Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds + pentray interactiv + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Infocus IN116BBST + suport GBC PRB-16-03L
Iqboard Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds + pentray interactiv + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Infocus IN116BBST + suport GBC PRB-16-03L Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pen 3799477
7999.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds + pentray interactiv + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Infocus IN116BBST + suport GBC PRB-16-03L

COD: [ Expert_BM94 ] ID: 3799477
7.999,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
8.000,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds + pentray interactiv + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Infocus IN116BBST + suport GBC PRB-16-03L

Scurta descriere

Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.
 
 
Pachetul interactiv IQboard Expert ST 94" (239 cm) Bright Minds este format din:
 
- Tabla interactiva Expert 94"
 
- Videoproiector  Infocus IN116BBST
 
- Suport videoproiector GBC PRB-16-03L
 
- Pentray interactiv
 
- Modul conectare wireless USB
 
- Software in limba Romana.
 
 
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.
 
Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds functiiAvantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 
- Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 
- Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
 
- Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);
 
- Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;
 
- Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;
 
- Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
 
- Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 
- Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;
 
- Tastatura virtuala incorporata;
 
- Browser integrat pentru navigare pe Internet;
 
- Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);
 
- Bara de instrumente customizabila;
 
- Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 
- Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds videoproiector si stand
 
 
Suportul de perete PRB-16-03L permite o instalare simpla si rapida, fiind dotat cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivul este usor reglabil in lungime si pooate oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Suportul include un sistem de management al cablurilor.
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds pentray si penSistemul interactive pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.
 
Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe display-ul interactiv sau pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs. IQ SmartPen poate fi utilizat de asemenea ca mouse de la distanta de maxim 15 metri. Cursorul mouse-ului afisat pe ecran urmarind miscarea mainii in care utilizatorului tine pen-ul de prezentare.
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" - Bright Minds modul wirelessModul conectare wireless USB - Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri. Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQboard Expert.
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 36 luni
 
Accesorii - 12 luni
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlIR Cell Optical LED
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2060 x 1243