Raporteaza o problema
Obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S
Nikon Obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S Obiectiv cu zoom de telefotografie medie profesional, de f/2.8   Fiți întotdeauna pregătit. Grație intervalului de distanțe focale de 70-200 mm, caracteristicilor optice avansate și etanșării cuprinzătoare împotriva intemperiilor, acest o 3779376
13499.99 In stock

Obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

COD: [ JMA709DA ] ID: 3779376
13.499,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 13.498,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 18:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
13.500,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 13.499,00 Lei)
Obiectiv Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S

Scurta descriere

Obiectiv cu zoom de telefotografie medie profesional, de f/2.8

 

Fiți întotdeauna pregătit. Grație intervalului de distanțe focale de 70-200 mm, caracteristicilor optice avansate și etanșării cuprinzătoare împotriva intemperiilor, acest obiectiv pentru aparate foto mirrorless, cu deschidere mare a diafragmei și fotografiere pe întregul cadru acoperă toate cerințele fundamentale. Indiferent dacă fotografiați întreceri sportive, evenimente sau subiecte pentru reportaje, construcția foarte compactă vă permite să duceți totul la bun sfârșit.
 
Indiferent dacă prezentați acțiunea în imagini statice sau video, NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S dă rezultate. Focalizarea este cursivă, rapidă și fără sunet și fiecare componentă a unei scene este redată cu o claritate excepțională. Puteți să controlați parametrii de fotografiere direct de la obiectiv, iar construcția acestuia este suficient de rezistentă pentru a face față rigorilor utilizării profesionale zilnice.
 
 
Bokeh frumos
 
Montura Z largă și diafragma circulară constantă cu 9 lame, de f/2.8 oferă performanțe excelente în orice lumină. De asemenea, acest zoom de telefotografie vă oferă un bokeh cu aspect natural, gradat cursiv până la marginile cadrului.
 
 
Mai mult decât clar
 
Claritatea este remarcabilă pe întregul cadru, chiar și atunci când fotografiați cu cea mai mare deschidere a diafragmei sau de la distanțe mici. Distanța minimă de focalizare este de doar 0,5 m la capătul larg al intervalului de zoom și de 1 m la capătul de telefotografie.
 
 
Adio pete luminoase
 
Acoperirile ARNEO și cu nanocristale combat formele dublate și petele luminoase. Sticlele ED și SR de la Nikon contracarează aberațiile cromatice, sticla SR având și rolul de a compensa lumina albastră greu de controlat. Obțineți imagini mai clare și contrast mai bun.
 
 
Pregătit pentru video
 
Când povestea cere imagini video, beneficiați de controlul cursiv și precis al cadrelor înregistrate. Panoul obiectivului prezintă o scară de profunzime a câmpului, astfel încât să puteți determina cu ușurință distanțele minime și maxime la orice valoare f/ dată. Variația distanței focale în funcție de distanța de focalizare (focus breathing) este eliminată complet, iar controlul stabil al diafragmei asigură schimbări de expunere naturale în cadrul scenei.
 
Suportă orice
 
Acest obiectiv este complet etanșat împotriva intemperiilor și este pregătit să facă față utilizării în cele mai solicitante locuri. O acoperire cu fluor respinge apa, praful și murdăria fără a compromite calitatea imaginii.
 
 
INSTINCTIV
 
Inelele de zoom și de focalizare reglează setările exact cu cuplul de care este nevoie. Inelul de control fără sunet poate fi utilizat pentru controlul diafragmei, pentru sensibilitatea ISO sau pentru compensarea expunerii.
 
 
ADAPTABIL
 
De la blocare AF până la măsurare, bracketing și nu numai. Puteți să asociați butoanelor Fn ale obiectivului nu mai puțin de 21 de funcții diferite.
 
 
INFORMAȚII CONCENTRATE
 
Un panou OLED cu afișaj de informații vă permite să verificați rapid diafragma, distanța de focalizare, distanța focală exactă, sensibilitatea ISO și profunzimea de câmp direct pe obiectiv.

Detalii tehnice
Obiectiv fotoMonturaNikon Z
Tip obiectivTelefoto
Distanta focala (mm)70-200
Diametru filtru (mm)77
AutofocalizareDa
Caracteristici fiziceGreutate (grame)1440
Constructia obiectivuluiUnghi de vizualizare (grade)Format FX: 34° 20'–12° 20', format DX: 22° 50'–8°
Distanta de focalizare minima (m)Pozitie de zoom la 70 mm: 0,5 m, pozitie de zoom la 85 mm: 0,63 m, pozitie de zoom la 105 mm: 0,68 m, pozitie de zoom la 135 mm: 0,8 m, pozitie de zoom la 200 mm: 1 m (masurata de la planul focal)
Marire maxima (x)0.20
DiafragmaNumar lamele diafragma9
Deschidere diafragmaF2.8 - F22