Raporteaza o problema
Aparat Foto Digital Panasonic DMC-TZ60EP-K, 18 MP, CMOS 1/2.3", Filmare Full HD, Zoom optic 30x (Negru)
Panasonic Aparat Foto Digital Panasonic DMC-TZ60EP-K, 18 MP, CMOS 1/2.3", Filmare Full HD, Zoom optic 30x (Negru) DMC-TZ60EP Aduceţi fotografiile la un nou nivel Pe lângă puterea sa remarcabilă de zoom de 30x, această cameră oferă un număr mare de funcţii manuale care vă permit să vă exprimaţi creativitatea, de exemplu: LVF (Live View Finder), disc de control, c 2472053
1399.00 Out of stock

Aparat Foto Digital Panasonic DMC-TZ60EP-K, 18 MP, CMOS 1/2.3", Filmare Full HD, Zoom optic 30x (Negru)

COD: [ DMC-TZ60EP-K ] ID: 2472053

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Digital Panasonic DMC-TZ60EP-K, 18 MP, CMOS 1/2.3", Filmare Full HD, Zoom optic 30x (Negru)

Scurta descriere

Aduceţi fotografiile la un nou nivel

Pe lângă puterea sa remarcabilă de zoom de 30x, această cameră oferă un număr mare de funcţii manuale care vă permit să vă exprimaţi creativitatea, de exemplu: LVF (Live View Finder), disc de control, compatibilitate RAW şi Focus Peaking, toate într-un corp ultra compact. Aceasta permite surprinderea celor mai mici detalii, acoperind o plajă largă de subiecte, de la instantaneele obişnuite până la scene de călătorie.

Zoom optic de 30x într-un aparat ultra compact

Cristalizându-şi tehnologiile optice, Panasonic a reuşit să integreze o lentilă de 24 mm cu unghi amplu şi zoom de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) într-un aparat subţire şi plat. Camera vă permite să surprindeţi o mare diversitate de scene, de la peisaje dinamice şi până la oameni sau animale aflate la distanţă.

Live View Finder încorporat

Această cameră este echipată cu funcţie LVF (Live View Finder) de 0,2 inch cu rezoluţie de 200.000 de puncte şi câmp de vizualizare de 100%. Aceasta asigură o încadrare stabilă şi mare vizibilitate a imaginilor preluate în direct, chiar şi la mărire mare şi în condiţii de lumină solară puternică. În mod opţional, poate fi setată la 60 fps pentru a vizualiza cu claritate şi uniformitate subiecte care se mişcă repede.

HYBRID O.I.S. + şi funcţie Level Shot

Sistemul HYBRID O.I.S.+ pentru înregistrare video cu corecţie pe 5 axe detectează şi compensează în mod eficient cele 5 tipuri de mişcări ale camerei – pe orizontală, pe verticală, pe axa de rotaţie, rotirea pe verticală şi rotirea pe orizontală.

Conexiune Wi-Fi simplă, cu NFC / cod QR

Camera integrează conectivitatea Wi-Fi cu tehnologia NFC, astfel încât să vă puteţi bucura de un stil flexibil de filmare şi de posibilitatea de a partaja rapid şi simplu imaginile. Puteţi conecta camera la un smartphone / la o tabletă prin plasarea acestora în apropiere şi urmarea câtorva instrucţiuni de bază. Setarea aparatului este extrem de simplă şi se face în câteva secunde. Dacă smartphone-ul / tableta sunt incompatibile cu tehnologia NFC, le puteţi conecta uşor la cameră prin scanarea codului QR afişat pe monitorul camerei.

Senzor MOS de 18,1 megapixeli şi înaltă sensibilitate

Senzorul MOS de 18,1 megapixeli şi înaltă sensibilitate este integrat în cameră şi asigură atât o înregistrare de înaltă calitate a imaginii, cât şi o procesare de mare viteză a semnalului.

Sistemul superior NR (de reducere a zgomotului) din procesorul Venus Engine permite reducerea deliberată a zgomotului fără să piardă prin aceasta sunetele de frecvenţă joasă din zona de detectare largă. Aceasta are drept rezultat o înregistrare de mare sensibilitate a imaginii chiar şi pentru ISO6400 (extins).

Răspuns de mare viteză

S-a integrat o tehnologie de ieşire a semnalului digital la mare viteză, pentru a obţine o fotografiere consecutivă de mare viteză şi înregistrare video Full HD. Panasonic Lumix TZ60 vă permite să fotografiaţi cu 10 cadre pe secundă la rezoluţie maximă de 18,1 megapixeli cu declanşatorul mecanic, respectiv 5 cadre pe secundă cu focalizare continuă (AF). Mecanismul de declanşare a funcţiei AF conţine un actuator AF de mare viteză (240 fps), asigurând o creştere a vitezei AF de cca 20% la unghi larg de vizualizare, respectiv de 30% la teleobiectiv. Contribuie de asemenea la funcţionarea pornirii rapide a AF şi la funcţia Light Speed a acesteia, pentru ca dvs. să puteţi valorifica şi cele mai fugitive oportunităţi de fotografiere.

Efecte unice de filtru pentru fotografii şi filme

Oferind o gamă bogată de efecte de filtru, Creative Control vă permite să conferiţi o tentă artistică şi originală fotografiilor şi videourilor dvs.

Funcţia Creative Panorama vă permite să realizaţi fotografii panoramice dinamice pe verticală şi orizontală printr-o manevră simplă de pivotare a aparatului.

Efecte de filtru: Expressive, Retro, Old Days, High Key, Low Key, Sepia, Dynamic Monochrome, Impressive Art, High Dynamic, Cross Process, Toy Effect, Miniature Effect, Soft Focus, Star Filter şi One Point Color.

Format de înregistrare RAW

Camera este conformă cu înregistrarea de imagini în formatul RAW. Aplicaţia SILKYPIX Developer Studio 4.1 SE permite obţinerea unei calităţi a imaginii considerabil superioare la conversia din RAW în JPEG. Chiar şi imaginile fotografiate la o setare ISO înaltă pot fi produse cu claritate şi perturbări minime.

Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelDMC-TZ60EP
Tip aparatCompact
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)18 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CMOS
Rezolutii imagine4896 x 3672
DisplayDisplay LCD3.0"
Vizor OpticDa
Inregistrare videoFilmareFull HD
Rezolutii filmare1920 x 1080p
OpticaZoom optic30x
Zoom digital4x
Control expunereSensibilitate ISOAuto / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200
BlitBlit integratDa
Memorie si alimentareMemorie interna12MB
Card compatibilSDHC SD SDXC
AlimentareLi-Ion
ConectivitateInterfataUSB 2.0
Iesire HDMIMicro HDMI
Conectivitate PCUSB
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)110.6 x 64.3 x 34.4
Greutate(g)240
CuloareNegru