Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX AW130 Outdoor Kit (Galben), Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 5x, GPS, Wi-Fi, NFC, Rezistent la apa, socuri, praf si frig
Nikon Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX AW130 Outdoor Kit (Galben), Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 5x, GPS, Wi-Fi, NFC, Rezistent la apa, socuri, praf si frig COOLPIX AW130  ATENTIE !!!  Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!     COOLPIX AW130 1179813
1699.99 Out of stock

Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX AW130 Outdoor Kit (Galben), Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 5x, GPS, Wi-Fi, NFC, Rezistent la apa, socuri, praf si frig

COD: [ VNA844K001 ] ID: 1179813

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX AW130 Outdoor Kit (Galben), Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 5x, GPS, Wi-Fi, NFC, Rezistent la apa, socuri, praf si frig

Scurta descriere

 ATENTIE !!!

 Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!

 

 

COOLPIX AW130 se potriveşte perfect cu viaţa dumneavoastră activă – acasă sau în natură!Stilul dumneavoastră de viaţă activ, în aer liber, necesită un aparat foto robust, pentru orice vreme? Aparatul foto COOLPIX AW130, cu 16 megapixeli, poate fi scufundat în apă până la adâncimea de 30 m (echivalent nivelului de certificare Advanced Open Water) şi este rezistent la şoc prin cădere de la 2 m, la praf şi la frig, până la -10 °C. Partajaţi imaginile instantaneu, în timp ce sunteţi în mişcare – prin simpla atingere a aparatului foto de un dispozitiv inteligent¹ – graţie tehnologiei NFC¹ şi conectivităţii Wi-Fi² încorporate, în timp ce funcţiile GPS/GLONASS/QZSS ţin evidenţa locurilor în care aţi fotografiat.

Cu obiectivul NIKKOR luminos şi zoomul optic 5x, care se poate extinde până la 10x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom³, aveţi posibilitatea de a realiza fotografii subacvatice superbe. De asemenea, sistemul foarte performant de reducere a vibraţiilor minimizează neclarităţile, pentru a vă oferi filme Full HD cursive.

 

Etanş până la 30 m

Acest aparat foto poate fi scufundat conform specificaţiilor certificării Advanced Open Water – până la adâncimea de 30 m – fără a fi necesară utilizarea unei carcase etanşe. Purtaţi acelaşi aparat foto pe uscat şi sub apă!


Rezistent la aventuri

Puteţi să luaţi aparatul foto în încercările dumneavoastră extreme: este rezistent la şocuri prin cădere de la 2 m, rezistent la praf şi rezistent la frig, până la -10 °C. Cu acest aparat foto veţi fotografia fără întrerupere, oriunde vă poartă aventurile.


Tehnologie NFC şi conectivitate Wi-Fi

Când sunteţi în mişcare, puteţi partaja fotografiile şi filmele prin intermediul unui dispozitiv inteligent compatibil NFC¹, prin simpla atingere a aparatului foto de acesta sau utilizând butonul Wi-Fi² pentru partajare instantanee.


Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 5x

Obiectivul luminos, cu unghi larg, de 24 mm, cu diafragmă f/2.8 este ideal pentru fotografii de peisaje subacvatice sau nocturne, în timp ce zoomul optic de 5x contribuie la obţinerea simplă a prim-planurilor, fiind extensibil până la 10x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom³.


Funcţii GPS/GLONASS/QZSS încorporate

Locul în care fotografiaţi poate fi înregistrat mai rapid pe imagini – cu informaţii mai precise despre longitudine şi latitudine – prin intermediul funcţiilor de localizare prin satelit, GPS/GLONASS/QZSS.


Senzor de imagine CMOS de 16 MP, iluminat din spate

Veţi obţine performanţe deosebite şi imagini clar detaliate, cu zgomot redus, graţie senzorului de imagine sensibil, cu 16 megapixeli – chiar şi în mediul subacvatic sau în condiţii de lumină scăzută.


Sistem VR (reducerea vibraţiilor) de înaltă performanţă: obţinerea unor imagini mai clare este garantată, graţie combinaţiei dintre sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) prin deplasarea obiectivului şi sistemul VR electronic, care compensează tremuratul aparatului foto când fotografiaţi scene active sau când acţionaţi zoomul.

Perioadă înregistrare film: creaţi filme impresionante de 10 secunde, de tip „trecere timp”, cu opţiunea Perioadă înregistrare film, prin simpla selectare a unei scene de fotografiat. Se va produce automat un film cu efect de trecere a timpului, utilizând imaginile statice înregistrate la intervale de timp prestabilite.


Ecran OLED de 7,5 cm/3 inci, cu 921.000 puncte: încadraţi imaginile simplu şi clar pe ecranul mare şi luminos, care vă oferă niveluri superioare de vizibilitate, indiferent dacă fotografiaţi în lumina directă a soarelui sau într-un mediu subacvatic cu lumină scăzută.

Funcţie de jurnal: dacă doriţi să vă urmăriţi traseul până la cele mai mici detalii, utilizaţi funcţia de jurnal pentru a vă înregistra traseul. Puteţi regla intervalul de înregistrare în funcţie de nivelul de urmărire pe care doriţi să îl obţineţi.

Filme Full HD: bucuraţi-vă de filme Full HD (1080/60i) superbe şi cursive, cu sunet stereo şi minimum de neclaritate. Puteţi începe înregistrarea printr-o atingere de buton şi puteţi utiliza funcţiile Opţiuni film pentru a şterge segmentele nedorite în timpul redării.

Indicator de altitudine şi de adâncime: un senzor de presiune vă permite să vedeţi pe ecran altitudinea sau adâncimea la care vă aflaţi în timp ce fotografiaţi, iar aceste valori pot fi marcate, de asemenea, pe imagini. La intervale regulate, se poate înregistra un jurnal al altitudinilor sau adâncimilor, care poate fi reprezentat într-un grafic.

Funcţie Harta lumii încorporată: salvaţi până la 30 de locaţii de fotografiere şi accesaţi-le cu uşurinţă, prin intermediul unui buton Hartă dedicat. Măriţi şi micşoraţi hărţile, scuturând aparatul foto şi derulaţi-le înclinând aparatul foto.

Puncte de interes (POI): când fotografiaţi, funcţia POI înregistrează locaţia în care realizaţi fotografiile şi filmele şi o compară cu aproximativ 1,7 milioane de puncte de interes, astfel încât veţi şti întotdeauna ce se află în apropiere.

Găsire ţintă AF: este simplu să obţineţi focalizarea clară a subiectului – chiar şi în mediul subacvatic sau în lumină scăzută – datorită sistemului AF rapid şi precis, care identifică subiectul principal şi realizează automat focalizarea.

Busolă electronică: o busolă încorporată, cu 16 puncte cardinale, vă permite să vă orientaţi fără incertitudini. O puteţi vedea atât în timp ce fotografiaţi, cât şi pe afişajul hărţii.

Buton de răspuns la controlul prin acţiune: când vă aflaţi sub apă, în lumină slabă sau când purtaţi mănuşi groase, butonul de activitate în exterior facilitează fotografierea, permiţându-vă să operaţi setările cheie scuturând aparatul foto în sus şi în jos, sau în faţă şi în spate.

Mod Portret inteligent: realizaţi de fiecare dată portrete perfecte, utilizând o gamă de efecte pe care le puteţi aplica în timpul fotografierii, de la Ochi deschişi şi Cronometru zâmbet, până la Estompare piele şi Intensitate.

Prezentare film scurt: fiţi creativ şi produceţi propriile mini-filme utilizând funcţia Prezentare film scurt, care combină automat un număr de fişiere de film înregistrate la o lungime fixă pentru a crea un film de 30 de secunde.

O varietate de funcţii de retuşare: retuşaţi imaginile în timp ce fotografiaţi, alegând din 8 efecte speciale, precum Intensitate, care produce culori saturate sau din 8 efecte rapide, precum Portret, care evidenţiază subiectul prezentându-l în culori pe un fundal alb-negru.


Moduri de scenă: lăsaţi aparatul foto să vă ghideze spre cele mai bune setări, utilizând funcţia „mod scenă”. Trebuie doar să alegeţi scena care corespunde cel mai bine situaţiei de fotografiere, şi toate setările vor fi optimizate conform opţiunii dumneavoastră.

EXPEED C2: veţi beneficia întotdeauna de o calitate remarcabilă a imaginii, graţie sistemului rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon, care vă oferă o funcţionare la viteză ridicată şi performanţă la sensibilităţi înalte.


____________
¹ Tehnologia NFC (Near Field Communication) funcţionează cu telefoanele inteligente şi tabletele Android™ compatibile (cu Android 4.0 sau cu versiuni ulterioare). Necesită instalarea aplicaţiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon şi setarea funcţiei de transfer al imaginilor înainte de utilizare.
² Necesită instalarea aplicaţiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon (compatibilă cu iOS şi cu Android™) pe dispozitivul dumneavoastră inteligent.
³ Funcţia Dynamic Fine Zoom oferă un zoom de încă 2x faţă de cel mai lung interval optic de telefotografie, menţinând rezoluţia maximă a imaginii.

Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelCOOLPIX AW130
Tip aparatCompact
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)16.0 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CMOS
Rezolutii imagine16M (Ridicat) [4608 x 3456 (Fin)], 16M [4608 x 3456], 8M [3264 x 2448], 4M [2272 x 1704], 2M [1600 x 1200], VGA [640 x 480], 16:9 (12M) [4608 x 2592], 1:1 [3456 x 3456]
DisplayDisplay LCD3.0"
Vizor OpticNu
Inregistrare videoFilmareFull HD
Inregistrare audioDa
OpticaTip obiectivNikkor
Zoom optic5.0x
Zoom digital4.0x
Distanta focalaf = 4.3–21.5 mm (echivalent 35 mm: f = 24–120 mm)
Diafragma maximaf/2.8 (Wide) - f/4.9 (Tele)
Control focalizareTip focalizareAF detectare contrast
Mod focalizarePrioritate fata, centrala, manual cu 99 zone de focalizare, urmarire subiect, gasire tinta AF
Control expunereSensibilitate ISOISO 125–1600, ISO 3200, 6400 (disponibila cand se utilizeaza Mod automat)
Tip obturatorMecanic si Electronic CMOS
Moduri de expunereMatriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic de 2x), spot (zoom digital 2x)
BlitBlit integratDa
Memorie si alimentareMemorie interna473MB
Card compatibilSD, SDHC, SDXC
AlimentareAcumulator Li-Ion EN-EL12
ConectivitateIesire HDMIHDMI type D
Conectivitate PCMicroconector USB
Capacitati direct PrintDA
GPSDa
Wi-FiDa
NFCDa
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)110.4 x 66 x 26.8
Greutate(g)221
CuloareGalben
ExtraGPS
Busola electronica
Manometru
Termometru
Nivel gama de culoare
Incarcare SNS
Previzualizare
"Poza perfecta
Functia panorama
Panorama in camera
Self timer
Intarziere: 2 / 12 s / Personalizat
Ghid meniu
Imprimarea datei
LED Illuminator
Rezistenta la soc, apa, frig si praf