Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Trepied foto Velbon ULTRA LUXi L V
Velbon Trepied foto Velbon ULTRA LUXi L V ULTRA LUXi L V Velbon Ultra Luxi L V este un trepied foto fabricat din aluminiu care permite o inaltime minima de lucru de numai 21cm. Este recomandat pentru camere foto DSLR entry sau mid-level, sau pentru aparate foto mirrorless. Velbon Ultra Luxi L are o greutate 1005858
649.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Trepied foto Velbon ULTRA LUXi L V

COD: [ ULTRA LUXi L V ] ID: 1005858

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Trepied foto Velbon ULTRA LUXi L V

Scurta descriere

Velbon Ultra Luxi L V este un trepied foto fabricat din aluminiu care permite o inaltime minima de lucru de numai 21cm. Este recomandat pentru camere foto DSLR entry sau mid-level, sau pentru aparate foto mirrorless.

Velbon Ultra Luxi L are o greutate proprie de numai 1.2Kg si o lungime pliat de 41cm. Aceste specificatii il recomanda pentru iesirile fotografice in natura.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelULTRA LUXi L V
Sarcina maxima (kg)3.5
Greutate (kg)1.2
MaterialAluminiu
TrepiedInaltime maxima (mm)1633
Inaltime minima (mm)210
Capul trepieduluiTipul capuluiQB-62