Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

D-SLR NIKON D7000 Body (Negru)
Nikon D-SLR NIKON D7000 Body (Negru) Nikon D7000 Prelungire garantie de la 2 ani la 3 ani. Pentru orice aparat foto DSLR Nikon si obiectiv Nikon cumparat de la evoMAG aveti posibilitatea sa prelungiti garantia de la 2 ani la 3 ani. Pentru a beneficia de suplimentarea garantiei, utilizatorii trebuie sa 60822 5 1
3299.00 Out of stock
D-SLR NIKON D7000 Body (Negru) D7000 este recomandat celor ce vor sa faca urmatorul pas in fotografie. Nu este un aparat foarte simplu de folosit (desi dispune si de un mod full automat) insa complexitatea setarilor se oglindeste si in fidelitatea imaginilor inregistrate care este foarte buna (atat timp cat iti faci lectiile din timp). Calitatea materialelor folosite pentru a produce camera dar si carcasa din aliaj de magneziu o recomanda drept un produs stabil si durabil. De altfel, Nikon declara ca declansatorul este testat pentru 150.000 de expuneri (probabil, mult mai multe decat veti face in urmatorii ani de zile). Se poate transforma si intr-o camera video foarte capabila atata timp cat folositi fie un obiectiv fix fie un subiect static.
5

D-SLR NIKON D7000 Body (Negru)

COD: [ VBA290AE ] ID: 60822

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
D-SLR NIKON D7000 Body (Negru)

Scurta descrierePrelungire garantie de la 2 ani la 3 ani.


Pentru orice aparat foto DSLR Nikon si obiectiv Nikon cumparat de la evoMAG aveti posibilitatea sa prelungiti garantia de la 2 ani la 3 ani.
Pentru a beneficia de suplimentarea garantiei, utilizatorii trebuie sa inscrie produsul la adresa http://www.nikonisti.ro/comunitate/, in maximum 30 de zile de la achizitie.
Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Dispunând de tehnologii de imagine de top într-un corp extrem de portabil, D7000 marchează o nouă eră în flexibilitatea creativă.
Destul de solid pentru a călători oriunde şi suficient de puternic pentru a face faţă oricărei situaţii, gama sa de funcţii avansate va satisface orice fotograf pregătit să îşi dezvolte abilităţile.
Dacă fotografia este pasiunea dumneavoastră, acesta este aparatul foto D-SLR de care aveţi nevoie.

Caracteristici:
• Senzor imagine CMOS în format DX cu 16,2 megapixeli
• Sensibilitate ISO ridicată (100-6400) - se poate extinde până la 25.600
• EXPEED 2: Motor de procesare avansată a imaginii Nikon
• Design durabil cu capace posterior şi superior din aliaj de aluminiu
• Fante pereche pentru carduri SD: Compatibil SDXC
• Sistem AF cu 39 de puncte incredibil de clar

Specificatii:
• Senzorul de imagine CMOS în format DX de 16,2 megapixeli asigură imagini fidele realităţii, în culori intense, cu zgomot redus şi gradaţii line ale tonurilor.
• Sensibilitate la lumină ISO ridicată (100-6400)  - se poate extinde până la 25.600: utilizând  setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declanşatorului pentru imagini cu detalii fine cu zgomot minim când fotografiaţi subiecţi în mişcare rapidă sau obiecte în lumină scăzută. Dispune de o setare ISO automată.
• Motor EXPEED 2 de procesare a imaginii: optimizează tehnologiile aparatului foto pentru performanţă superioară şi calitate maximă a imaginii, cu consum minim de energie.
• Design durabil: utilizează capace superior şi posterior durabile, dar uşoare, din aliaj de magneziu şi îmbinări etanşate împotriva acţiunilor de mediu pentru a proteja aparatul foto de praf şi umezeală.
• Acoperire a vizorului de 100% cu mărire de aprox. 0,94x pentru compoziţie precisă.
• Unitate durabilă a declanşatorului testată la 150.000 cicluri. Asigură control precis al declanşatorului şi fiabilitate excepţională cu o viteză a declanşatorului de până la 1/8000s şi sincronizare a bliţului de până la 1/250s.
• Fantă dublă pentru carduri de memorie SD: pentru flexibilitate de fotografiere mărită. Utilizaţi cel de-al doilea card când primul este plin, sau înregistraţi imaginile pe un card şi filmele pe celălalt. Compatibil cu SDXC.
• Sistem de focalizare automată extrem de clar, cu 39 de puncte, cu nouă senzori de tip încrucişat în centru. Oferă focalizare rapidă şi precisă în întregul cadru. Patru moduri zonă AF, inclusiv AF cu urmărire 3D asigură rezultate clare chiar dacă subiectul dumneavoastră nu este centrat, se mişcă repede sau este complet imprevizibil.
• Senzor de măsurare RGB de 2016 pixeli asigură măsurare extrem de corectă pentru expunere exactă şi oferă informaţii precise Sistemului de recunoaştere a scenei, care optimizează expunerea, focalizarea şi balansul de alb imediat înainte de eliberarea declanşatorului pentru imagini clar definite.
• Fotografiere continuă la 6 fps: surprindeţi acţiuni rapide cu până la şase cadre pe secundă.
• Răspuns rapid: dispune de o perioadă de pornire aproape instantanee şi decalaj de eliberare a declanşatorului de aprox. 0,052 secunde.
• D-Movie – filme full HD (1920 x 1080): un buton dedicat de înregistrare vă permite înregistrarea instantanee a unor filme frumoase de înaltă definiţie (HD). Modul AF-F păstrează întregul cadru în focalizare în timp ce înregistraţi şi aparatul foto este compatibil cu un microfon extern pentru a putea înregistra sunet stereo de calitate. Funcţii simple de editare vă permite să editaţi filmele în aparatul foto.
• Monitorul LCD mare, de înaltă rezoluţie, de 7,5 cm (3 inci) cu 920.000 puncte, cu sticlă întărită permite vizualizarea facilă a informaţiilor esenţiale oferite de aparatul foto şi asigură vizualizarea şi editarea plăcută a fotografiilor şi filmelor dumneavoastră.
Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelNikon D7000
TipAparat foto digital cu reflexie unica prin obiectiv
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)16.2 MP
Rezolutie inregistrata (Mp)16.9
Senzor imagineCMOS
Dimensiune senzor (mm)23.6 x 15.6
Format inregistrareNEF (RAW comprimat)
JPEG: Conform JPEG-Baseline cu o comprimare fina (approx. 1:4), normala (aprox. 1:8) sau de baza (aprox. 1:16) NEF (RAW) + JPEG: O singura fotografie inregistrata atat in formatul
NEF (RAW) cat si JPEG
FilmareFull HD
Dimensiune imagine L - (pixeli)4928 x 3264
Dimensiune M (pixeli)3696 x 2448
Dimensiune imagine S (pixeli)2464 x 1632
Control focalizareFocalizare automataModulul senzor focalizare automata Nikon Multi-CAM 4800DX cu detectare de faza TTL, reglare fina, 39 puncte de focalizare (inclusiv 9 senzori de tip incrucisat) si dispozitiv de iluminare de asistenta AF (distanta aprox. 0,5-3 m/1 ft. 8 inci-9 ft.10 inci)
Punct de focalizarePoate fi selectat din totalul de 39 sau 11 puncte de focalizare
Blocare focalizareFocalizarea poate fi blocata prin apasarea pana la jumatate a butonului de eliberare a declansatorului (AF cu un singur servomecanism) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L
Control expunereSensibilitate ISOISO 100-6400
Balans de albAuto (2 tipuri), Incandescent, Fluorescent (7 optiuni), Lumina soarelui, Blit, Noros, Umbre, presetare manuala (poate stoca pana la 5 valori), selectare temperatura de culoare (2500K pana la 10.000K), reglare fina disponibila pentru toate optiunile; bracketing balans de alb: 2 pana la 3 cadre in pasi de 1, 2 sau 3
Compensare expunere-5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blocare expunereLuminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
BlitBlit incorporatDa
Control blitTTL: blit de umplere compensat i-TTL si blit umplere standard i-TTL pentru SLR digitale disponibile atunci cand este utilizat senzor de imagine RGB de 2016 pixeli cu blit incorporat, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 sau SB-400 (combinat cu blit de umplere balansat i-TTL cand este selectata masurarea expunerii prin matrice sau central-evaluativa). Diafragma automata: Disponibila pentru SB-900/SB-800 si obiective CPU. Automat non-TTL: Dispozitivele de blit acceptate includ SB-900, SB-800, SB-28, SB-27 si SB-22S. Blit manual cu prioritate distanta Disponibil pentru SB-900, SB-800 si SB-700
Compensare blit-3 la 1 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
PerformanteLimba meniuEngleza, Finlandeza, Franceza, Germana, Indoneziana, Italiana, Araba, Chineza (Simplificata si traditionala), Ceha, Daneza, Olandeza, Japoneza, Coreeana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Spaniola, Suedeza, Tailandeza, Turca
Montura trepied1/4 in. (ISO 1222)
Memorie si alimentareSuport stocareSD, SDHC, SDXC
Alimentare:Acumulator Li-ion EN-EL15
Intrare / IesireIesire videoPAL/NTSC
Iesire HDMIC HDMI
Conectivitate PCUSB de mare viteza
WiFi
TelecomandaTelecomanda cu intarziere, telecomanda cu raspuns rapid, telecomanda cu oglinda ridicata
DisplayMonitor LCD3 inchi
920.000 puncte
Vizor OpticEyepoint19.5 mm (-1.0 m-1)
Acoperire cadru vizorAprox. 100% (vertical/orizontal)
Marire vizorAprox. 0.94x cu distanta obiectiv la infinit 50 mm; -1,0 m-1
ObiectivMontura obiectivMontura Nikon F cu cuplaj AF si contacte AF
Obiective compatibileDX NIKKOR
AF NIKKOR de tip G sau D: Toate functiile acceptate (PC Micro-NIKKOR nu accepta unele functii); obiectivele IX-NIKKOR nu sunt compatibile.
NIKKOR AF: Toate functiile acceptate, cu exceptia focalizarii automate si a masurarii expunerii prin matrice culoare 3D II; obiectivele pentru F3AF nu sunt compatibile.
AI-P NIKKOR: Toate functiile acceptate cu exceptia masurarii matriciale color 3D II.
Non-CPU: Poate fi utilizat in modurile de expunere A si M; functia de masurare expunere prin matrice culoare si afisare valoare diafragma disponibile doar daca utilizatorul introduce date despre obiectiv (doar obiectivele AI); dispozitivul electronic de identificare a distantei poate fi utilizat daca diafragma maxima este f/5,6 sau mai rapida
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x I x A)132 x 105 x 77 mm
Greutate690 g
AlteleMediu de utilizareTemperatura: 0-40°C/32-104°F
Umiditate: sub 85% (fara condens)
Adauga review

Review-uri

marian dulgheru 31.07.2014 13:27
D7000 este recomandat celor ce vor sa faca urmatorul pas in fotografie. Nu este un aparat foarte simplu de folosit (desi dispune si de un mod full automat) insa complexitatea setarilor se oglindeste si in fidelitatea imaginilor inregistrate care este foarte buna (atat timp cat iti faci lectiile din timp). Calitatea materialelor folosite pentru a produce camera dar si carcasa din aliaj de magneziu o recomanda drept un produs stabil si durabil. De altfel, Nikon declara ca declansatorul este testat pentru 150.000 de expuneri (probabil, mult mai multe decat veti face in urmatorii ani de zile). Se poate transforma si intr-o camera video foarte capabila atata timp cat folositi fie un obiectiv fix fie un subiect static.

Pro

D7000 este un DSLR (Digital Single Lens Reflex) din gama amator entuziast / semi-profesionala ce aduce in fata cateva avantaje competitive destul de importante pentru cei ce au lasat in trecut camerele point-and-shoot (sapunierele de vacanta) si aparatele bridge/compacte. Hai sa vorbim in primul rand de rezolutia efectiva pentru ca este cel mai folosit indicator pentru performanta unei camere (desi nu este deloc cea mai importanta specificatie). Cei 16.2 megapixeli se vor ocupa de perceperea si imortalizarea tuturor detaliilor importante
39 din 79 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu