Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching + Optoma W330UST + suport Optoma OWM3000 pentray interactiv, incinte acustice integrate
Iqboard Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching + Optoma W330UST + suport Optoma OWM3000 pentray interactiv, incinte acustice integrate Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching cu pentray interactiv si incinte acustice integrate. Pachetul este format din urmatoarele componente: tabla interactiva IQboard Expert 94", videoproiector Optoma W330UST, suport Optoma OWM30 3796424
8751.99 Limited Availability

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching + Optoma W330UST + suport Optoma OWM3000 pentray interactiv, incinte acustice integrate

COD: [ Expert_IT94 ] ID: 3796424
8.751,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.752,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching + Optoma W330UST + suport Optoma OWM3000 pentray interactiv, incinte acustice integrate

Scurta descriere

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching cu pentray interactiv si incinte acustice integrate. Pachetul este format din urmatoarele componente: tabla interactiva IQboard Expert 94", videoproiector Optoma W330UST, suport Optoma OWM3000, pentray interactiv cu 4 culori pentru tabla interactiva IQboard PT-WB1, incinte acustice integrate pentru tabla interactiva IQboard AMP-32-40W si pixul inteligent IQboard IQSmart Pen. Include si software in limba romana.

Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.

 
Pachetul interactiv IQboard Expert UST 94" - Innovative Teaching GO este format din:
 
Tabla interactiva Expert 94"
Videoproiector UST Optoma X330UST
Suport videoproiector Optoma OWM3000
Pentray interactiv
IQ Smart Pen
Incinte acustice integrate
Software in limba Romana.
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.
 
Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
Pachet interactiv IQboard Expert UST 94Avantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm:
Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);
Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;
Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;
Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;
Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;
Tastatura virtuala incorporata;
Browser integrat pentru navigare pe Internet;
Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);
Bara de instrumente customizabila;
Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;
Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost);
Livrare gratuita.
Pachet interactiv IQboard Expert UST 94
 
 
Videoproiectorul Optoma X330UST este perfect pentru scoli, licee si facultati. Este luminos cu o proiectie ultrascurta ceea ce inseamna ca poate proiecta o imagine de 100" de la mai putin de 0.5m. Atunci cand videoproiectorul este instalat atat de aproape de perete, aceasta va permite sa evitati umbrele ce apar de-a lungul ecranului din directia prezentatorului (prezentatorilor).
 
Videoproiectorul Optoma ofera un pachet complet pentru implicare in procesul de invatare cu multe functii noi, inclusiv doua intrari HDMI, port alimentat USB, un vizualizator office nativ si un puternic difuzor incorporat de 16W.
 
Suportul de videoproiector manufacturat de Optoma este perfect pentru solutia ta de proiectie. Este dedicat videoproiectorului short-throw pe care il mentine in siguranta pe toata durata utilizarii lui. De asemnea, permite ajustarea dimensiunii in functie de nevoia ta si poti misca videoproiectorul, fara sa-l scoti din suport. Materialul ergonomic este special conceput pentru a fi rezistent la miscare, presiune, greutate si utilizare intensa. Mai mult decat atat, suportul are un design elegant ce mentine stilul salii in care este montat videoproiectorul Optoma. Suportul vine perfect in completarea solutiei de videoproiectie X330UST de la Optoma.
 
 
Sistemul interactive pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.
 
 
Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe display-ul interactiv sau pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs. IQ SmartPen poate fi utilizat de asemenea ca mouse de la distanta de maxim 15 metri, cursorul mouse-ului afisat pe ecran urmarind miscarea mainii in care utilizatorului tine pen-ul de prezentare.
 
Sistemul audio disponibil optional permite instalarea difuzoarelor cu putere de 40W, suficient de puternice pentru o clasa de curs cu 30 de elevi. Incintele acustice sunt special proiectate pentru a face corp comun cu tabla interactiva si nu necesita un alt cablu catre laptopul tau, acesta decodand in mod automat semnalul audio din cablul USB existent. Suplimentar, sistemul permite conectarea unei surse audio de tip line in (telefon, mp3 player etc.) si/sau a unui microfon de tip lavaliera, sunetul fiind automat mixat si amplificat prin incintele acustice (functie esentiala in salile de curs mari cu multi studenti). Volumul poate fi controlat atat din computerul tau, cat si de la tabla interactiva, folosind butoanele de control integrate. Adaugand modulele wireless disponibile optional, se poate elimina complet orice tip de cablu dintre PC-ul tau si tabla interactiva, functie unica pe piata tablelor interactive.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Dimensiuni suprafata (mm)2060 x 1243 x 30
Rezolutie (mm)32768 x 32768