Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x)
Nikon Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x) Nikon S8000 Cel mai subţire aparat foto din lume cu zoom de 10x şi unghi larg. Obiectivul din sticlă NIKKOR’ cu nivel foarte scăzut de dispersie (ED) asigură rezultate clare fie că realizaţi fotografii sau înregistraţi filme de înaltă definiţie, iar zoo 48809 5 1
899.00 Out of stock
Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x)
5

Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x)

COD: [ COOLPIX S8000 (black) ] ID: 48809

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x)

Descrierea produsului Camera Foto NIKON COOLPIX S8000 (Neagra, Cea mai subtire camera cu zoom optic 10x)

Cel mai subţire aparat foto din lume cu zoom de 10x şi unghi larg. Obiectivul din sticlă NIKKOR’ cu nivel foarte scăzut de dispersie (ED) asigură rezultate clare fie că realizaţi fotografii sau înregistraţi filme de înaltă definiţie, iar zoomul de 10x vă oferă mai multă libertate de compoziţie, făcând posibil orice, de la telefotografii de la distanţă cu unghi larg până la prim-planuri spectaculos de detaliate în modul Macro. Sistemul avansat de control al bliţului oferă rezultate cu aspect mai natural atunci când fotografiaţi în condiţii de lumină redusă, iar monitorul LCD de 7,5 cm (3 inci) incredibil de clar, cu rezoluţie înaltă, îmbunătăţeşte atât fotografierea, cât şi redarea. Datorită corpului său subţire ce asigură o portabilitate excepţională, aparatul foto COOLPIX S8000 oferă un mod deosebit de elegant de a vă manifesta creativitatea prin captarea universului din jur.

Acest aparat este disponibil în culorile negru şi maro.
- Obiectiv NIKKOR cu zoom 10x, unghi larg şi sticlă ED
- Cel mai subţire din lume
- Răspuns rapid
- Film HD cu sunet stereo.

Functii cheie:

• Cel mai subţire aparat foto cu zoom de 10x şi un corp îngust de doar 27,3 mm.
• Răspuns rapid: pornire rapidă şi focalizare automată.
• Obiectivul NIKKOR cu elemente din sticlă ED (cu dispersie foarte scăzută), unghi larg şi zoom de 10x oferă o precizie remarcabilă, rezoluţie înaltă şi rezultate clare (echivalent cu filmul de 35 mm: 30-300 mm).
• Fişiere video HD (720p) clare cu sunet stereo: aparatul surprinde toată acţiunea cu o viteză impresionantă de 24 de cadre pe secundă.
• Monitorul LCD de 7,5 cm (3 inci) de înaltă rezoluţie (921.000 de puncte): oferă o reproducere vie a culorilor, un contrast performant şi o vizualizare clară cu reflexii minime, chiar şi în lumina puternică a soarelui.
• Tehnologia 4x anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru moduri diferite. Deplasarea obiectivului VR (reducerea vibraţiilor) reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea la lumină ISO ridicată (de până la 3200 la format integral) reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare redusă. Tehnologia avansată de detectare a mişcării compensează mişcarea subiecţilor şi a aparatului foto. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o serie de 10 imagini consecutive.
• Sistemul avansat de control al bliţului: sincronizează bliţul cu sensibilitatea ridicată la lumină ISO, pentru a obţine imagini bine-luminate, cu expunere naturală în condiţii de iluminare scăzută şi telefotografii clare.
• Cursorul pentru creativitate: funcţie de retuşare instant şi revizualizare. Vă permite să ajustaţi luminozitatea, saturaţia şi tonul culorilor imaginii fără să aveţi nevoie de un computer.
• Modul fotografiere continuă sport: fotografiaţi continuu până la 45 de cadre cu o viteză de 3 cadre pe secundă.
• Conectorul HDMI de mici dimensiuni permite redarea pe televizoare HD
• Modul macro vă permite să vă apropiaţi până la 1 cm de subiect şi să surprindeţi cele mai fine detalii cu o claritate desăvârşită.
• Rezoluţia de 14,2 megapixeli vă permite să surprindeţi imagini cu detalii remarcabile, să le decupaţi într-un mod creativ şi să obţineţi fotografii mărite extraordinar de clare, la dimensiuni de poster.
• Sistemul de procesare a imaginii EXPEED, pentru performanţe optime şi o calitate maximă a imaginii.
• Sistemul portret inteligent: funcţii automate avansate pentru portrete perfecte. Cronometru zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul ales zâmbeşte. Sistemul ochi deschişi vă avertizează atunci când o persoană are ochii închişi. Funcţia de estompare a pielii ajustează tonurile neuniforme de pe faţa persoanelor, pentru piele cu aspect mai fin. Funcţia avansată AF cu prioritate detecţie chip, funcţie încorporată de remediere a ochilor roşii vă permite detectarea şi focalizarea precisă a până la 12 chipuri din cadru şi remediază culoarea incorectă a ochilor apărută din cauza bliţului, atunci când realizaţi fotografia.
• Selectorul automat de scene selectează modul scenă optim pentru situaţiile obişnuite de fotografiere.
• Compatibil USB şi AC: poate fi încărcat utilizând mufa USB a computerului sau de la priza obişnuită de alimentare, utilizând adaptorul CA inclus.
• Cele 16 moduri scenă pun la dispoziţie setări optimizate pentru stiluri, efecte şi situaţii populare de fotografiere.
• Primul aparat foto compact din lume cu un proiector încorporat, vă oferă modalităţi distractive de împărtăşire a fotografiilor şi fişierelor video fără a fi nevoie să vă conectaţi la un televizor sau un computer. Extrem de simplu de utilizat, trebuie doar să apăsaţi un buton pentru a proiecta fişierele favorite pe orice suprafaţă plană: fie că este vorba de un perete pentru o prezentare sau tavanul pentru o poveste de noapte bună. În combinaţie cu un corp subţire care asigură portabilitatea extraordinară şi o gamă largă de funcţii automate, este uşor să realizaţi imagini extraordinare; să împărtăşiţi poveştile cu prietenii sau familia oriunde aţi merge nu a fost nicicând mai distractiv. COOLPIX S1000pj - o modalitate incredibilă pentru a împărtăşi momentele.
• Acest aparat foto este disponibil în culorile negru sau argintiu cald.

Detalii tehnice

Tipul aparatului fotoModelNikon S8000
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)14.0 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CCD
DisplayDisplay LCD3.0"
Inregistrare videoFilmareHD
OpticaZoom optic10x
Zoom digital2x
Memorie si alimentareMemorie interna32MB
Card compatibilSD, SDHC
AlimentareLi-Ion
ConectivitateInterfataUSB 2.0
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)103.0 x 57.0 x 27.3
Greutate(g)183
Adauga review

Review-uri

Ceconvciuc-Serban Cristian 03.03.2011 15:32
★★★★★

Pro

usor de folosit, setari implicite OK, baterie buna, calitate filme OK (redare cu VLC nu cu Quick Movie!), zoom OK

Contra

momentan nimic
27 din 57 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult