Serviciul de PRELUARE și PLASARE COMENZI cât și cel de RIDICARE COMENZI este disponibil în continuare la locatia din Splaiul Unirii nr. 257-259!

Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru)
Nikon Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru) Nikon D5100   Prelungire garantie de la 2 ani la 3 ani. Pentru orice aparat foto DSLR Nikon si obiectiv Nikon cumparat de la evoMAG aveti posibilitatea sa prelungiti garantia de la 2 ani la 3 ani. Pentru a beneficia de suplimentarea garantiei, utilizatorii treb 68555 5 3
1999.00 Out of stock
Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru)
5
Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru) E cel mai tare semi-pro DSLR
5
Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru)
5

Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru)

COD: [ VBA310AE ] ID: 68555

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparato Foto D-SLR NIKON D5100 Body (Negru)

Scurta descriere

 Prelungire garantie de la 2 ani la 3 ani.


Pentru orice aparat foto DSLR Nikon si obiectiv Nikon cumparat de la evoMAG aveti posibilitatea sa prelungiti garantia de la 2 ani la 3 ani.
Pentru a beneficia de suplimentarea garantiei, utilizatorii trebuie sa inscrie produsul la adresa http://www.nikonisti.ro/comunitate/, in maximum 30 de zile de la achizitie.
Pentru mai multe detalii, apasa aici.
D5100 este un aparat foto D-SLR construit pentru a vă stimula latura creativă şi pentru a vă permite să realizaţi imagini şi filme ca niciodată.

Monitorul cu deschidere cu unghi variabil se combină cu funcţia D-Movie a aparatului foto pentru a vă permite să realizaţi imagini unice din orice unghi.
Imaginile sau filmele pot fi realizate cu un efect special pentru un plus de magie.

Tehnologia High Dynamic Range vă permite să surprindeţi imagini cu detalii extraordinare ale scenelor cu contrast ridicat.
Modalitatea perfectă de a surprinde viziunea dumneavoastră asupra lumii, acest aparat foto a fost creat având în minte libertatea de expresie.

      Senzor de imagine CMOS în format DX, de 16,2 megapixeli
      Monitor LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm (3 inci), 921.000 puncte cu unghi larg de vizualizare
      Mod Efecte speciale: realizaţi imagini statice ?i filme cu efecte speciale
      D-Movie: filme HD full (1080p)

Caracteristici:

Senzor de imagine CMOS în format DX de 16,2 megapixeli: asigură imagini fidele realităţii, în culori intense, cu zgomot redus şi gradaţii line ale tonurilor.

Sensibilitatea la lumină ISO ridicată (100-6400) - cu capacitate de extindere manuală până la 25.600 la setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declanşatorului pentru imagini detaliate cu zgomot minim când fotografiaţi subiecţi în mişcare rapidă sau obiecte în lumină scăzută. Dispune de o setare Auto ISO.

Motor EXPEED 2 de procesare a imaginii: optimizează tehnologiile aparatului foto pentru performanţe superioare şi calitate maximă a imagiinii.

Monitor LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm (3 inci), 921.000 puncte cu unghi larg de vizualizare: vă permite să surprindeţi imagini unice din orice unghi. Dispune de un mecanism de deschidere laterale care vă permite să realizaţi cu uşurinţă autoportrete sau să utilizaţi un trepied.

D-Movie – filme full HD (1080p): un buton dedicat de înregistrare plasat chiar lângă declanşator vă permite să păstraţi cu uşurinţă aparatul foto stabil când comutaţi între filme şi imagini. Modul AF-F păstrează focalizarea asupra întregului cadru, iar monitorul cu unghi variabil şi efectele speciale permit cadre unice. Aparatul foto permite utilizarea unui microfon extern şi oferă viteză a cadrelor de 30p, 25p şi 24p.

Vizualizare în timp real cu selector automat scenă: facilitează modul în care puteţi compune imagini utilizând monitorul LCD cu unghi variabil. Selectorul automat scenă va selecta cel mai bun mod pentru scena şi subiectul pe care doriţi să le fotografiaţi. Dispune de moduri AF uşor de selectat, inclusiv AF cu prioritate faţă care detectează şi urmăreşte feţele din cadru.
Sistem de focalizare automată cu 11 puncte extrem de clar: asigură focalizare automată rapidă şi precisă în întregul cadru. Patru moduri AF de zonă, inclusiv AF cu urmărire 3D, asigură rezultate clare chiar dacă subiectul dumneavoastră nu este centrat, se mişcă repede sau este complet imprevizibil.

Fotografiere continuă la 4 fps: vă permite să capturaţi acţiuni rapide cu până la patru cadre pe secundă.

Mod Efecte speciale: vă permite să realizaţi cu uşurinţă imagini sau filme creative utilizând un efect special.
Oferă o gamă de efecte, schiţă color, efect miniaturizare, vedere de noapte şi culoare selectivă, care vă permite să accentuaţi până la trei culori şi transformă restul imaginii în monocrom.

Modurile scenă ajustează automat setările aparatului foto, inclusiv setările Picture Control şi Active D-Lighting, pentru a elimina nevoia de a ghici setările în situaţii dificile şi pentru a asigura rezultate optime. Pur ?i simplu roti?i selectorul de mod în dreptul SCENĂ pentru a accesa modurile cel mai des utilizate. Pe afişaj vor apărea exemple de fotografii pentru a vă ajuta să selectaţi modul corect.

Tehnologie HDR (High Dynamic Range): asigură imagini incredibil de detaliate ale scenelor cu contrast ridicat. Realizează două cadre la o singură eliberare a declanşatorului pentru a crea o imagine cu un interval dinamic larg, cu zgomot scăzut şi gradaţii de culori bogate.

Meniuri de retuşare complexă integrată: vă permite editarea şi îmbunătăţirea imaginilor şi filmelor prin intermediul aparatului foto. Oferă o serie de efecte foto şi filtre, inclusiv Control perspectivă, Focalizare cu efect de estompare şi Contur de culoare, care transformă imaginea într-un desen de linii.

Sistem dual integrat de reducere a prafului: Sistemele de curăţare a senzorului de imagine şi de control al debitului de aer păstrează praful la distanţă de senzorul de imagine al aparatului foto, pentru a asigura fotografii clare, fără pete.

Compatibilitate HDTV: aparatul foto dispune de un conector încorporat mini HDMI compatibil HDMI-CEC, pentru a urmări filmele şi fotografiile pe orice televizor HD şi pentru a controla funcţiile de redare cu telecomanda televizorului.

Receptoare infraroşii faţă şi spate: permite evitarea înceţoşării imaginii când realizaţi prim-planuri şi autoportrete.

Sunet stereo: proiectat special pentru aparatele foto Nikon D-SLR, microfonul opţional Nikon ME-1 vă permite să înregistraţi fişiere video cu sunet stereo, fără a înregistra sunetele de focalizare automată. Este livrat cu geam de protecţie şi carcasă maleabilă.
Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelNikon D5100
TipAparat foto digital cu obiectiv interschimbabil
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)16.2 MP
Rezolutie inregistrata (Mp)16.9
Senzor imagineCMOS
Dimensiune senzor (mm)23.6 x 15.6
FilmareFull HD
Dimensiune imagine L - (pixeli)4928 x 3264
Dimensiune M (pixeli)3696 x 2448
Dimensiune imagine S (pixeli)2464 x 1632
OpticaBaionetaNIKON F
Control focalizareTip focalizareTTL AF
Mod FocalizareAF punct unic, AF zona dinamica, AF zona auto, AF urmarire 3D (11 puncte)
Focalizare automataModulul senzor focalizare automata Nikon Multi-CAM 1000 cu detectare de faza TTL, 11 puncte de focalizare (inclusiv 1 senzor de tip incrucisat) si luminator de asistenta AF (distanta aprox. 0.5 pana la 3 m/1 ft. 8 inci pana la 9 ft.10 inci)
Punct de focalizare11 puncte
Blocare focalizareFocalizarea poate fi blocata prin apasarea pana la jumatate a butonului de eliberare a declansatorului (AF cu un singur servomecanism) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L
Control expunereSensibilitate ISOISO 100-6400
Viteze obturator30-1/4000 secunde (trepte 1/2 sau 1/3)
Moduri de expunereModuri automate (auto; auto, [fara blit]); programat auto cu program flexibil (P); automat cu prioritate expunere (S); automat cu prioritate diafragma (A); manual (M); moduri scena (portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; asfintit; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; alimente); moduri efecte speciale (vedere de noapte; schita color; efect miniaturizare; culoare selectiva; silueta; cheie inalta; cheie joasa)
Balans de albAutomat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, toate mai putin presetare manuala cu reglare fina
Compensare expunere-5 pana la +5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Blocare expunereLuminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
BracketingBracketing expunere 3 cadre in pasi de 1/3 sau 1/2 EV Bracketing balans de alb: 3 cadre in pasi de 1 Bracketing Active D-Lighting: 2 cadre
Declansatorcontrolat electronic, traversa verticala, cu plan focal
BlitBlit incorporatDa
Control blitTTL: blit de umplere compensat i-TTL si blit umplere standard i-TTL pentru SLR digitale disponibile atunci cand este utilizat senzor de imagine RGB de 2016 pixeli cu blit incorporat, SB-900, SB-800, SB-700, SB-600 sau SB-400 (combinat cu blit de umplere balansat i-TTL cand este selectata masurarea expunerii prin matrice sau central-evaluativa). Diafragma automata: Disponibila pentru SB-900/SB-800 si obiective CPU. Automat non-TTL: Dispozitivele de blit acceptate includ SB-900, SB-800, SB-28, SB-27 si SB-22S. Blit manual cu prioritate distanta Disponibil pentru SB-900, SB-800 si SB-700
Moduri sincronizare blitAutomat, automat cu reducere ochi rosii, automat cu sincronizare lenta, automat cu sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, blit de umplere, reducere ochi rosii, sincronizare lenta, sincronizare lenta cu reducere ochi rosii, sincronizare lenta perdea posterioara, sincronizare perdea posterioara, oprit
Compensare blit-3 la 1 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV
Viteza sincronizare blit1/200 s
PerformanteAntiprafDA
Cupla accesoriiCupla accesorii ISO 518 cu sincronizare si contacte de date si cu piedica de siguranta
Terminal sincronizareAdaptor cupla pentru terminal sincronizare AS-15 (Optional)
Montura trepied1/4 in. (ISO 1222)
Memorie si alimentareSuport stocareSD, SDHC, SDXC
Alimentare:Acumulator Li-ion EN-EL14
Intrare / IesireIesire videoPAL/NTSC
Iesire HDMIC HDMI
Conectivitate PCUSB de mare viteza
WiFi
DisplayMonitor LCD3.0 inchi
921.000 puncte
Vizor OpticEyepoint17.9 mm (-1,0 m-1)
TipVizor cu o singura lentila pentru reflexie cu pentaoglinda la nivelul ochilor
Acoperire cadru vizorAprox. 95% orizontal si 95% vertical
Marire vizor0.78 x (obiectiv 50mm f/1.4 la infinit, -1.0 m-1)
ObiectivMontura obiectivMontura Nikon F (cu contacte AF)
Obiective compatibileAF-S sau AF-I NIKKOR
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x I x A)128 x 97 x 79
Greutate560 g (cu baterie, memory card)
AlteleMediu de utilizareTemperatura: 0-40°C/32-104°F
Umiditate: sub 85% (fara condens)
Adauga review

Review-uri

RADU ANDRONESCU 01.03.2012 15:15

Pro

Un produs excelent din punct de vedere al performantei dar si al pretului ( pachet promotional ). NIKON D5100 este un aparat foarte bun si pentru incepatori cu pretentii.
71 din 138 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
G. Alex 20.01.2012 10:29
E cel mai tare semi-pro DSLR
75 din 153 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stoleru Elena 18.01.2012 11:42

Pro

Excelent !!Produse de calitate la preturi mai mici decat ''ceilalti'' ,plus cadourile oferite !! Nota 10 ! Tineti-o tot asa !
81 din 154 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu