Raporteaza o problema
Trepied Hama Mini Ball L, 4063, Negru
Hama Trepied Hama Mini Ball L, 4063, Negru Hama Mini Trepied "Ball" L , negru   Cu mini trepiedul „Ball” Mini L, oferit de Hama, puteţi face fotografii care stârnesc invidia profesioniştilor.   Echipat cu cap de rotire multifuncţional, pentru posibilităţi universale de reglar 1260166
37.97 Out of stock

Trepied Hama Mini Ball L, 4063, Negru

COD: [ 4063 ] ID: 1260166
37,97 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 37,37 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
37,97 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 37,37 Lei)
Trepied Hama Mini Ball L, 4063, Negru

Scurta descriere

Hama Mini Trepied "Ball" L , negru

 

Cu mini trepiedul „Ball” Mini L, oferit de Hama, puteţi face fotografii care stârnesc invidia profesioniştilor.
 
Echipat cu cap de rotire multifuncţional, pentru posibilităţi universale de reglare în trei direcţii, trepiedul permite obţinerea unei game largi de unghiuri, pentru a face cele mai bune fotografii. Acest trepied confortabil este perfect pentru aparatele foto şi camerele video compacte, extinzându-se de la 10, la 19,5 cm, pentru a obţine cea mai bună înălţime şi cea mai bună perspectivă, adecvată situaţiei.
 
De asemenea, datorită capului reglabil, aparatul poate fi rotit rapid şi sigur, permiţând mişcări fluide şi o amplitudine optimă a unghiurilor, astfel încât să documentaţi toate momentele dumneavoastră preţioase, la cel mai înalt nivel de calitate şi precizie! Finisajul portocaliu atractiv, de foarte bună calitate face parte din arsenalul de calităţi ale trepiedului, alături de faptul că acesta este compatibil cu un număr foarte mare de camere.
 
Trepiedul este perfect pentru fotografiile statice, precum şi pentru fotografiile de grup şi autoportrete, utilizând temporizatorul. Picioarele îmbrăcate în cauciuc asigură o poziţionare fermă şi sigură, pe diverse tipuri de suprafeţe, pentru a maximiza acurateţea şi pentru a reduce neclaritatea cauzată de mişcarea sau tremuratul camerei. 
 
Mic, uşor şi foarte compact, trepiedul este extrem de uşor de transportat, datorită faptului că picioarele formate din 3 secţiuni sunt uşor de demontat. Îl puteţi lua cu dumneavoastră oriunde, în călătorii, la nunţi şi petreceri sau în drumeţii. Faceţi fotografii în mod impecabil şi profesionist, cu mini trepiedul L Mini, oferit de Hama
 
Caracteristici:
 
- Pentru imagini clare şi stabilitate pe suprafeţe neregulate 
- Capul sferic 3D asigură orientarea perfectă pentru înregistrări în format înalt și transversal 
- Capul sferic 3D permite alinierea perfectă a cadrelor de tip portret sau peisaj
- Pentru camere video şi aparate foto, microfoane şi mini difuzoare
Detalii tehnice
Caracteristici generaleGreutate (kg)0.11
MaterialMetal
TrepiedInaltime maxima (mm)190
Inaltime minima (mm)105
Numar sectiuni picior4
Capul trepieduluiTipul capului1/4 inch