Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX A300, Filmare HD, 20.1 MP, Zoom Optic 8x (Negru)
Nikon Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX A300, Filmare HD, 20.1 MP, Zoom Optic 8x (Negru) NIKON COOLPIX A300  ATENTIE !!!  Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!    Faceţi fotografii 1601703
564.99 Out of stock

Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX A300, Filmare HD, 20.1 MP, Zoom Optic 8x (Negru)

COD: [ VNA961E1 ] ID: 1601703

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX A300, Filmare HD, 20.1 MP, Zoom Optic 8x (Negru)

Scurta descriere

 ATENTIE !!!

 Nu toate produsele NIKON beneficieaza de extra garantia de un an la inregistrarea pe site-ul Nikonisti. Va rugam sa ne contactati pentru informatii inainte de a plasa comanda. Va multumim pentru intelegere!

 

 Faceţi fotografii superbe oriunde mergeţi, cu suplul şi elegantul COOLPIX A300.

 Fiind suficient de mic şi de uşor pentru a încăpea în buzunar sau în geantă, veţi fi întotdeauna pregătit să fotografiaţi în prim-plan prietenii şi familia cu obiectivul NIKKOR cu zoom optic 8x, extensibil până la 16x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹ şi să menţineţi aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu aplicaţia SnapBridge.

 Senzorul de imagine de 20,1 megapixeli garantează obţinerea imaginilor de înaltă rezoluţie, iar sistemul VR (reducere a vibraţiilor) de înaltă performanţă reduce efectele tremuratului aparatului foto, asigurându-vă că realizaţi numai fotografii clare sau filme HD cursive. Utilizaţi modul Portret inteligent pentru a obţine portrete perfecte şi apelaţi la selectorul automat de scene pentru a optimiza automat setările aparatului foto.

 Înregistraţi cu eleganţă lumea în care trăiţi, cu aparatul foto COOLPIX A300.

 CORP ELEGANT ŞI COMPACT

 Forma suplă aduce o notă de eleganţă, iar lăţimea de aproximativ 20,1 mm şi greutatea de aproape 119 g vă oferă plăcerea de a utiliza un corp de aparat foto compact care încape uşor în buzunar sau în geanta de mână, putând fi luat oriunde şi oricând. Fiind disponibil într-o gamă de culori vii, moderne, acesta este aparatul foto care arată bine, se potriveşte perfect cu stilul dumneavoastră de viaţă şi oferă fotografii şi filme frumoase, de înaltă rezoluţie.

 SnapBridge

 SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Acum puteţi să sincronizaţi fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent în timp ce fotografiaţi şi să partajaţi într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, puteţi să controlaţi funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul telefonului, să aveţi mereu ora corectă în aparatul foto şi să îl actualizaţi etc.

 SENZOR DE IMAGINE CCD, DE 20,1 MEGAPIXELI

 Numărul mare de megapixeli ai acestui aparat foto cu corp compact asigură capacitatea senzorului de imagine de a oferi performanţe remarcabile, chiar şi în condiţii de lumină scăzută şi de a produce întotdeauna imagini de înaltă rezoluţie, foarte potrivite pentru măriri de fotografii, care arată impecabil.

 OBIECTIV NIKKOR CU ZOOM OPTIC 8X

 Se deschide o lume de posibilităţi când aveţi sistemul optic de calitate NIKKOR într-un zoom de 8x, care se poate extinde până la 16x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹, oferind unghiuri de câmp de la 25 mm (la unghi larg) până la 200 mm (format echivalent 35 mm). Puteţi să surprindeţi de aproape expresii faciale amuzante, să cuprindeţi toţi prietenii într-o fotografie de grup, să înregistraţi fiecare aspect al sărbătorilor de familie sau să fotografiaţi detalii unice în timp ce călătoriţi.

 SISTEM VR (REDUCERE A VIBRAŢIILOR) DE ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ

 Cu funcţia VR de înaltă performanţă, care reduce eficient efectul tremuratului aparatului foto, dând imaginilor o mai mare stabilitate, cadrele clare sunt garantate chiar şi la zoom maxim. Când faceţi fotografii, sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) prin deplasarea componentelor obiectivului are un efect echivalent cu un timp de expunere cu 3 stopuri mai scurt (pe baza standardelor CIPA, la poziţia maximă de telefotografiere).

 OPERARE SIMPLĂ

 Lăsaţi aparatul foto să lucreze pentru dumneavoastră cu funcţiile automate, care simplifică fotografierea, cum ar fi Selector automat scene, Găsire ţintă AF şi Asistenţă panoramă. Selectorul automat de scene va alege automat modul ideal pentru condiţiile de fotografiere şi va optimiza setările aparatului foto în locul dumneavoastră. Funcţia Găsire ţintă AF detectează automat subiectul pentru a obţine rapid focalizarea, astfel încât să începeţi să fotografiaţi imediat. Funcţia Asistenţă panoramă vă ajută să înregistraţi uşor scenele frumoase din călătorie, sub formă de panorame.

 MONITOR LCD DE 6,7 CM/2,7 INCI, CU 230.000 PUNCTE

 Vizualizaţi clar subiectele şi scenele pe ecranul LCD, fiind mai simplu să încadraţi imaginile, atât pentru fotografii, cât şi pentru filme. Veţi avea o vizibilitate foarte clară chiar şi în lumina puternică a soarelui, graţie stratului anti-reflexie şi funcţiei de reglare a luminozităţii, care poate fi modificată pe 5 niveluri.

 DURATĂ MARE DE FUNCŢIONARE A ACUMULATORULUI

 Când sunteţi în călătorie sau în aer liber, înregistrând momentele distractive la sărbătorile din familie, un acumulator cu o durată mare de funcţionare este vital pentru a vă asigura că nu pierdeţi niciun moment memorabil. Fotografiaţi încontinuu când este necesar, înregistrând aproximativ 240 de cadre cu acumulatorul încărcat.

 PORTRETE PERFECTE, REALIZATE MAI SIMPLU

 Portretele măgulitoare se obţin automat când utilizaţi modul Portret inteligent în timpul fotografierii. Funcţia Ochi deschişi vă anunţă dacă subiectul clipeşte în timp ce faceţi fotografia, iar funcţia Cronometru zâmbet realizează fotografia automat când detectează zâmbetul subiectului. Aplicaţi Retuşarea cosmetică după ce fotografiaţi, pentru a atenua tonurile pielii şi a adăuga efecte de machiaj precum Fard, Rimel sau Ruj. Distraţi-vă utilizând funcţia Colaj autoportret, care setează aparatul foto astfel încât să înregistreze o serie de patru sau nouă imagini la anumite intervale de timp şi le salvează sub forma unei singure fotografii de colaj. Toate imaginile utilizate în Colaj autoportret sunt salvate şi ca imagini individuale.

 Efecte speciale şi Efecte rapide

 Este simplu să îmbunătăţiţi fotografiile utilizând Efecte speciale în timp ce fotografiaţi, cum ar fi efectul Oglindă, care prezintă subiectul şi imaginea în oglindă a acestuia într-o singură imagine, Color selectiv, care adaugă o nuanţă de culoare intensă pe o imagine monocromă sau Sepia nostalgică, pentru a crea fotografii cu aspect retro. Daţi imediat fotografiilor un aspect complet diferit în modul redare, utilizând Efecte rapide precum Pictură sau Ochi de peşte ori ajustaţi tonul cu Filtru stea, pentru a adăuga efectul de radiaţie a razelor din sursele de lumină fotografiate.

Detalii tehnice
Tipul aparatului fotoModelNIKON COOLPIX A300
Tip aparatCompact
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (MP)20.1 MegaPixeli
Senzor imagine1/2.3 inch CCD
Rezolutii imagine20M (Ridicat) [5152 x 3864 (Fin)]
20M [5152 x 3864]
10M [3648 x 2736]
4M [2272 x 1704]
2M [1600 x 1200]
VGA [640 x 480]
16:9 (14M) [5120 x 2880]
1:1 [3864 x 3864]
DisplayDisplay LCD2.7"
Inregistrare videoFilmareHD
OpticaTip obiectivNikkor
Zoom optic8.0x
Distanta focala4.5 - 36 mm (25 - 200 mm echivalent in format 135)
Diafragma maximaf/3.7 (Wide)
f/6.6 (Tele)
Control focalizareTip focalizareAF detectare contrast
Mod focalizarePrioritate fata, centrala, manual cu 99 zone de focalizare, urmarire subiect, gasire tinta AF
Control expunereSensibilitate ISOAuto / 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600
Tip obturatorObturator mecanic si obturator electronic CCD
Moduri de expunereMatriciala, central-evaluativa (zoom digital mai mic decat 2x), spot (zoom digital 2x sau mai mare)
BlitBlit integratDa
Memorie si alimentareMemorie interna19MB
Card compatibilSD, SDHC, SDXC
AlimentareAcumulator li-ion EN-EL19
ConectivitateConectivitate PCUSB
Caracteristici fiziceDimensiuni(mm)95.9 x 58.0 x 20.1
Greutate(g)119
CuloareNegru