Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Creative Minds: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Canon LV-WX310ST + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana
Iqboard Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Creative Minds: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Canon LV-WX310ST + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimula 3799489
6899.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Creative Minds: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Canon LV-WX310ST + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana

COD: [ Found_CM100 ] ID: 3799489
6.899,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 6.898,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.900,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 6.899,00 Lei)
Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Creative Minds: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Canon LV-WX310ST + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana

Scurta descriere

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.
 
Pentru a veni in intampinarea nevoilor educatiei interactive si in sprijinul unitatilor de invatamant care doresc sa faca pasul spre educatia moderna, am creat pachete interactive special adaptate mediului educational din Romania. Pachetul interactiv IQboard Foundation ST 100" Creative Minds are la baza tabla interactiva Foundation cu diagonala de 100" | 254 cm. Folosind tehnologia de ultima-generatie Digital Vision Touch, tablele interactive Foundation mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori si pe functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.
 
 
Pachetul interactiv IQboard Foundation ST 100" - Creative Minds este format din:
 
Tabla interactiva IQboard Foundation 100";
 
Videoproiector ST Canon LV-X310ST;
 
Suport videoproiector GBC PRB-16-03L;
 
Software in limba romana.
 
 
Tabla interactiva Foundation cu diagonala de 100" | 254 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" Creative Minds puncte touch
 
Avantajele oferite de tabla interactiva Foundation cu diagonala de 100" | 254 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
 
 -Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 
-18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a tablei (36 in total);
 
- Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 
- Software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica, matematica etc.;
 
- Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
 
- Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
 
- Functie multi user: mai multi elevi pot lucra simultan la tabla interactiva;
 
- Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Videoplayer integrat;
 
- Instalare rapida si configurare facila;
 
- Nu necesita alimentare separata;
 
- Zero costuri de intretinere
 
- 3 ani garantie;
 
- Livrare gratuita;
 
- Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost).
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Foundation cu diagonala de 100" | 254 cm.
 
 
Videoproiectorul Short Throw Canon LV-X310ST este recomandat pentru aplicabilitate in domeniul educational. Se caracterizeaza printr-o rezolutie nativa de 1024 x 768 XGA, luminozitate de 3100 lumeni, contrast static de 10000:1, rezultand experiente de videoproiectie optime.
 
O caracteristica importanta a acestui videoproiector este capacitatea lui de proiectie in mod Short Throw. Proiectia de la distanta scurta aduce beneficii utile precum, instalare rapida si facila indiferent de dimensiunea spatiului de proiectie si lipsa zgomotului de fond (lumini si umbre care pot deranja sau distrage atentia).
 
Canon LV-X310ST este un echipament usor de transportat si de configurat, iar tehnologia DLP integrata ofera imagini clare, culori naturale si o luminozitate adaptabila chiar si spatiilor cu exces de lumina. Corectia pe verticala si orizontala +/- 15 grade va fi utila pentru afisarea corespunzatoare a imaginilor.
 
Suportul pentru videoproiector GBC PRB-16-03L a fost conceput pentru a fi compatibil cu o gama variata de videoproiectoare cu o greutate de pana la 26 kg. Suportul este echipat cu toate accesoriile necesare montajului, instalarea acestuia fiind simpla si rapida. In plus, utilizatorii pot realiza ajustari fine atat pe inaltime, cat si in ceea ce priveste gradul de inclinare al videoproiectorului. De asemenea, suportul GBC PRB-16-03L este prevazut cu sistem de cable management.
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlDigital Vision Touch
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2180 x 1350