Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: customercare@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Aparat Foto Mirrorless NIKON 1 J5 (Negru/Argintiu), cu Obiectiv 10-30mm VR PD-Zoom, Filmare Full HD, 20.8 MP, Wi-Fi
Nikon Aparat Foto Mirrorless NIKON 1 J5 (Negru/Argintiu), cu Obiectiv 10-30mm VR PD-Zoom, Filmare Full HD, 20.8 MP, Wi-Fi NIKON 1 J5  ATENTIE !!!  Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!     NIKON 1 J5 1005007
2199.99 Out of stock

Aparat Foto Mirrorless NIKON 1 J5 (Negru/Argintiu), cu Obiectiv 10-30mm VR PD-Zoom, Filmare Full HD, 20.8 MP, Wi-Fi

COD: [ VVA243K001 ] ID: 1005007

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Mirrorless NIKON 1 J5 (Negru/Argintiu), cu Obiectiv 10-30mm VR PD-Zoom, Filmare Full HD, 20.8 MP, Wi-Fi

Scurta descriere

 ATENTIE !!!

 Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!

 

 

NIKON 1 J5

  Ieşiţi din tipare cu aparatul foto compact cu obiective interschimbabile Nikon 1 J5. Realizaţi fotografii senzaţionale de 20,8 megapixeli şi înregistraţi imagini video extrem de clare, la rezoluţia 4K. Nu rataţi nicio ocazie, graţie vitezelor de fotografiere mai mari decât ale unui DSLR.

  Cu senzorul CMOS mare şi cu obiectivele interschimbabile 1 NIKKOR, Nikon 1 J5 vă va propulsa fotografia rapid, spre niveluri superioare.

  Bucuraţi-vă de libertatea de a fotografia cu încredere în lumină scăzută. Îngheţaţi cu uşurinţă acţiunile rapide la 20 fps, utilizând focalizarea automată continuă în modul Sport. Înregistraţi filme de călătorie în detalii bogate, la rezoluţia 4K sau valorificaţi viteza aparatului foto pentru a înregistra segmente impresionante cu redare încetinită. Fiţi creativ, utilizând ecranul tactil cu înclinare şi comenzile manuale, apoi partajaţi simplu imaginile splendide prin intermediul dispozitivului inteligent.• Calitate imagine de nivel superior

  Detaşaţi-vă de mulţimea de telefoane inteligente, cu imagini uimitoare, de 20,8 MP. Cu senzorul CMOS mare şi cu obiectivele interschimbabile 1 NIKKOR, Nikon 1 J5 va valorifica la maximum ideile dumneavoastră creative.


• Mai rapid decât DSLR-urile

  La 20 fps cu focalizare automată continuă, aparatul foto portabil Nikon 1 J5 vă poate oferi imagini de acţiune pe care un DSLR le-ar putea rata. Îngheţaţi totul şi nu rataţi nimic cu modul Sport.¹


• Control total

  Bucuraţi-vă de controlul în stil DSLR, utilizând selectorul de moduri PSAM, selectorul de comandă şi butonul Fn cu care este prevăzut aparatul foto. Folosiţi-vă creativitatea la maximum şi înregistraţi fiecare moment de inspiraţie exact aşa cum doriţi.


• Filme 4K emoţionante

  Înregistraţi filme monumentale cu rezoluţia de foarte mare precizie 4K.² Extindeţi timpul şi amplificaţi drama cu secvenţe cursive de tip trecere timp şi redări încetinite în HD. Înregistraţi imagini statice epice în timp ce filmaţi.


• Partajaţi şi impresionaţi

  Partajaţi cu uşurinţă fotografiile superbe. Nikon 1 J5 este echipat cu tehnologii Wi-Fi şi NFC, accelerând mai mult decât oricând încărcarea fotografiilor de înaltă calitate prin intermediul dispozitivului dumneavoastră inteligent.


• Rezultate spectaculoase

  De la imaginile excepţionale în lumină scăzută, până la fundalurile estompate artistic, bucuraţi-vă de un nou nivel de calitate a imaginii. Fiind echipat cu un senzor în format CX, care este de patru ori mai mare decât senzorii din majoritatea aparatelor foto compacte, Nikon 1 J5 străluceşte în orice situaţie.³


• Stil autentic

  Nikon 1 J5 este elegant şi are un real simţ al stilului fotografic. Selectoarele perfect spaţiate vă permit să fotografiaţi fără să vă luaţi ochii de la subiect. Mânerele frontal şi posterior asigură o prindere fermă.

• Control tactil pe ecranul cu înclinare

  Înregistraţi cu uşurinţă fotografii şi filme uimitoare. Atingeţi ecranul tactil sensibil pentru a focaliza, a fotografia şi a regla setările cheie. Rabataţi monitorul în jos sau în sus pentru a fotografia din unghiuri neobişnuite sau a realiza autoportrete creative.


• Tehnologie imagistică remarcabilă: fiţi beneficiarul echilibrului perfect dintre viteză, calitatea imaginii şi portabilitate. Fiind echipat cu un senzor de imagine de patru ori mai mare decât cele care se găsesc la majoritatea aparatelor foto compacte³, Nikon 1 J5 vă oferă libertatea de a obţine imagini superioare. Senzorul mare, în format CX, iluminat din spate captează cea mai mare cantitate de lumină posibilă: fiecare pixel este reprodus perfect, pentru a oferi imagini care abundă în culori şi detalii fine.

• Strălucire în lumină scăzută: cu un interval ISO de 160-12800, Nikon 1 J5 realizează imagini extrem de clare în aproape orice condiţii de iluminare. Stabiliţi manual valorile ISO, pentru a beneficia de libertatea fotografică totală sau lăsaţi aparatul foto să seteze automat sensibilitatea ISO, pentru a obţine rezultate perfecte. La sensibilităţi ISO ridicate, funcţia avansată de reducere a zgomotului vă permite să obţineţi imagini mai curate, mai bine definite.

• 1 NIKKOR: cele mai bune obiective duc la obţinerea celor mai bune imagini, iar calificativul obiectivelor 1 NIKKOR nu poate fi mai prejos decât „excepţional”. Având la dispoziţie o gamă superioară de obiective fixe rapide, de super-telefotografie sau cu unghiuri foarte largi, puteţi înregistra orice fel de scene cu o precizie de excepţie. Toate obiectivele sunt optimizate pentru înregistrarea filmelor şi dispun de o construcţie portabilă, ceea ce conferă sistemului Nikon 1 o distincţie aparte.

• EXPEED 5A: obţineţi o claritate remarcabilă cu procesorul de imagine de generaţie viitoare de la Nikon. EXPEED 5A este centrul de comandă al funcţiilor de focalizare automată ultrarapidă, de reducere inteligentă a zgomotului şi de procesare a imaginilor extrem de clare. Vitezele mari de procesare permit manevrarea simplă a bogăţiei de moduri creative ale aparatului foto, precum şi fotografierea în serie la viteze extreme, transformând cu uşurinţă volumul uriaş de date de la senzorul de 20,8 megapixeli în fotografii superbe şi filme 4K.²

• Cadenţe de cadre extrem de rapide: beneficiind de viteze de fotografiere continuă mai mari decât cele întâlnite la modelele DSLR, nimic nu se mişcă prea repede pentru Nikon 1 J5. Fotografiaţi la cadenţa de top, de 20 fps în mod AF continuu sau bucuraţi-vă de cadenţe de până la 60 fps când focalizarea este fixată la primul cadru. Pentru accesul facil la modurile de fotografiere în serie ale aparatului foto, pur şi simplu treceţi selectorul de moduri pe Sport. Puteţi să selectaţi viteza la care doriţi să fotografiaţi şi să vizualizaţi imediat secvenţele acţiunii rapide, redate din grupul de fotografii înregistrate.

• Sistem AF hibrid avansat: sistemul AF hibrid de ultimă oră de la Nikon utilizează 171 de puncte de focalizare automată pentru a se bloca rapid pe subiect. Sistemul comută instantaneu între funcţia de detectare a fazei cu 105 puncte AF şi funcţia AF de detectare a contrastului. Funcţia AF cu detecţie de fază distinge mişcarea cu o viteză ameţitoare. Funcţia AF de detectare a contrastului extinde marginile cadrului, astfel încât să puteţi focaliza cu precizie subiectele periferice chiar şi în lumină scăzută.

• Filme şocante: înregistraţi filme cu rezoluţii de înaltă precizie 4K/15p sau Full HD 1080/60p, pentru a-i cuceri pe spectatori.² Retrăiţi fiecare emoţie în timpul redării încetinite, când o secvenţă de film HD de trei secunde, înregistrată la 120 fps, este redată în 12 secunde. Utilizaţi funcţia Captură automată imagini sau fotografierea manuală pentru a înregistra imagini statice în timp ce filmaţi. Funcţia D-lighting activ capturează scene cu contrast ridicat pentru a reda pe întregul cadru un echilibru natural de lumini şi umbre. Sistemul de reducere electronică a vibraţiilor (E-VR) menţine focalizarea precisă a filmelor, chiar şi atunci când filmaţi la zoom maxim.⁴

• Moduri de film creative: funcţiile Redare rapidă, Montaj eliptic şi Film de 4 secunde oferă cineastului din dumneavoastră posibilităţi depline. Insuflaţi energie scenelor de stradă cu funcţia de Redare rapidă, daţi imaginilor o notă de animaţie sacadată utilizând Montajul eliptic sau concentraţi întreaga emoţie în clipuri de Film de 4 secunde.

• Filme „trecere timp”: prezentaţi trecerea timpului în clipuri Full HD deosebite, compuse din până la 300 de fotografii. Montaţi aparatul foto Nikon 1 J5 pe un trepied, pentru a înregistra frumuseţea miracolelor care evoluează lent. Ţineţi aparatul foto după gât, pentru a crea o înregistrare unică a aventurilor dumneavoastră urbane. Puteţi seta aparatul foto astfel încât să fotografieze la fiecare 5, 10 sau 30 de secunde.

• Ergonomie superioară: la Nikon 1 J5, compact nu înseamnă înghesuit. Designul curat şi simplu, precum şi spaţiile perfecte dintre selectoare permit manevrarea simplă a aparatului foto, astfel încât să puteţi fotografia fără să vă luaţi ochii de la subiect. Comutaţi uşor între modurile PSAM şi Sport, prin intermediul selectorului de moduri. Schimbaţi setările cu ajutorul selectorului de comandă şi asociaţi butonului Fn (funcţie) setările utilizate frecvent.

• Monitor cu ecran tactil, cu înclinare: monitorul LCD sensibil, de 7,5 cm (3 inci), cu 1.037.000 puncte oferă vizualizări clare, chiar şi atunci când este înclinat. Fotografiaţi de jos, pentru a înregistra acţiuni extreme sau fotografiaţi cu uşurinţă dintr-un punct de observare înalt, graţie unghiului de rotaţie de 86 de grade. Înclinaţi monitorul până la 180 de grade şi utilizaţi Modul autoportret pentru a estompa pielea sau a seta Autodeclanşatorul. Pur şi simplu atingeţi monitorul de înaltă rezoluţie pentru a focaliza şi a fotografia, pentru a efectua reglări intuitive ale setărilor aparatului foto, a previzualiza funcţiile creative sau a dezactiva ecranul tactil.

• Echipat cu tehnologie NFC şi Wi-Fi: niciodată nu a fost mai simplu să partajaţi fotografiile realizate cu Nikon 1, prin intermediul unui dispozitiv inteligent. Pur şi simplu atingeţi aparatul foto Nikon 1 J5 cu un dispozitiv inteligent compatibil cu NFC (Near Field Communication) şi puteţi transfera imaginea afişată pe ecranul LCD al aparatului foto. Pentru a transfera fotografiile în dispozitivul inteligent prin Wi-Fi, pur şi simplu apăsaţi butonul Wi-Fi⁵ dedicat al aparatului foto. De asemenea, puteţi utiliza funcţia Wi-Fi pentru a acţiona de la distanţă obturatorul aparatului foto sau pentru a crea compoziţii perfecte, previzualizând cadrele pe ecranul tabletei sau al telefonului inteligent.

• Control imagine în timp real: îmbunătăţiţi rapid şi intuitiv fotografiile sau filmele, utilizând o gamă de moduri înainte de a fotografia. Pur şi simplu ajustaţi barele de control care apar lângă imagine, pentru a regla fin luminozitatea, profunzimea de câmp şi contrastul. Utilizaţi Paleta creativă pentru a aplica filtre artistice, la calitate de studio, prin simpla glisare a selectorului de pe ecranul tactil, pentru a obţine aspectul dorit. Urmăriţi efectele modificărilor pe monitorul LCD: ceea ce vedeţi este exact ceea ce veţi înregistra după apăsarea butonului de declanşare.

• Mod creativ: fiţi creativ, utilizând efecte bine cunoscute pentru imagini statice şi filme. Mergeţi înapoi în timp cu Retro, daţi o notă artistică în alb-negru cu efectul Monocrom contrast ridicat, adăugaţi puţin dinamism cu Artă pop sau potriviţi întreaga scenă cu efectul de panoramă. Aveţi la dispoziţie 14 efecte în total şi puteţi accesa cinci moduri de scenă, care optimizează automat setările aparatului foto pentru portrete, peisaje şi prim-planuri.

• Captură moment optim: surprindeţi farmecul ascuns într-o secundă, utilizând Selectare inteligentă fotografie, Selectare activă şi Vizualizare lentă. Utilizaţi expertul în fotografii instalat în Nikon 1 J5, pentru a obţine imagini remarcabile din punct de vedere tehnic, în modul Selectare inteligentă fotografie. Alegeţi fotografiile pe care doriţi să le păstraţi, din până la 20 de cadre înregistrate în mai puţin de o secundă în modul Selectare activă. Alegeţi fotografia perfectă dintr-o secvenţă cu redare încetinită, în modul Vizualizare lentă.

• Instantaneu în mişcare: arătaţi mai mult dintr-un moment şi creaţi fotografii care se mişcă printr-un simplu clic. Fiind concepută pentru partajare, funcţia Instantaneu în mişcare creează o „imagine vie”, care începe ca un clip de patru secunde în redare încetinită şi se încheie cu o imagine statică frumoasă. Partajaţi instantaneu sau lansaţi software-ul gratuit ViewNX-Movie Editor de la Nikon, pentru a edita şi a face combinaţii cu alte imagini statice şi secvenţe de film.
 

Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelNIKON 1 J5
TipAparat foto digital cu obiectiv interschimbabil
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)20.8
Rezolutie inregistrata (Mp)23.01
Senzor imagineCMOS
Dimensiune senzor (mm)13.2 x 8.8
Format inregistrareNEF (RAW): 12 biti, comprimat. JPEG: compatibil cu formatul de baza JPEG cu compresie fina (aprox. 1:4), normala (aprox. 1:8). NEF (RAW) + JPEG: o singur? fotografie inregistrata atat in format NEF (RAW), cat si in format JPEG
FilmareFull HD
Inregistrare audioDa
OpticaBaionetaNikon 1
Control focalizareTip focalizareFocalizare automata hibrid (AF cu detectie faza/detectie contrast)
Dispozitiv iluminare asistenta AF
Mod FocalizareUn punct, zona automata, urmarire subiect
Focalizare automataFocalizare automata (AF): selectare automata AF-S/AF-C (AF-A), AF permanent (AF-F), AF unic (AF-S), AF continuu (AF-C). Focalizare manuala (MF)
Punct de focalizareAF intr-un singur punct: 171 zone de focalizare; cele 105 zone din centru sustin functia AF cu detectie faza. Zona AF automata: 41 zone de focalizare
Blocare focalizareFocalizarea poate fi blocata prin apasarea pana la jumatate a declansatorului (AF unic)
Control expunereSensibilitate ISOISO 200 pana la 12800 in trepte de 1 EV. ISO 160; 6400 (NR); 12800 (NR); functie disponibila de control automat al sensibilitatii (ISO 160–6400, 160–3200, 160–800) (poate fi controlata de utilizator in modurile de expunere P, S, A si M)
Tip obturatorElectronic
Viteze obturator1/16.000 pana la 30 s, in trepte de 1/3 EV; Bulb. Nota: expunerea in mod bulb se incheie automat dupa aproximativ 2 minute
Moduri de expunereMatrice; Central-evaluativ, In spot. Central-evaluativ: masoara cercul de 4,5 mm din centrul cadrului. In spot: masoara cercul de 2 mm din centrul zonei de focalizare selectate
Balans de albAutomat, incandescent, fluorescent, lumina solara directa, blit, nori, umbra, presetat manual, reglare fina disponibila pentru toate optiunile, cu exceptia presetarii manuale
BlitBlit incorporatDa
Control blit externDa, iTTL
Moduri sincronizare blitBlit umplere, blit umplere cu sincronizare lenta, reducere ochi rosii, sincronizare lenta cu reducere ochii rosii, sincronizare perdea posterioara, perdea posterioara cu sincronizare lenta
Compensare blit-3 pana la +1 EV in pasi de 1/3 EV
Memorie si alimentareSuport stocaremicroSD
microSDHC
microSDXC
AlimentareAcumulator Li-ion EN-EL24
Intrare / IesireIesire HDMIHDMI (tip D)
Conectivitate PCUSB 2.0
WiFi
DisplayMonitor LCD3 inchi
1.037.000 puncte
Ecran tactil LCD TFT cu inclinare, cu functie de reglare a luminozitatii
ObiectivDistanta focala (mm)10 - 30
Montura obiectivMontura Nikon 1
Obiective compatibile1 Nikkor
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)98.3 x 59.7 x 31.5
Greutate265 g (inclusiv baterie si card de memorie)