Raporteaza o problema
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L31 (Argintiu), Filmare HD, 16.1 MP, Zoom optic 5x
Nikon Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L31 (Argintiu), Filmare HD, 16.1 MP, Zoom optic 5x OOLPIX L31  ATENTIE !!!  Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!   NIKON COOLPIX L31 947642
399.99 Out of stock

Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L31 (Argintiu), Filmare HD, 16.1 MP, Zoom optic 5x

COD: [ VNA870E1 ] ID: 947642

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L31 (Argintiu), Filmare HD, 16.1 MP, Zoom optic 5x

Scurta descriere

 ATENTIE !!!

 Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!

 

NIKON COOLPIX L31

 

• Simplu de utilizat

  Chiar dacă este primul dumneavoastră aparat foto, este simplu de operat. Configuraţia butoanelor nu este complicată, iar Modul automat facil optimizează toate setările pentru a oferi de fiecare dată cadrul perfect.


• Senzor de imagine CCD de 16 MP

  Având un senzor de imagine foarte eficient, de 16 megapixeli, veţi obţine întotdeauna imagini clare, cu detalii precise, care sunt ideale pentru a fi mărite şi expuse.



• Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 5x

  Surprindeţi expresii faciale amuzante şi apropiaţi-vă de centrul acţiunii la evenimente şi aniversări, acţionând zoomul optic de 5x, care vă ajută să vă adaptaţi oricărei situaţii de fotografiere.


• Înregistrare filme HD

  Filmele trezesc amintirile la viaţă – înregistraţi-le în HD (720/30p) prin simpla atingere a unui buton, fiind întotdeauna pregătit când începe magia. Nu veţi mai rata niciodată momentele memorabile!


• Mâner uşor de ţinut în mână

  Când un aparat foto stă bine în mâini, este mai stabil şi obţineţi fotografii mai clare. Mânerul uşor de ţinut în mână şi configuraţia clară a butoanelor îl fac simplu de operat.


• Baterii AA

  Oriunde călătoriţi, veţi găsi întotdeauna baterii AA, astfel încât veţi putea fotografia încontinuu, fără grija că veţi rămâne fără alimentare electrică – chiar şi în cele mai exotice locuri!


• Efecte speciale

  Exploraţi adăugarea Efectelor speciale înainte de a fotografia sau deveniţi creativ cu Efectele rapide după ce fotografiaţi, pentru a crea fotografiile într-un stil original – distraţi-vă şi fiţi unic!


• Reducerea efectului de estompare cauzat de mişcare

  De acum, fotografiile nu vor mai fi estompate. Funcţia de reducere a efectului de estompare cauzat de mişcare compensează tremuratul aparatului foto şi mişcarea subiectului, pentru a vă oferi imagini clare, chiar şi atunci când fotografiaţi copii şi animale de companie în mişcare.


• Ecran LCD de 6,7 cm/2,7 inci

  Pe ecranul LCD clar, încadrarea fotografiilor este simplă – chiar şi în lumina puternică a soarelui. Funcţia de reglare a luminozităţii asigură vizualizări clare când fotografiaţi sau când redaţi imaginile pe ecran, în toate condiţiile de iluminare.


• Selector automat scene

  Faceţi din fotografiere o sarcină uşoară, utilizând Selectorul automat de scene. Aparatul foto va alege automat scena care corespunde cel mai bine situaţiei de fotografiere şi va optimiza setările, pentru realizarea fotografiei perfecte.


• Sistem Portret inteligent

  Portretele şi fotografiile de grup perfecte se obţin uşor, deoarece acest sistem corectează problemele obişnuite pe măsură ce apar. Funcţia Cronometru zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul zâmbeşte, funcţia Ochi deschişi vă anunţă atunci când cineva are ochii închişi, iar funcţia Automat cu reducere ochi roşii corectează culoarea nefirească a ochilor cauzată de bliţ.


• EXPEED C2

  Sistemul rapid şi puternic de procesare a imaginii de la Nikon vă garantează funcţionarea cu viteză mare, performanţe deosebite la sensibilităţi înalte şi calitatea remarcabilă a imaginii.


• Aparat foto cu corp de înaltă calitate

  Designul rotunjit al acestui aparat foto are curbe elegante, care îl fac uşor de ţinut în mână şi îi dau un aspect modern. Zvelt, metalic şi disponibil într-o gamă de culori, este atât durabil, cât şi elegant.


• Estompare piele

  De multe ori, portretele perfecte încă mai pot fi îmbunătăţite şi, dacă doriţi să vedeţi mai multă prospeţime degajată de subiectele dumneavoastră sau de selfie-uri, utilizaţi efectul de retuşare Estompare piele.


• Meniuri în mai multe limbi

  Alegeţi limba potrivită pentru dumneavoastră – şi pentru toată familia – cu opţiunea de a selecta din 36 de limbi pentru meniurile aparatului foto. Un mic adaos, care face din acest model aparatul foto pe care oricine îl va iubi!
 

Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelCOOLPIX L31
Tip aparatCompact
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)16.1 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CCD
Rezolutii imagine16M (ridicat) [4608 x 3456 (fin)]
16M [4608 x 3456]
8M [3264 x 2448]
4M [2272 x 1704]
2M [1600 x 1200]
VGA [640 x 480]
16:9 [4608 x 2592]
DisplayDisplay LCD2.7"
Inregistrare videoFilmareHD
Inregistrare audioDa
OpticaTip obiectivNikkor
Zoom optic5.0x
Zoom digital4.0x
Distanta focalaf = 4.6 - 23 mm (echivalent 35 mm: f = 26 - 130 mmm)
Diafragma maximaf/3.2 (Wide) - f/ 6.5 (Tele)
Control focalizareTip focalizareAF detectare contrast
Mod focalizareCentru, detectie fete
Control expunereSensibilitate ISOISO 80 / 1600
Tip obturatorMecanic cu actionare electronica
Viteze obturator1/2000 - 1 sec. (4 sec. in mod Fireworks show)
BlitBlit integratDa
Memorie si alimentareMemorie interna17MB
Card compatibilSD, SDHC, SDXC
AlimentareAA
ConectivitateIesire videoNTSC / PAL
Conectivitate PCUSB
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)96.4 x 59.4 x 28.9
Greutate(g)160
CuloareArgintiu