Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Foundation UST 87" - Innovative Teaching cu incinte acustice si adaptor audio video wireless + tabla interactiva IQboard Foundation 87" + videoproiector Optoma X330UST + suport Optoma
Iqboard Pachet interactiv IQboard Foundation UST 87" - Innovative Teaching cu incinte acustice si adaptor audio video wireless + tabla interactiva IQboard Foundation 87" + videoproiector Optoma X330UST + suport Optoma Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimula 3799462
10199.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Foundation UST 87" - Innovative Teaching cu incinte acustice si adaptor audio video wireless + tabla interactiva IQboard Foundation 87" + videoproiector Optoma X330UST + suport Optoma

COD: [ Found_IT87_WiFi ] ID: 3799462
10.199,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
10.200,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Foundation UST 87" - Innovative Teaching cu incinte acustice si adaptor audio video wireless + tabla interactiva IQboard Foundation 87" + videoproiector Optoma X330UST + suport Optoma

Scurta descriere

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.
 
Pentru a veni in intampinarea nevoilor educatiei interactive si in sprijinul unitatilor de invatamant care doresc sa faca pasul spre educatia moderna, am creat pachete intractive special adaptate mediului educational din Romania. Pachetul interactiv IQboard Foundation UST 87 - InnovativeTeaching are la baza tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" (221 cm). Folosind tehnologia de ultima-generatie Digital Vision Touch, tablele interactive Foundation mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori si pe functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.
 
 
Pachetul interactiv IQboard Foundation UST 87" - Innovative Teaching Wi-Fi este format din:
 
- Tabla interactiva IQboard Foundation 87";
- Videoproiector UST Optoma X330UST;
- Suport videoproiector Optoma OWM3000;
- Incinte acustice de perete Vision;
- Dispozitiv wireless pentru screen mirroring Airtame AT-DG2
- Software in limba Romana.
 
 
Tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
 
Avantajele oferite de tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
 
- Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 
- 18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a tablei (36 in total);
 
- Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 
- Software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica, matematica etc.;
 
- Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
 
- Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
 
- Functie multi user: mai multi elevi pot lucra simultan la tabla interactiva;
 
- Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Videoplayer integrat;
 
- Instalare rapida si configurare facila;
 
- Nu necesita alimentare separata;
 
- Zero costuri de intretinere
 
- 3 ani garantie;
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm.
 
 
 
Videoproiectorul Optoma X330UST este perfect pentru scoli, licee si facultati. Este luminos cu o proiectie ultrascurta ceea ce inseamna ca poate proiecta o imagine de 100" de la mai putin de 0.5m. Atunci cand videoproiectorul este instalat atat de aproape de perete, aceasta va permite sa evitati umbrele ce apar de-a lungul ecranului din directia prezentatorului (prezentatorilor).
 
Videoproiectorul Optoma ofera un pachet complet pentru implicare in procesul de invatare cu multe functii noi, inclusiv doua intrari HDMI, port alimentat USB, un vizualizator office nativ si un puternic difuzor incorporat de 16W.
 
Suportul de videoproiector manufacturat de Optoma este perfect pentru solutia ta de proiectie. Este dedicat videoproiectorului short-throw pe care il mentine in siguranta pe toata durata utilizarii lui. De asemnea, permite ajustarea dimensiunii in functie de nevoia ta si poti misca videoproiectorul, fara sa-l scoti din suport.  Materialul ergonomic este special conceput pentru a fi rezistent la miscare, presiune, greutate si utilizare intensa. Mai mult decat atat, suportul are un design elegant ce mentine stilul salii in care este montat videoproiectorul Optoma. Suportul vine perfect in completarea solutiei de videoproiectie X330UST de la Optoma.
 
 
 
Incintele acustice stereo Vision ofera o calitate exceptionala a sunetului, imbunatatind astfel experienta didactica din salile interactive. Cu o putere de 24W, acestea faciliteaza urmarirea prezentarilor, a filmelor educationale sau a documentarelor de catre intreaga clasa, la o inalta definitie acustica.
 
Echipamenul dispune de intrari audio cu porturi 3.5 mm minijack si RCA. Avand o dimensiune redusa, de doar 150x145x220 mm, instalarea echipamentului este discreta si se integreaza excelent cu tabla interactiva.Pachet Interactiv IQboard Foundation UST 87" Innovative Teaching Wi-Fi incinte acustice si dispozitiv wireless airtame screen mirroring
 
Airtame este solutia ideala de transmisie fara cabluri a continutului laptopului/computerului catre videoproiector. Hardware-ul, software-ul si aplicatiile integrate se regasesc intr-un singur dispozitiv puternic si usor de folosit. Elevii si studentii vor fi mai implicati printr-un stil de predare personalizat, dinamic si interactiv, iar comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, mai relevanta si mai usor de retinut.
 
Ofera profesorului mai multa mobilitate si mai multa interactiune cu elevii de oriunde in clasa, in timp ce schimba continutul pe ecran. Comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, iar lectia mai relevanta si mai usor de retinut de elevi sau studenti.
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlDigital Vision Touch
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)1783 x 1313