Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Aparat Foto Mirrorless Olympus E-M1 MARK II Body, 20.4 MP, Filmare 4K, WI-FI + Obiectiv Dublu zoom Kit PRO (Negru)
Olympus Aparat Foto Mirrorless Olympus E-M1 MARK II Body, 20.4 MP, Filmare 4K, WI-FI + Obiectiv Dublu zoom Kit PRO (Negru) Olympus E-M1 Mark II Schimbăm jocul. Din nou.     OM-D E-M1 Mark II este camera foto Micro Four Thirds revoluţionară. Înglobează un sistem avansat de tehnologie inovatoare și caracteristici concepute pentru a schimba puterea fotografiei.   3643620
15999.00 Out of stock

Aparat Foto Mirrorless Olympus E-M1 MARK II Body, 20.4 MP, Filmare 4K, WI-FI + Obiectiv Dublu zoom Kit PRO (Negru)

COD: [ V207061BE010 ] ID: 3643620
15.999,00 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15.999,00 Lei
(TVA inclus)
Aparat Foto Mirrorless Olympus E-M1 MARK II Body, 20.4 MP, Filmare 4K, WI-FI + Obiectiv Dublu zoom Kit PRO (Negru)

Scurta descriere

Schimbăm jocul. Din nou.
 
 
OM-D E-M1 Mark II este camera foto Micro Four Thirds revoluţionară. Înglobează un sistem avansat de tehnologie inovatoare și caracteristici concepute pentru a schimba puterea fotografiei.
 
Performanță de mare viteză
 
 
Fotografiere secvențială rapidă: experimentați fotografierea secvențială care rivalizează cu cea a camerelor SLR. E-M1 Mark II oferă atât S-AF, cât și C-AF cu 20,4 megapixeli de înaltă definiție, cu detalii bogate. Datorită procesării în paralel, chiar și subiecții în mișcare rapidă, până la 60cps, vor fi clari și bogați în detalii precise.
 
Single Autofocus
 
 
Alegeți momentul când fotografierea secvențială ar trebui să pornească cu Single AF (S-AF). Atâta timp cât funcția AF/AE este blocată, E-M1 Mark II va realiza până la 60cps în timp ce urmăriți prin vizorul electronic orice subiect în mișcare rapidă. Toate imaginile sunt captate în format RAW, la rezoluție completă.
 
Focalizare automată continuă
 
 
Realizați fotografii fără griji cu AF continuu (C-AF). Funcția de urmărire AF/AE păstrează un ochi pe acest subiect, în orice moment, pentru a vă oferi până la 18cps ori de câte ori observați că este momentul potrivit. Toate imaginile sunt captate în format RAW cu rezoluție completă.
 
Pro Capture
 
 
Pro Capture începe să funcţioneze în momentul în care apăsați butonul de declanșare până la jumătate, cu un buffer care poate fi programat să capteze până la 35 cadre la rezoluție completă. În momentul în care butonul este apăsat complet, începe fotografierea continuă. Pentru că aveți șansa de a merge înapoi în timp, cu până la 35 cadre, veți obține exact momentul pe care-l doriți, fără nicio întârziere.
 
Precizie și funcționalitate
 
 
Sistemul de focalizare automată de mare viteză (AF), integrat în E-M1 Mark II, a fost dezvoltat pentru a capta momente cu precizie de fracțiune de secundă. Grație unei game de funcții avansate, aveți în orice moment o imagine clară asupra subiectului.
 
121 puncte de focalizare în cruce
 
 
Cu cât mai mult, cu atât mai bine, mai ales atunci când vine vorba despre urmărirea informaţiilor de încredere. De aceea, focalizarea automată cu detectarea de fază On-Chip a E-M1 Mark II foloseşte un layout uimitor de 121 de puncte în cruce.
 
Subject Tracking Cluster Display
 
 
Datorită unui grup de domenii de urmărire afișate direct pe monitor, noul Subject Tracking Cluster Display permite concentrarea mai uşoară asupra subiecţilor în mișcare în AF tracking.
 
Mod AF Target
 
 
Comenzile pentru modul AF Target au fost menținute la un nivel minim - doar patru opțiuni cheie și un buton cu o singură acțiune - pentru a permite obținerea rezultatelor precise pe care profesioniștii le așteaptă.
 
Mobilitate și fiabilitate
 
 
Atunci când documentaţi următoarele proiecte sau călătoriţi prin peisaje deosebite, E-M1 Mark II va permite captarea fotografiilor excelente cu maxim de confort. Are o greutate redusă, o construcție rezistentă la intemperii și o baterie perfectă pentru orice misiune foto.
 
Dimensiune compactă
 
 
Chiar și cu obiectivul super-telefoto M.ZUIKO Pro montat, E-M1 Mark II este mai compact și mai ușor decât camere DSLR similare, pentru a putea oferi astfel un mod de fotografiere din mână cu mai multă libertate.
 
Durată lungă de viaţă a bateriei
 
 
Nu veți rata obținerea acelui cadru special. Noul acumulator Li-Ion permite realizarea mai multor fotografii cu E-M1 Mark II, cu un timp semnificativ mai mic de încărcare. Un afișaj al procentajului vă permite să urmăriți nivelul de energie rămas.
 
Construcție robustă
 
 
Un sistem inteligent de sigilii protejează E-M1 Mark II de stropire, praf și temperaturi de până la -10°C. Astfel puteți lucra pe orice vreme și în orice mediu.
 
Calitate excelentă a imaginii
 
 
E-M1 Mark II este un adevărat centru tehnologic. Are un nou senzor Live MOS de 20M și cel mai nou procesor de imagine, TruePic VIII, realizat cu ingineria OLYMPUS de renume. Acestea sunt completate cu caracteristici pentru fotografii și video clare, tip cinema.
 
Senzor 20.4M Live MOS și 50M High Res
 
 
Acest senzor nou, de mare viteză, cu un consum redus, stimulează sistemele optice pentru a oferi gradații bogate și o calitate îmbunătățită a imaginii şi pentru înregistrarea de înaltă sensibilitate. Este completat de stratul de protecţie AR Coating pentru a reduce efectele de flare si ghosting direct pe senzor. Pentru rezoluție chiar mai mare, există funcţia 50M High Res Shot: opt fotografii sunt combinate pentru a genera o singură fotografie de înaltă rezoluție, egală cu 50M.
 
Procesor de imagine TruePic VIII
 
 
E-M1 Mark II este echipat cu acest nou procesor de imagine, folosind un sistem quad-core dublu și procesarea dedicată AF. Împreună cu senzorul Live MOS 20M, acestea oferă puterea din spatele vitezei de focalizare automată și calităţii imaginii.
 
Înregistrare OM-D Movie 4K
 
 
Compatibil cu 4K (3840 x 2160) și C4K (4096 x 2160), E-M1 Mark II este ideal şi pentru producţia de film. Cu opțiunea de 30P sau 24P, cu o rată de biți maximă de 237Mbps, puteți înregistra în formatul digital standard 4K.
 
Stabilizare a imaginii pe 5 axe
 
 
Recreat exclusiv pentru E-M1 Mark II, mecanismul de stabilizare a imaginii oferă performanță de până la 6.5 trepte de corecție a vitezei obturatorului* pentru compensarea fiabilă a mișcărilor camerei. Acest sistem revoluționar de stabilizare este perfect pentru capabilitățile video ale modelului E-M1 Mark II si permite fotografierea din mână, în orice condiţii de iluminare, precum și realizarea de filme din mână.
Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelOlympus E-M1 Mark II
TipAparat foto digital
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)20.4
Senzor imagineLive MOS
Dimensiune senzor (mm)17.3 x 13.0
Format inregistrareRAW
JPEG
Filmare4K
RAW (pixeli)5184 x 3888
Inregistrare audioDa, Stereo
Exif2.3
OpticaStabilizare optica de imagineDA
Control focalizareTip focalizareTTL AF
Mod FocalizareFocus manual
MF presetat
AF singular
AF continuu
AF singular + MF
Focalizare continu?
Stacking
Blocare focalizareDA
Control expunereSensibilitate ISOISO 200
Tip obturatorComputerizat in planul focal
Viteze obturator2 s / 12 s / Personalizat
Balans de albSistem de detectie avansat cu senzor Live MOS
Compensare expunere+/- 5 EV / 1, 1/2, 1/3 trepte
Blocare expunereDA
BlitBlit incorporatDa
Control blit externTTL
Moduri sincronizare blitSincronizare lenta
Sincronizare lenta la a 2-a cortina
Compensare blit+/- 3 EV / 1/3, 1/2, 1 Pas EV
Viteza sincronizare blit1/250 sec
PerformanteAntiprafFiltru Supersonic Wave
Indicator stare baterieDA
Indicator histogramaDA
Limba meniuEngleza, Franceza, Germana, Spaniola, Italiana, Rusa, Ceha, Olandeza, Daneza, Poloneza, Portugheza, Suedeza, Norvegiana, Finlandeza, Croata, Slovena, Maghiara, Greaca, Slovaca, Turca, Letona, Estoniana, Lituaniana, Ucrainiana, Sarba
Tiparire Ora/DataDA
Sistem de reducere a prafuluiFiltru Supersonic Wave
Functie stergereIndividual
Toate
Selectate
Memorie si alimentareSuport stocareSD / SDHC / SDXC
AlimentareLithium-Ion BLH-1
Intrare / IesireIesire HDMIHDMI (tip D)
Conectivitate PCUSB 2.0
DisplayMonitor LCD3 inchi
Vizor OpticDA
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)134.1 x 90.9 x 68.9
Greutate574 g (inclusiv baterie si card de memorie)