Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Active: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Optoma W308STe + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana
Iqboard Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Active: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Optoma W308STe + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimula 3799487
6799.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Active: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Optoma W308STe + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana

COD: [ Found_Active100 ] ID: 3799487
6.799,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.800,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" - Active: tabla interactiva IQboard Foundation 100" + videoproiector Optoma W308STe + suport GBC PRB-16-03L + software in limba romana

Scurta descriere

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.
 
 
Educatia interactiva stimuleaza comunicarea si colaborarea intre profesor si elevi, provocand elevii sa vina cu noi idei si solutii. Metodele pedagogice sunt mai eficiente atunci cand profesorii imbina abilitatile pedagogice cu cele mai avansate dispozitive educationale. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, noile modele de table interactive Foundation cu diagonala de 100" (254 cm) si cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.
 
Pachetul Interactiv IQboard Foundation ST 100" - Active este format din:
 
- Tabla interactiva Foundation 100";
 
- Videoproiector ST Optoma W308STe;
 
- Suport videoproiector GBC PRB-16-03L;
 
- Software in limba Romana.
 
 
Tabla interactiva Foundation 100" | 254 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Avantaje suplimentare: 
 
- Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
 
- Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
 
- Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
 
- Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 
- Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Videoplayer integrat;
 
- Instalare rapida si configurare facila;
 
- Nu necesita alimentare separata;
 
- 3 ani garantie;
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Intractiva Foundation cu diagonala de 100" | 254 cm.
 
 
Videoproiectorul Short Throw Optoma W308STe este special conceput pentru salile de clasa, videoproiectorul short throw Optoma W308STe ofera culori uimitoare, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire energie pentru un cost total de proprietate scazut.
 
Intrarile sale multiple, alimentarea USB si difuzorul sau incorporat faciliteaza instalarea videoproiectorului Optoma, fiind perfect pentru conectarea la un laptop, PC sau Blu-Ray player pentru imagini proiectate clar si cu sunet. Puteti conecta la videoproiector chiar si un dongle HDMI cum este Optoma HDCast Pro pentru a realiza prezentari wireless.
 
Utilizand lentilele sale short throw destinate proiectiei scurte, videoproiectorul Optoma W308STe va permite sa proiectati o imagine impresionanta de 100" de la numai un metru distanta. Aceasta va permite sa pozitionati videoproiectorul mai aproape de perete, reducand umbrele pentru a efectua o prezentare cu usurinta.
 
Suporturile de perete PRB-16-03L permit o instalare simpla si rapida, fiind dotate cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivele sunt usor reglabile in lungime si pot oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Ambele suporturi includ un sistem de management al cablurilor.
 
 
Pachet interactiv IQboard Foundation ST 100" Active recunoastere gesturi
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlDigital Vision Touch
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2180 x 1350