Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds: pentray interactiv + incinte acustice integrate + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 101" + videoproiector InFocus in611bbst
Iqboard Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds: pentray interactiv + incinte acustice integrate + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 101" + videoproiector InFocus in611bbst Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pen 3799550
7599.99 In stock

Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds: pentray interactiv + incinte acustice integrate + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 101" + videoproiector InFocus in611bbst

COD: [ Expert_VM101 ] ID: 3799550
7.599,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 7.598,99 Lei)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
7.600,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1,00 Lei
(Pret fara taxa verde: 7.599,00 Lei)
Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds: pentray interactiv + incinte acustice integrate + adaptor wireless USB + tabla interactiva IQboard Expert 101" + videoproiector InFocus in611bbst

Scurta descriere

Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.
 
Pachetul interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds este format din:
 
- Tabla interactiva Expert 101"
 
- Videoproiector ST InFocus in611bbst
 
- Suport videoproiector GBC PRB-16-03L
 
- Pentray interactiv
 
- Sistem audio AMP-32-40 w
 
-Adaptor wireless USB HSTN-0002
 
- Software in limba Romana.
 
 
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 101" | 257, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.
 
Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 101" | 257 cm cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds tabla interactiva functiiAvantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 101" | 257:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 
- Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 
- Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
 
- Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);
 
- Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;
 
- Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;
 
Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
 
- Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 
- Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;
 
- Tastatura virtuala incorporata;
 
- Browser integrat pentru navigare pe Internet;
 
- Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);
 
- Bara de instrumente customizabila;
 
- Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 
- Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;
 
- Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost);
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 101" | 257
 
Infocus conecteaza oamenii si ideile mai usor si mai accesibil oferind servicii integrate de incredere si un produs potrivit pentru fiecare situatie. Videoproiectorul Infocus IN136ST ofera culori puternice si care vor rezista in timp datorita tehnologiei TI DLP® chip, este extrem de silentios (doar 21 db in modul eco) si usor de instalat.
Videoproiectorul Infocus IN136ST este usor de folosit in sali de clasa, dar si in birouri sau sali de sedinta. Are o intrare HDMI prin care poti conecta rapid dispozitivul tau la videoproiector, cum ar fi Google Chrome, Google Chromecast Ultra, Amazon Fire Stick, Asus Chromebit, Android Stick, Intel Computer Stick etc.
 
Suportul pentru videoproiector GBC PRB-16-03L a fost conceput pentru a fi compatibil cu o gama variata de videoproiectoare cu o greutate de pana la 26 kg. Suportul este echipat cu toate accesoriile necesare montajului, instalarea acestuia fiind simpla si rapida. In plus, utilizatorii pot realiza ajustari fine atat pe inaltime, cat si in ceea ce priveste gradul de inclinare al videoproiectorului. De asemenea, suportul GBC PRB-16-03L este prevazut cu sistem de cable management.
 
Sistemul interactiv pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.
 
 
Sistemul audio disponibil optional permite instalarea difuzoarelor cu putere de 40W, suficient de puternice pentru o clasa de curs cu 30 de elevi. Incintele acustice sunt special proiectate pentru a face corp comun cu tabla interactiva si nu necesita un alt cablu catre laptopul tau, acesta decodand in mod automat semnalul audio din cablul USB existent. Suplimentar, sistemul permite conectarea unei surse audio de tip line in (telefon, mp3 player etc.) si/sau a unui microfon de tip lavaliera, sunetul fiind automat mixat si amplificat prin incintele acustice (functie esentiala in salile de curs mari cu multi studenti). Volumul poate fi controlat atat din computerul tau, cat si de la tabla interactiva, folosind butoanele de control integrate. Adaugand modulele wireless disponibile optional, se poate elimina complet orice tip de cablu dintre PC-ul tau si tabla interactiva, functie unica pe piata tablelor interactive.
 
Pachet interactiv IQboard Expert ST 101" - Visionary Minds modul conectare wireless usbAdaptor wireless USB - Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri. Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQboard Expert.
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlIR Cell Optical LED
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2264 x 1243