Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" - Focused Minds + tabla interactiva IQboard Expert 83" + videoproiector Epson EB-530 + suport GBC PRB-14 / PRB-16-03L + pentray interactiv cu 4 culori
Iqboard Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" - Focused Minds + tabla interactiva IQboard Expert 83" + videoproiector Epson EB-530 + suport GBC PRB-14 / PRB-16-03L + pentray interactiv cu 4 culori Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pen 3799238
6199.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" - Focused Minds + tabla interactiva IQboard Expert 83" + videoproiector Epson EB-530 + suport GBC PRB-14 / PRB-16-03L + pentray interactiv cu 4 culori

COD: [ Expert_FM83 ] ID: 3799238
6.199,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
6.200,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" - Focused Minds + tabla interactiva IQboard Expert 83" + videoproiector Epson EB-530 + suport GBC PRB-14 / PRB-16-03L + pentray interactiv cu 4 culori

Scurta descriere

Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.
 
Pachetul interactiv IQboard Expert ST 83" - Focused Minds este format din:
 
- Tabla interactiva Expert 83 inch
- Videoproiector ST Epson EB-530
- Suport videoproiector GBC PRB-16-03L/PRB 14 (in functie de disponibilitatea stocului)
- Pentray interactiv
- IQ Smart Pen
- Software in limba romana
 
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si abla Interactiva Expert cu diagonala de 83" | 210 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.
 
Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 83" | 210 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" Focused Minds tabla interactiva functii
 
Avantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 83" | 210 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
- Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
- Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
- Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);
- Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;
- Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;
- Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
- Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
- Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
- Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;
- Tastatura virtuala incorporata;
- Browser integrat pentru navigare pe Internet;
- Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);
- Bara de instrumente customizabila;
- Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
- Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta.
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 83" 
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 83" Focused Minds videoproiector si suportVideoproiectorul Epson EB-530 este un pachet complet ce ofera imagini de calitate la un raport accesibil calitate-pret. Ofera flexibilitate in instalare deoarece poate fi montat pe tavan, perete sau asezat pe o masa pentru prezentari de impact. Videoproiectorul Epson EB-530 cu tehnologia 3LCD va transmite imagini captivante si in culori extrem de bine definite. Imaginea proiectata va fi vizibila chiar si in camere bine luminate. Mai mult decat atat, obiectivul pentru distante scurte creeza imagini de calitate si o focalizare imbunatatita. Videoproiectorul Short-Throw Epson EB-530 vine cu un atu, corectie trapez pe orizontala si verticala. Software-ul de proiectie pentru PC-uri ofera un beneficiu important: continutul poate fi afisat simultan pe 4 dispozitive, indiferent daca este vorba despre calculatoare, tablete sau telefoane inteligente.
 
 
Suportul pentru videoproiector GBC PRB-16-03L a fost conceput pentru a fi compatibil cu o gama variata de videoproiectoare cu o greutate de pana la 26 kg. Suportul este echipat cu toate accesoriile necesare montajului, instalarea acestuia fiind simpla si rapida. In plus, utilizatorii pot realiza ajustari fine atat pe inaltime, cat si in ceea ce priveste gradul de inclinare al videoproiectorului. De asemenea, suportul GBC PRB-16-03L este prevazut cu sistem de cable management.
 
 
Sistemul interactive pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.
 
 
Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe display-ul interactiv sau pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs. IQ SmartPen poate fi utilizat de asemenea ca mouse de la distanta de maxim 15 metri. Cursorul mouse-ului afisat pe ecran urmareste miscarea mainii in care utilizatorului tine pen-ul de prezentare.
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlIR Cell Optical LED
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm) 1694 x 1286