Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Pachet interactiv IQboard Expert 94" - Inspired + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Optoma DW318e + suport GBC PRB-2/PRB-16 + pentray interactiv cu 4 culori
Iqboard Pachet interactiv IQboard Expert 94" - Inspired + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Optoma DW318e + suport GBC PRB-2/PRB-16 + pentray interactiv cu 4 culori   Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avan 3799278
5399.99 Limited Availability

Pachet interactiv IQboard Expert 94" - Inspired + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Optoma DW318e + suport GBC PRB-2/PRB-16 + pentray interactiv cu 4 culori

COD: [ Expert_Inspired94 ] ID: 3799278
5.399,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.400,00 Lei
(TVA inclus)
Pachet interactiv IQboard Expert 94" - Inspired + tabla interactiva IQboard Expert 94" + videoproiector Optoma DW318e + suport GBC PRB-2/PRB-16 + pentray interactiv cu 4 culori

Scurta descriere

 
Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.
 
Pachetul interactiv IQboard Expert 94" - Inspired este format din:
 
- Tabla interactiva Expert 94"
 
- Videoproiector STD Optoma DW318e
 
- Suport videoproiector GBC PRB-2 sau suport PRB-16 (in functie de disponibilitatea stocului)
 
- Pentray interactiv
 
- IQ Smart Pen
 
- Software in limba romana.
 
 
Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si abla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.
 
Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.
 
 
Pachet interactiv IQboard Expert 94" Inspired tabla functiiAvantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm:
 
- Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 
- Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 
- Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
 
- Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);
 
- Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;
 
- Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;
 
- Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
 
- Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 
- Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;
 
- Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 
- Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;
 
- Tastatura virtuala incorporata;
 
- Browser integrat pentru navigare pe Internet;
 
- Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);
 
- Bara de instrumente customizabila;
 
- Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 
- Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;
 
- Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost);
 
 
Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm
 
Pachet interactiv IQboard Expert 94" Inspired videoproiector si suportVideoproiectorul Optoma DW318 este special conceput pentru sali de intalnire, sali de clasa si ofera culori spectaculoase, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire a energiei.
 
Acest videoproiector DLP Optoma este usor de conectat cu un laptop, calculator, dongle HDMI cum sunt Optoma HDCast Pro si Google Chromecast sau player Blu-Ray pentru a proiecta imagini clare si cu un sunet de calitate.
 
Lectiile in sala de clasa vor atrage mai mult atentia prin culorile puternice oferite de videoproiectorul Optoma DW318e. Videoproiectoarele Optoma ofera o performanta fiabila de culoare potrivita pentru orice tip de continut si mediu.
 
Cel de-al treilea element esential al pachetului, suportul pentru videoproiector GBC PRB-2/PRB-16, este capabil sa sustina o greutate maxima de 20 Kg. Acesta permite realizarea de ajustari pe inaltime foarte fine, cat si a unghiului de inclinare a videoproiectorului. Totul pentru imagini clare si corect incadrate. Mai mult, pentru o montare si instalare rapida, suportul vine echipat cu toate accesoriile necesare.accesoriile necesare.
 
Pachet interactiv IQboard Expert 94" Inspired pentray si iq smart penSistemul interactive pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.
 
Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe display-ul interactiv sau pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs. IQ SmartPen poate fi utilizat de asemenea ca mouse de la distanta de maxim 15 metri. Cursorul mouse-ului afisat pe ecran urmarind miscarea mainii in care utilizatorului tine pen-ul de prezentare.
 
 
 
 Garantie:
 
Tabla Interactiva - 36 luni
 
Videoproiector - 24 luni
 
Accesorii - 12 luni
Detalii tehnice
Caracteristici generaleInterfataUSB 2.0
Tehnologie controlDigital Vision Touch
Rezolutie (mm)32768 x 32768
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)2060 x 1243