Raporteaza o problema
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX P900, Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 83x, GPS, Wi-Fi (Negru)
Nikon Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX P900, Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 83x, GPS, Wi-Fi (Negru) COOLPIX B600  ATENTIE !!!  Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!   Nikon COOLPIX P900 1186137
2599.99 Out of stock

Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX P900, Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 83x, GPS, Wi-Fi (Negru)

COD: [ VNA750E1 ] ID: 1186137

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX P900, Filmare Full HD, 16MP, Zoom Optic 83x, GPS, Wi-Fi (Negru)

Scurta descriere

 ATENTIE !!!

 Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!

 

Nikon COOLPIX P900
 
  Conceput într-un stil potrivit pentru o fotografiere confortabilă, COOLPIX P900 vă apropie mai mult ca oricând de frumuseţea naturii.
 
 
  Dacă sunteţi un fotograf pasionat de natura sălbatică sau de cerul nopţii, incredibilul zoom optic de 83x al aparatului foto COOLPIX P900 de 16 megapixeli vă permite să surprindeţi detalii care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Sistemul AF rapid şi întârzierea redusă a declanşării vă permit să fotografiaţi instantaneu, în timp ce sistemul VR optic cu dublă detecţie, cu efect echivalent utilizării unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt, reduce mai eficient neclarităţile.
 
  Bucuraţi-vă de flexibilitatea compoziţiei, graţie monitorului cu unghi variabil şi vizorului electronic încorporat, care vă permit să înregistraţi filme Full HD şi să obţineţi imagini statice detaliate de la distanţe super-telefotografice. Funcţiile încorporate GPS/GLONASS/QZSS stabilesc cu precizie locaţiile de fotografiere, iar imaginile pot fi partajate instantaneu prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi®¹ şi NFC² încorporate.
 
• Zoom extrem de puternic
 
  Surprindeţi detalii uimitoare, care nu sunt vizibile cu ochiul liber, cu obiectivul NIKKOR cu zoom de 83x, extensibil până la 166x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹, cu acoperire de la unghi larg (24 mm) până la telefotografie (2000 mm) (echivalent format 35 mm).
 
 
• Sistem VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie, cu efect echivalent utilizării unui timp de expunere cu 5 stopuri mai scurt
 
  Telefotografierea cu aparatul foto ţinut în mână este stabilă, deoarece sistemul VR detectează simultan mişcările de la obiectiv (senzor de viteză unghiulară) şi de la senzorul de imagine (informaţii despre vectorul de mişcare), atenuând mai bine vibraţiile.
 
 
• Senzor de imagine CMOS de 16 MP, iluminat din spate
 
  Imaginile clare, cu detalii bogate sunt uşor de obţinut, chiar şi noaptea. Aşteptaţi-vă la performanţe excepţionale şi la fotografii clare, cu zgomot redus, de la senzorul de imagine sensibil.
 
 
• Funcţie GPS/GLONASS/QZSS cu puncte de interes
 
  Obţineţi rapid informaţii detaliate despre locaţie oriunde fotografiaţi, prin intermediul sistemelor internaţionale de localizare prin satelit GPS/GLONASS/QZSS, care vă urmăresc traseul cu o precizie incredibilă.
 
 
• Tehnologii Wi-Fi® şi NFC încorporate
 
  Partajaţi imaginile preferate din viaţa sălbatică sau din natură în timp ce călătoriţi, utilizând butonul Wi-Fi®² cu o singură atingere sau atingând pur şi simplu aparatul foto cu funcţie NFC³ de un dispozitiv inteligent³.
 
 
• Răspuns evoluat, de mare viteză
 
  Nu mai pierdeţi niciun moment decisiv atunci când fotografiaţi natura sălbatică imprevizibilă sau cerul care se schimbă rapid, graţie sistemului AF mai rapid şi întârzierii reduse a declanşării (aprox. 0,12 s la unghi larg).⁴
 
 
• Monitor LCD mare, cu unghi variabil: este simplu să exploraţi poziţii de fotografiere creative şi să încadraţi acţiuni care se schimbă rapid, cu afişajul flexibil CCD (Clear Color Display) de 7,5 cm/3 inci, cu aprox. 921.000 puncte al monitorului LCD cu unghi variabil (RGBW). Stratul anti-reflexie asigură o vizibilitate optimă în toate condiţiile de iluminare.
 
• Filme Full HD: filmele extrem de cursive (1080/60p) beneficiază de un sunet de înaltă calitate, graţie microfonului care îşi modifică direcţia de recepţie pe măsură ce acţionaţi zoomul. Comutaţi rapid de la fotografiere la filmare, utilizând butonul dedicat de înregistrare a filmelor.
 
• Perioadă înregistrare film: filmele impresionante cu efect de trecere a timpului sunt simplu de creat. Pur şi simplu selectaţi o scenă de fotografiere şi se va produce un film de 10 secunde cu efect de trecere a timpului, utilizând imaginile statice înregistrate la intervale de timp prestabilite.
 
 
• Zoom microfon: filmele Full HD conţin întotdeauna sunet direcţional de înaltă calitate, înregistrat prin intermediul funcţiei Zoom microfon, care schimbă direcţia de recepţie în concordanţă cu modul în care acţionaţi zoomul.
 
• Element de sticlă super ED: puteţi înregistra subiectele în detalii bogate utilizând zoomul extrem de puternic, corpul obiectivului rămânând totuşi compact şi oferind caracteristici superioare de atenuare a aberaţiei cromatice, graţie elementului din sticlă Super ED.
 
• Moduri Lună şi Observare păsări: subiectele greu de fotografiat, precum luna şi păsările, devin simplu de înregistrat utilizând Selectorul automat de scene, care asigură focalizarea şi stabilirea simplă a setărilor, astfel încât să obţineţi întotdeauna rezultate excepţionale.
 
 
• Unghi de vizualizare larg: compoziţia creativă şi poziţiile de fotografiere se diversifică datorită monitorului LCD cu unghi de vizualizare larg. Fotografiaţi din poziţii înalte, de deasupra obstacolelor sau alegeţi unghiuri joase, pentru a înregistra ce se vede de la nivelul ochilor unui animal.
 
• Buton cu funcţii (Fn) personalizabil: personalizaţi-vă experienţa fotografică, asociind butonului Fn funcţiile utilizate frecvent. Apoi, setările pot fi modificate utilizând comenzi printr-o atingere.
 
• Selector de moduri: accesul la setări cheie, precum expunerea manuală (P/S/A/M), este uşor de obţinut prin intermediul selectorului de moduri, amplasat pe partea superioară a aparatului foto, în vederea operării simple cu o singură mână.
 
 
• Găsire ţintă AF: îndreptaţi-vă atenţia spre activitatea creativă de compunere a cadrului, în timp ce funcţia Găsire ţintă AF localizează rapid şi precis subiectul şi îl focalizează automat.
 
• COOLPIX Picture Control: gestionaţi simplu aspectul imaginilor utilizând opţiuni Picture Control, precum Neutru, pentru cadre naturale, Intens, pentru imagini colorate, Monocrom, pentru alb-negru sau utilizaţi opţiunea Personalizat pentru a regla până la două setări, precum contrastul sau saturaţia.
 
• Vizor electronic încorporat: în momentul în care apropiaţi ochiul de vizor, un senzor de ochi comută automat imaginea de la afişaj la vizorul electronic, permiţând o încadrare fără efort a imaginilor, indiferent de stilul de fotografiere.
 
 
• Buton de zoom cu revenire rapidă: în timpul ultra-telefotografierii, este simplu să surprindeţi din nou un subiect care se deplasează în afara cadrului, prin atingerea unui buton amplasat lângă controlul de zoom, care vă readuce instantaneu la focalizarea cu unghi larg.
 
• Control zoom lateral: veţi obţine întotdeauna fotografii clare şi filme cursive, utilizând controlul de zoom lateral, care vă permite să acţionaţi zoomul cu mâna stângă, prevenind tremuratul aparatului foto şi menţinând stabilitatea.
 
• Durată mare de funcţionare a acumulatorului: puteţi fotografia mai mult timp în momentele importante, deoarece designul acumulatorului a fost îmbunătăţit pentru a economisi energia, oferind astfel o capacitate mai mare atât pentru imagini statice, cât şi pentru filme Full HD.
 
 
• Compensare bliţ: obţineţi expuneri perfect echilibrate prin compensarea bliţului (de la -2 până la +2 EV), care contribuie la echilibrarea cantităţii de lumină care cade asupra subiectului şi fundalului, pentru a obţine imagini cu aspect natural.
 
• 19 moduri scenă: aparatul foto vă poate oferi cele mai bune setări pentru situaţiile de fotografiere. Pur şi simplu alegeţi scena care corespunde cel mai bine subiectului şi condiţiilor, iar aparatul foto îşi va optimiza automat setările.
 
 
• EXPEED C2: calitatea remarcabilă a imaginii este garantată, graţie sistemului rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon, care asigură o funcţionare la viteză ridicată şi performanţe deosebite la sensibilităţi înalte.
 
• NIKON IMAGE SPACE: bucuraţi-vă de spaţiul de stocare online de 20 GB în cloud, prin intermediul site-ului Nikon dedicat pentru stocarea şi partajarea imaginilor, NIKON IMAGE SPACE – gratuit pentru toţi utilizatorii de aparate foto Nikon. Aflaţi mai multe la www.nikonimagespace.com.
 
__________
¹ Necesită instalarea aplicaţiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon (compatibilă cu iOS şi Android™) pe dispozitivul dumneavoastră inteligent.
² Tehnologia NFC (Near Field Communication) funcţionează cu telefoanele inteligente şi tabletele Android™ compatibile (cu Android 4.0 sau cu versiuni ulterioare). Necesită instalarea aplicaţiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon şi setarea funcţiei de transfer al imaginilor înainte de utilizare.
³ Tehnologia NFC (Near Field Communication) funcţionează cu telefoanele inteligente şi tabletele Android™ compatibile (cu Android 4.0 sau cu versiuni ulterioare). Necesită instalarea aplicaţiei „Wireless Mobile Utility” de la Nikon şi setarea funcţiei de transfer al imaginilor înainte de utilizare.
⁴  Conform standardelor CIPA, la poziţia cu unghi larg, luminozitate a subiectului LV 10, mod automat program, AF unic.
 
Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelCOOLPIX B600
Tip aparatBridge
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)16.0 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CMOS
Rezolutii imagine16 M 4608 x 3456, 8 M 3264 x 2448, 4 M 2272 x 1704, 2 M 1600 x 1200, VGA 640 x 480, 16:9 12 M 4608 x 2592, 16:9 2 M 1920 x 1080, 3:2 14 M 4608 x 3072, 1:1 12 M 3456 x 3456
DisplayDisplay LCD3.0"
Vizor OpticDa
Inregistrare videoFilmareFull HD
Inregistrare audioDa
OpticaTip obiectivNikkor
Zoom optic83x
Zoom digital4.0x
Distanta focalaf = 4.3 - 357 mm (echivalent 35mm: f = 24 - 2000 mm)
Diafragma maximaf/2.8 (W) - f/6.5 (T)
Control focalizareTip focalizareAF detectare contrast
Mod focalizareGasire tinta AF, prioritate fata, manuala (punct), manuala (normal), manuala (larg), urmarire subiect
Control expunereSensibilitate ISOISO 100–1600, ISO 3200, 6400 (disponibila cand se utilizeaza modurile P, S, A sau M), Hi 1 (echivalenta cu ISO 12800) (disponibila cand se utilizeaza "ISO mare monocrom" in modul "efecte speciale")
Tip obturatorMecanic si Electronic CMOS
Viteze obturator1/4000 – 1s, 1/40001 – 15 s (cand sensibilitatea ISO este 100 in mod M)
Moduri de expunereMatrice, central-evaluativ sau spot
BlitBlit integratDa
Memorie si alimentareCard compatibilSD, SDHC, SDXC
AlimentareAcumulator Li-Ion EN-EL23
ConectivitateIesire HDMIMicro HDMI
Conectivitate PCMicroconector USB
GPSDa
Wi-FiDa
NFCDa
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)139.5 x 137.4 x 103.2
Greutate(g)899
CuloareNegru