Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired + tabla interactiva IQboard Foundation 92" + videoproiector Benq MW550 + suport GBC PRB-2/PRB-16 + software in limba romana
Iqboard Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired + tabla interactiva IQboard Foundation 92" + videoproiector Benq MW550 + suport GBC PRB-2/PRB-16 + software in limba romana Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired   Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si o 3799274
5099.99 Out of stock

Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired + tabla interactiva IQboard Foundation 92" + videoproiector Benq MW550 + suport GBC PRB-2/PRB-16 + software in limba romana

COD: [ Found_Inspired92 ] ID: 3799274
5.099,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.100,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired + tabla interactiva IQboard Foundation 92" + videoproiector Benq MW550 + suport GBC PRB-2/PRB-16 + software in limba romana

Scurta descriere

Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired
 
Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.
 
Pentru a veni in intampinarea nevoilor educatiei interactive si in sprijinul unitatilor de invatamant care doresc sa faca pasul spre educatia moderna, am creat pachete intractive special adaptate mediului educational din Romania. Pachetul interactiv Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired are la baza tabla interactiva Foundation cu diagonala de 92" | 234 cm. Folosind tehnologia de ultima-generatie Digital Vision Touch, tablele interactive Foundation mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori si pe functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.
 
 
Pachetul interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired este format din:
 
- Tabla interactiva IQboard Foundation 92";
- Videoproiector Benq MW550.
- Suport videoproiector GBC PRB-2 sau suport GBC PRB-16 (in functie de stocul disponibil);
- Software in limba romana.
 
 
Tabla interactiva Foundation cu diagonala de 92" | 234 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired puncte touch
 
Avantajele oferite de tabla interactiva Foundation cu diagonala de 92" | 234 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
- Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
- 18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a tablei (36 in total);
- Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
- Software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica, matematica etc.;
- Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
- Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
- Functie multi user: mai multi elevi pot lucra simultan la tabla interactiva;
- Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
- Videoplayer integrat;
- Instalare rapida si configurare facila;
- Nu necesita alimentare separata;
- Zero costuri de intretinere
- 3 ani garantie;
- Livrare gratuita;
- Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost).
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Intractiva Foundation cu diagonala de 92" | 234 cm.
 
 
 
Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired videoproiector suport
 
Videoproiectorul Optoma DW318e este special conceput pentru sali de intalnire, sali de clasa si ofera culori spectaculoase, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire a energiei.
 
Acest videoproiector DLP Optoma este usor de conectat cu un laptop, calculator, dongle HDMI cum sunt Optoma HDCast Pro si Google Chromecast sau player Blu-Ray pentru a proiecta imagini clare si cu un sunet de calitate.
 
Lectiile in sala de clasa vor atrage mai mult atentia prin culorile puternice oferite de videoproiectorul Optoma DW318e. Videoproiectoarele Optoma ofera o performanta fiabila de culoare potrivita pentru orice tip de continut si mediu.
 
Cel de-al treilea element esential al pachetului, suportul pentru videoproiector GBC PRB-2/PRB-16, este capabil sa sustina o greutate maxima de 20 Kg. Acesta permite realizarea de ajustari pe inaltime foarte fine, cat si a unghiului de inclinare a videoproiectorului. Totul pentru imagini clare si corect incadrate. Mai mult, pentru o montare si instalare rapida, suportul vine echipat cu toate accesoriile necesare.accesoriile necesare.
 
Pachet interactiv IQboard Foundation 92" - Inspired recunoastere gesturi
 
 
 
 

Videoproiector BenQ MW550, WXGA (1280 x 800), 3600 lumeni, Contrast 20000:1, Wireless 

 
 

Conceput pentru a oferi imagini clare si luminoase in salile de sedinte, BenQ MW550, combina calitatea proiectiei cu functiile intuitive de operare, precum si cu optiuni de reducere a energiei, rezultand un cost redus de utilizare.

Videoproiector BenQ WXGA MW550

MW550 combina luminozitatea de 3600 Ansi-Lumeni, a contrastului mare 20.000:1 si a celor doua intrari HDMI, cu usurinta in operare, pentru proiectii perfecte in salile de sedinta.

Videoproiector BenQ WXGA MW550

Claritate de exceptie in aproape orice lumina ambientala pentru sali de conferinte de dimensiuni medii

Luminozitatea ridicata, de 3600 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ , permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala de dimensiuni medii, bine luminata, avand pana la 20 participanti. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, datorita imaginilor luminoase, cu detalii extrem de clare.

BenQ MW550

Contrast mare pentru texte clare

Avand un contrast si un factor de umplere al pixelului cu mult peste media din industrie, videoproiectorul BenQ , produce imagini de o claritate uimitoare avand culoarea neagra reprodusa perfect, pentru detalii de exceptie in prezentarile ce contin texte, grafice si linii subtile. Factorul de umplere marit, accentueaza claritatea si diferenta intre alb si negru, evidentiaza imaginile colorate si reduce oboseala ochilor, pentru ca audienta sa ramana concentrata asupra continutului prezentarii.

BenQ MW550

Conectivitate duala HDMI si VGA

Cele doua porturi HDMI, precum si portul VGA, au fost gandite pentru a permite legarea mai multor surse de semnal si de a face comutarea mai usoara intre ele, fara pierdere de timp. Intrarile multiple de semnal, permit participantilor sa colaboreze imediat, fara a folosi adaptoare complicate sau de a fi nevoie de o structura IT costisitoare.

Conectivitate duala HDMI si VGA

Nu e nevoie de o sala mare pentru a vedea o proiectie mare

Este proiectat pentru a obtine o imagine cu diagonala 100 inch (2.54 metri) de la doar 3.29 metri. Impartasiti cu ceilalti munca pe care ati depus-o, fara grija locului de amplasare a videoproiectorului.

BenQ MW550 oferit de Darer

Corectie trapez pe verticala, pentru imagini aliniate perfect

Functia "Keystone" corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia "Keystone" face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical.

Corectie trapez pe verticala

Suporti de sustinere reglabili

Superior videoproiectoarelor cu un singur suport de sustinere, acesta are trei suporti de sustinere reglabili (picioruse reglabile), pentru a-l putea amplasa in diverse scenarii de prezentari, crescand flexibilitatea utilizarii si usurand instalarea.

Suporti de sustinere reglabili

Acces la toate functiile de instalare, cu un singur buton

Reproiectata atent, noua telecomanda BenQ, include un buton ("Quick Install") ce permite accesarea imediata a functiilor de instalare (cum ar fi "Test Pattern" sau "Keystone" - pentru alinierea perfecta a imaginii), fara sa trebuiasca sa navigati prin meniuri complicate.

Acces la toate functiile de instalare, cu un singur buton

Usa de vizitare accesibila usor, pentru inlocuirea lampii

Gata cu mentenanta complicata, facuta doar de specialisti!. Usita de vizitare a lampii, pozitionata in partea de sus, permite oricui sa inlocuiasca, rapid si in simplu, lampa videoproiectorului, indiferent ca acesta este montat pe tavan sau este pozitionat pe o masa.

Usa de vizitare accesibila usor, pentru inlocuirea lampii

Port "Kensington Lock" pentru descurajarea furtului

Proiectat pentru a asigura securitatea videoproiectorului amplasat pe masa si de a descuraja schimbarea amplasamentului acestuia, de catre alte persoane. Este o modalitate "fizica" de protectie, pentru videoproiectoarele lasate nesupravegheate in salile de sedinte.

Port "Kensington Lock" pentru descurajarea furtului

Tehnologie de top, BenQ SmartEco, pentru un mediu ecologic. Sistemul "Eco Cycle"

Sistemul BenQ "Eco Cycle", elimina risipa de energie, reduce timpul necesar pornirii videoproiectorului si micsoreaza cazurile de mentenanta, pentru reducerea costului de utilizare.

Tehnologie de top, BenQ SmartEco, Sistemul "Eco Cycle"

Mod de functionare SmartEco™ :Tehnologia SmartEco™ analizeaza continutul ce urmeaza a fi afisat, ajustand in mod dinamic puterea lampii si determinand luminozitatea necesara pentru a oferi cele mai naturale culori si un contrast sporit. Se economiseste 70% din energia consumata de lampa, marind durata de viata a acesteia, in timp ce proiectiile vor fi perfecte, fara nici un compromis al calitatii.

Mod de functionare "Eco Blank" : Atunci cand nu este detectata nici o sursa de semnal, modul "Eco Blank" va fi activat automat, dupa 3 minute de inactivitate, pentru eliminarea distragerii audientei si pentru a economisi energie.

Mod de functionare "Auto Power Off": Proiectorul BenQ se va opri (va intra in modul standby) in intervalul 16-20 minute de inactivitate, pentru a elimina risipa de energie si necesitatea supravegherii echipamentului atunci cand este in funcțiune.

* Modurile de functionare "Eco Blank" si "SmartEco" pot sa fie activate direct de pe telecomanda videoproiectorului.

Modul de functionare "Lamp Save"

MW550 are un cost de intretinere extrem de redus, datorita intervalului marit de inlocuire a lampii. Modul de functionare "LampSave", ajusteaza in mod dinamic luminozitatea lampii, analizand continutul ce urmeaza a fi afisat, fara a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamica, prelungeste durata de viata a lampii cu pana la 50%, fata de modul normal de utilizare

Modul de functionare "Lamp Save"

 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlDigital Vision Touch
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2000 x 1240