evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Blit Canon Speedlite 270EX II
Canon Blit Canon Speedlite 270EX II Exploraţi latura creativă a iluminării cu Canon Speedlite 270EX II – un bliţ compact, la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi în patina de prindere de pe cameră.Caracteristici:     * Design compact, uşor     * Număr gh 68843 960.99 Out of stock

Blit Canon Speedlite 270EX II

COD: [ AC5247B003AA ] ID: 68843
960,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
960,99 Lei
(TVA inclus)
Blit Canon Speedlite 270EX II

Scurta descriere

Exploraţi latura creativă a iluminării cu Canon Speedlite 270EX II – un bliţ compact, la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi în patina de prindere de pe cameră.

Caracteristici:
    * Design compact, uşor
    * Număr ghid 27 (m, ISO100)
    * Cap de bliţ indirect
    * Funcţie secundară wireless pentru bliţul la distanţă
    * Declanşaţi camera EOS cu butonul de declanşare de la distanţă
    * Unghi variabil de acoperire
    * Reîncărcare rapidă şi silenţioasă

Un bliţ puternic şi versatil pe care îl puteţi lua cu dvs. oriunde

Design compact, uşor
Canon Speedlite 270EX II cântăreşte doar 155 g (fără baterii) iar designul său compact înseamnă că va încăpea chiar şi în cele mai mici bagaje.

Putere mare
În ciuda dimensiunii reduse, Speedlite 270EX II are o putere foarte mare, cu numărul ghid 27 (m, ISO100) care permite fotografia cu bliţ la distanţă mare. Măsurătoarea E-TTL II cu camere compatibile asigură o expunere corectă cu bliţ în toate situaţiile, chiar şi în cazul luminii puternice de la un perete sau din plafon.

Cap de bliţ indirect

Un cap indirect permite luminii bliţului Speedlite 270EX II să se reflecte în tavan pentru iluminare delicată, fără umbre.

Bliţ la distanţă uşor de utilizat
Speedlite 270EX II poate fi declanşat de la distanţă către de o cameră compatibilă sau de bliţul Speedlite şi este la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi pe patina de prindere, deschizând nenumărate oportunităţi de iluminare creativă.

Captură la distanţă
Experimentaţi cu diferite poziţii de iluminare rapid şi uşor prin utilizarea butonului de declanşare de la distanţă pentru a declanşa camera de la maxim 5 m distanţă, în timp ce ajustaţi iluminarea.

Cap cu zoom
Adaptaţi acoperirea iluminării bliţului Speedlite 270EX II la unghiul de vizualizare al unui obiectiv prin reglarea capului cu zoom la setarea de 28 mm sau 50 mm.

Reîncărcare rapidă şi silenţioasă
Două baterii AA/LR6 alimentează Speedlite 270EX II, permiţându-i să se încarce silenţios după o descărcare completă, în 3,9 secunde.
Detalii tehnice
SpecificatiiCompatibilitateE-TTL II/E-TTL
Numar director (NG)27 (50)
Alimentare2 baterii AA
Greutate155 g (fara baterii)
Dimensiuni65.8 x 65.2 x 77