
 
Imagini Full Frame unice
 
 
Tehnologia în serviciul imaginii
 
 
Realizare de filme cu opțiuni pentru creativitate
 
 
Concepute pentru utilizare optimă
 
 
Calitate ireproșabilă pentru statice și filme
 
Calitate uluitoare a imaginilor, posibilă grație senzorului Full Frame
 
 
 
 
 
 

 

Imagini specifice Full Frame într-un corp compact
Colectarea superioară a lumii înseamnă imagini cu zgomot redus de înaltă calitate
 
Senzorii mai mari creează imagini mai bune, iar senzorul Full Frame de pe α7C este mult mai mare decât senzorii din smartphone-uri, camere digitale compacte și camere similare, cu senzor APS-C și obiective interschimbabile. Colectarea mai eficientă a luminii asigură imagini profesionale cu zgomot redus și detalii mai multe în umbre și zone luminoase.
 
 
Faceți diferența cu un senzor mai mare
Având senzor Full Frame, puteți obține imagini impresionante, specifice acestui format. Senzorul de pe α7C este de două ori mai mare decât cei de pe camerele APS-C cu mărime similară a corpului și cu până la 30 de ori mai mare decât un senzor de smartphone, rezultând imagini uluitoare cu profunzime și detalii mai ample.
 
[1]Dimensiune completă [2]APS-C [3]Micro Four Thirds [4] tip 1 inch [5]1/2,3~1/3,4 inchi
 
Dimensiune compactă, utilizare simplă
α7C a fost conceput compact, ușor și portabil, fără a compromite performanța autentică a unui aparat foto Full Frame. Acest obiectiv a fost realizat dezvoltând componente mecanice noi, precum obturatorul și unitatea de stabilizare optică compacte, și optimizări de aspect și structurale. 
 
 
 
Bucurați-vă de avantajul oferit de Full Frame
Senzorul Full Frame al camerei α7C nu doar captează mai multă lumină. Datorită dimensiunii mari a senzorului și pixelului, vezi avea parte inclusiv de profunzime mai mare a imaginii, interval dinamic extins și detalii mai bune. 
 
 
Surprindeți toată frumusețea din lume
Senzorul CMOS Exmor R™ de 24,2 MP11 și motorul BIONZ X™ Sony asigură reproducerea superbă a culorilor și interval dinamic larg cu 15 opriri12 și contribuie la capturarea de detalii și tranziții line în toate condițiile de iluminare, atât în statice, cât și în filme.
 
 
Imagini superbe chiar și la vit. mari ale obt. și lum. red.
Pixelii mai mari ai senzorului permit un raport semnal/zgomot mai bun, rezultând imagini superbe cu mai multe detalii în texturi și umbre. Reducerea zgomotului este eficientă îndeosebi la sensibilități ISO medii și mari necesare pentru subiecți rapizi sau slab iluminați. Intervalul standard ISO100-51200 este extensibil la ISO50-204800.
 
Obiective în ton cu stilul dvs.
 
O gamă largă cu montură E: unghi larg, teleobiectiv, video și specializate
 
Indiferent dacă sunteți amator sau profesionist, fotograf sau creator de filme, o gamă diversă din peste 50 de obiective cu montură E vă stă la dispoziție pentru a vă eleva creativitatea. Obiectivele Full Frame compacte oferă imagini cu distorsiune excepțional de redusă chiar și la distanțe focale mari și asigură o profunzime și un bokeh superbe.
 
 
Extindeți opțiunile de filmare
 
Realizează filme cu adevărat artistice datorită controlului superb, calității imaginii și dimensionalității specifice formatului Full Frame.
 
 
Înregistrare 4K pentru filme cu imagini superbe
 
Profunzimea redusă a câmpului asigură efecte bokeh, unul dintre avantajele camerelor Full Frame. Citirea completă a pixelilor fără combinare asigură o supraeșantionare echivalentă înreg. 6K, rezultând imagini curate, cu moiré și artefacte reduse.
 
 
Exprimați-vă mai amplu cu opțiunile S-Log, HLG și Profil de imagine
Suportul S-Log3 capturează un interval dinamic larg cu 14 opriri dezvăluind la postproducție detalii fine atât în umbre, cât și în lumini. HLG (Hybrid Log-Gamma) facilitează redarea și fluxul HDR directe, iar Profil de imagine asigură diverse setări pentru capturarea de imagini.
 
 
Surprindeți acțiunea autentică, cu detalii superbe 
FA de vârf și fotografierea continuă rapidă vă garantează că nu veți rata acel cadru important la fracțiune de secundă. Unitatea de stabilizare optică a imaginii de pe α7C asigură stabilitatea și claritatea și în statice, și în filme.
 
 
FA foarte precisă găsește rapid subiectul și stabilizează focalizarea
α7C profită de progresele în FA ale mult apreciatei game α9, având funcția unică 4D FOCUS pentru obținere rapidă a subiectului și urmărire stabilă în zonă largă. Cele 693 de puncte FA cu detectare fază acoperă aproximativ 93% din suprafața imaginii. 
 
 
Nu ratați niciun moment, chiar și la acțiuni rapide
Pentru a captura mai bine subiecți în mișcare, α7C face serii continue de până la 10 cps cu urmărire FA/EA și de până la 8 cps în modul vizualizare în timp real. Acceptă inclusiv fotografierea silențioasă cu până la 10 cps cu urmărire FA/EA.
 
Bazați-vă pe urmărirea persistentă a subiectului
 
Urmărire în timp real intelig. AI și FA pe ochi în timp real de la Sony
 
Urmărirea fiabilă a subiectului înseamnă portrete mai reușite. Ca la modelele anterioare, puteți încadra subiectul și apăsa până la jumătate declanșatorul preconfigurat pentru a iniția FA pe ochi în timp real. α7C are și o funcție nouă, care permite apăsarea but. AF-ON pt. a activa urmărirea în timp real chiar și în afara modului AF-C, putând folosi imediat urmărirea în timp real. Focal. este menținută chiar și când fața subiectului este parțial ascunsă sau are ochelari.
 
 
Portrete de animale cu focalizare perfectă
FA a ochilor animalelor în timp real urmărește și focalizează acești ochi
 
Realizare de cadre fixe cu animale este mult mai simplă cu FA Sony de vârf, bazată pe algoritmi. Detectarea și urmărirea automate rapide și precise ale ochilor animalelor, nu ale nasului și părului de pe față ale acestora asigură o focalizare globală precisă: lăsați totul în seama camerei. Vă puteți baza pe ea chiar și când se interpun obstacole sau când orientarea pe orizontală/verticală a camerei se schimbă.
 
 
Cadre și filme din mână fiabile
Măriți, faceți prim-planuri și capturați scene nocturne de mare claritate
 
Stabilizarea optică a imaginii pe 5 axe de pe α7C compens. 5 tipuri de tremurat, fără a se pierde calitatea, chiar și când se folosește sistem cardanic sau pe întuneric: [1, 2] tremurat unghiular (transver. și vert.) care apare de obicei la teleobiectiv, [3, 4] tremurat pe oriz. și verticală (axele X și Y), observabil odată cu factorul de mărire și [5] tremurat de rotație (rotire pe axa Z), care afectează cadrele și video nocturne.
 
 
 
Calitate a imaginii specifice Full Frame pentru creatorii de filme
Monitorul cu unghi variabil și deschidere în lateral al camerei α7C poate fi privit ușor, de exemplu, chiar și când este atașat un microfon, este folosit un sistem cardanic sau la fotografiere din poziții diferite. În plus, mufele de căști și microfon vă permit să folosiți echipamentul preferat. Mai mult, bateria de capacitate mare permite sesiuni extinse. În concluzie, α7C este ideală pentru vloggeri și alți creatori.
 
 
 
Producție de filme simplificată
Compactă, ușoară și portabilă chiar și cu mânerele opționale
 
Monitorul LCD cu deschidere în lateral simplifică vloggingul, combinația de microfon și mâner opțională este ideală pentru vlogging fără cabluri, iar suportul pentru microfoane digitale asigură un sunet extrem de clar. Este acceptat inclusiv popularul format video vertical, folosindu-se metadate care permit redarea și editarea în poziție verticală a materialului filmat în format vertical, fără a fi nevoie de rotire.

 

 

 

Mânere pt. configurație superioară rapidă pt. vlog
Mânerul Bluetooth® GP-VPT2BT opțional controlează funcțiile de înregistrare și zoom, având și rol de trepied pentru fotografiere fără mâini. Butonul personalizabil și reglarea simplă a unghiului camerei îl fac ideal pentru fotografiere eficientă. 
 
 
Zoom 2x clar pentru opțiuni foto flexibile
Funcția Clear Image Zoom de la Sony păstrează rezoluția subiectului aproape fără a se deteriora calitatea imaginii. Până și obiective cu focalizare unică pot fi folosite ca obiective cu zoom, cu zoom de mărire de până la 2x.
 
 
Interfață audio digitală pentru sunet clar
Când se folosește ECM-B1M Shotgun Microphone de la Sony sau kitul adaptor XLR-K3M în soclul MI (multiinterfață), sunetul este transmis ca semnal digital pentru înregistrare audio de înaltă calitate fără deteriorare sau fără cabluri suplimentare. 
 
Extindeți-vă creativitatea cu efecte speciale
 
 
Reglați precis sensib. comutării FA între subiecți pt. a stabil. sau schim. focaliz. 
Sensibilitatea FA este reglabilă pentru situații cu mai mulți subiecți în mișcare. Nivelurile variază de la „1. Persistent”, pentru stabilizarea focalizării pe subiectul inițial, și până la „5. Sensitive”, pentru comutarea simplă la alți subiecți.
 
 
Utilizați AF Transition Speed pt. control viteză comut. foc.
Când focalizarea automată chiar trece de la un subiect la altul, puteți specifica viteza tranziției. Sunt disponibile șapte niveluri, de la tranziții line la tranziții rapide ale focalizării. 
 
 
Filmare „slow motion” și „fast motion”
Înregistrare de până la 5x mai înceată/60x mai rapidă decât în timp real
 
Varierea ritmului redării materialului este un element de creativitate extra pe care îl puteți adăuga în filme, iar modul S&Q al α7C îl simplifică. Camera acceptă înregistrare Full HD de mare viteză la 120 cps. Efectele slow motion și fast motion sunt integrate în cameră, cu rate de cadre cuprinse între 1 și 120 cps. Materialul rezultat este de până la 5 ori mai încet sau de până la 60 de ori mai rapid decât acțiunea în timp real.

 

Efecte vizuale simple pentru filme
Funcțiile Efect de imagine, Stil creativ și Profil de imagine sunt moduri simple de a vă lărgi exprimarea creativă la filmare. Oferă mare varietate de efecte vizuale și setări, pentru începători și profesioniști. Efect de imagine și Stil creativ vă permit să lăsați totul în seama camerei, pt. a nu mai fi nevoie de gradație la postproducție.
 
 
 
Fiabilă și intuitivă, cu capacități wireless utile
 
 
Monitor LCD: deschidere laterală pt. flexib. 
Panoul de tip 3.0 cu 921 mii puncte se rotește la 176°/orizontală și la 270°/ verticală. Utilizați focalizarea tactilă pentru schimbare imediată a focalizării sau obturatorul tactil pentru focalizare și capturare statice cu o atingere a ecranului.
 
 
Încărcare simplă a bateriei și la fotografiere    
Bateria Z de mare capacitate integrată în corpul compact al camerei α7C poate fi alimentată prin USB. Cablul USB Type-C® este tot ce vă trebuie pentru încărcare și puteți fotografia la încărcare.  
 
 
Construcție solidă, rezistentă la praf și umezeală
Capacele superior, frontal și posterior ale camerei sunt fabricate din aliaj din magneziu ușor și foarte rigid. Corpul este etanșat peste tot pentru a minimiza pătrunderea prafului și umezelii.
 
 
Fotografiere de la distanță de pe mobil și PC 
Funcția Wi-Fi® de pe α7C facilitează fotografierea de la distanță. Montați camera la distanță și faceți selfie-uri sau materiale de vlog folosind un PC, smartphone sau tabletă pentru a previzualiza, a regla setările și a acționa obturatorul. 
 
 
Transfer de date rapid pe mobil și mai departe în social media
Pozele și video se pot transfera direct pe smartphone și tabletă pentru a fi văzute, partajate și stocate ușor prin Wi-Fi® 2,4 sau 5G Hz. Transferul prin atingere posibil pentru anumite dispozitive, unele permițând conexiuni QR Code.  
 
 
Imaging Edge Desktop
Înnobilați-vă fotografia cu aplicațiile Imaging Edge Desktop. Folosiți funcția de editare pentru a transforma date RAW în fotografii de calitate gata de livrat. Valorificați din plin fișierele RAW Sony și gestionați-vă mai eficient producțiile.
 
 
Imaging Edge Mobile™ și Movie Edit add-on pentru a crea filme mai confortabil
Cu funcția Wi-Fi® din α7C, eliberarea obturatorului și înregistrarea de filme se pot controla de pe smartphone sau tabletă, iar datele de imagini se pot transfera wireless. Movie Edit add-on corectează tremuratul camerei după fotografiere.
Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelA7 C
TipBody doar corp
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)24.2
Senzor imagineSenzor CMOS Exmor R
Dimensiune senzor (mm)35.6 x 23.8 mm
Format inregistrareRAW
JPEG
Filmare4K
Rezolutii imagine (pixeli)6000 x 4000
Rezolutii filmare (pixeli)3840 x 2160
Inregistrare audioDa, Stereo
ExifExif Ver. 2.32
OpticaStabilizare optica de imagineDA
Control focalizareTip focalizareFocalizare automat? hibrid? rapid? (focalizare automat? cu detec?ia fazei/focalizare automat? cu detectarea contrastului)
Focalizare automataFocalizare automat? hibrid? rapid? (focalizare automat? cu detec?ia fazei/focalizare automat? cu detectarea contrastului)
Punct de focalizareCadru întreg de 35 mm: 693 de puncte (focalizare automat? cu detec?ia fazei), mod APS-C cu obiectiv FF: 299 de puncte (focalizare automat? cu detec?ia fazei), cu obiectiv APS-C: 221 de puncte (focalizare automat? cu detec?ia fazei)/425 de puncte (focalizare automat? cu detectarea contrastului)
Blocare focalizareDA
Control expunereSensibilitate ISO100-51200
Tip obturatorControlat electronic, traversa verticala, cu plan focal
Moduri de expunereAUTOMAT (iAuto), Expunere automat? programat? (P), Prioritate de diafragm? (A), Prioritate de timp de expunere (S), Manual (M), Film (Expunere automat? programat? (P)/Prioritate de diafragm? (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M)), Cu încetinitorul ?i rapid (Expunere automat? programat? (P)/Prioritate de diafragm? (A)/Prioritate de timp de expunere (S)/Manual (M))
Balans de albDa
PictBridgeNu
Moduri declansareO singur? fotografie, Fotografiere continu? (se poate selecta Hi+/Hi/Mid/Lo), Temporizator automat, Temporizator automat (continuu), Variere expunere: Expunere unic?, varierea expunerii: Cont./varierea balansului de alb, varierea expunerii DRO
Corespondenta masurare expunereMulti-segment, Central ponderat?, Punctual? (Standard/Mare), Medie pe tot ecranul, Accentuare
Compensare expunere+ /- 5,0 EV (trepte selectabile de 1/3 EV, 1/2 EV) (cu disc selector pentru compensarea expunerii: +/- 3 EV (trepte de 1/3 EV))
BlitBlit incorporatNu
Control blit externTTL preblit
Compensare blit+/- 3,0 EV (comutabil între treptele de 1/3 ?i 1/2 EV)
Viteza sincronizare blit1/160
PerformanteAntiprafDa (strat de protec?ie antistatic pe filtrul optic ?i mecanismul de mi?care a senzorului de imagine)
Tiparire ExifDA
Print Image Matching IIIDA
DPOF (Digital Print Order Format)DA
Mod Nume dosarDa
Functia redareCadru cu cadru (cu sau f?r? histogram? Y RGB cu informa?ii despre fotografiere ?i avertisment de zon? luminoas?/umbr?), Vizualizare index, Mod de afi?are l?rgit (L: 18,8x, M: 12,3x, S: 9,4x), Revizuire automat?, Orientare imagine, Diaporam?, Selectare folder (Dat?/Statice/XAVC S HD/XAVC S 4K), Protejare, Evaluare, Afi?are ca grup
Terminal sincronizareNU
Memorie si alimentareAlimentareAcumulator NP-FZ100 inclus
Intrare / IesireConectivitate PCWi-Fi (2.4 sau 5 GHz)
TelecomandaTelecomanda prin smartphone
Telecomanda PC
DisplayMonitor LCD3 inchi
Vizor OpticVizor electronic de 1,0 cm (tip 0.39) (XGA OLED)
ObiectivMontura obiectivSony E
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)124 x 71.1 x 59.7
Greutateaprox. 509g (inclusiv baterie si card de memorie inclus)
aprox. 424g (doar corpul)