Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer
Alecoair Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer D16 HOME Umiditatea din aer nu este un factor la care să ne gândim în mod activ. Și este normal, deoarece este invizibilă. Cel puțin până când o observăm sub formă de condens pe pereți, geamuri sau, și mai rău, vedem efectele ei nocive sub form 3829201 5 4
539.90 In stock
Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer Recomand la toții acest produs.
5
Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer Foarte util în tot cees ce trebuie sa facă acest dezumificator.
5
Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer Merita din plin achiziționat.
5
Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer Nu știi cata umiditate ai în casă, pana nu folosești un dezumidificator. Recomand cu încredere.In prima zi după câteva ore am scos aproape 2 l de apa. Acum ,la o săptămână de când îl folosesc,nu se mai simte umuditatea când intru în casă,iar geamurile,care erau mereu pline de apa,acum sunt uscate . Nu este chiar silențios,nu pot dormi cu el în camera,insa nu face nici zgomot foarte mare.Daca nu este pus pe teren drept ,am observat ca face gălăgie mai mare,ca și cum s-ar agata elicea undeva. Pornește și se oprește singur în funcție de umiditatea setata de tine.Il poți bloca,sa nu umble copii,inchide ,deschide,seta umiditatea,de pe telefon. Per total foarte mulțumită.
5

Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer

COD: [ D16HOME ] ID: 3829201
599,00 Lei PRP
539,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 59,10 Lei
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza

Resigilate

Vandut si livrat de evoMAG
Garantie 6 luni
Retur in 14 zile
Vandut si livrat de evoMAG
Garantie 6 luni
Retur in 14 zile
NOU 540,00 Lei
499,00 Lei
-8% (41,00 Lei)
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Offer
599,00 Lei PRP
539,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 59,10 Lei
Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer

Descrierea produsului Dezumidificator AlecoAir D16HOME, 16 l/zi, WiFi, Uscare Rufe, Display digital, Higrostat, Timer

Umiditatea din aer nu este un factor la care să ne gândim în mod activ. Și este normal, deoarece este invizibilă. Cel puțin până când o observăm sub formă de condens pe pereți, geamuri sau, și mai rău, vedem efectele ei nocive sub formă de igrasie sau mucegai

Umiditatea excesivă poate cauza tot felul de probleme. Poate face îmbrăcămintea să mucegăiască în dulapul tau, poate scurta durata de viata a calculatoarelor sau produselor electronice, poate afecta echipamentele optice, mobilierul sau cartile din bibioteca ta draga. Cel mai important însă, poate afecta grav sănătatea.

Soluția? un dezumidificator casnic care să țină sub control umiditatea crescută.

AlecoAir_D16-Home-design_elegant.jpg

 

Cum lucrează Dezumidificatorul D16 HOME?

Un dezumidificator seamănă puțin cu un aspirator: aspiră aerul din cameră printr-o grilă de aer, extrage o parte din umiditate din el prin condensare și apoi îl suflă înapoi mai uscat, reducând, încet, încet umiditatea din încăpere. Condensul colectat se scurge într-un rezervor ce trebuie golit periodic - sau când aparatul îți semnalizează acest lucru - ori poate fi evacuat printr-un furtun de drenaj la o gură de canalizare. Simplu și fără efort.

 

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME este un aparat pe care îl lași să lucreze în living room, în bucătărie sau dormitor, de aceea am avut grijă să aibă un design compact, pentru a ocupa cât mai puțin loc, cu linii armonioase pentru a se potrivi oricărui stil decorativ. Datorită tehnologiilor înglobate, aparatul are capacitatea de absorbție a excesul de umiditate și menținerea unui nivel optim pentru sănătatea familiei tale și integritatea casei, cu un consum redus de energie.

 

D16-Home-Top-3-beneficii_small.jpg

 

Cei mai importanți factori declanșatori de alergii sunt în special acarienii și mucegaiul, care prosperă în medii umede. Fie că locuiți într-un climat umed, fie că aveți doar un spațiu de locuit care tinde să fie mai umed, este posibil să fiți predispus la aceste lucruri. Spațiile mici, cu ventilație limitată sau inexistentă, cum ar fi băile sau bucătăriile dintr-un apartament de la subsol sau camerele în care se usucă rufe în sezonul rece, sunt zone în care se poate acumula umezeală fără să îți dai seama.

Reacțiile la declanșatorii alergici includ: nas înfundat, mâncărime, ochi apoși, strănut, respirație șuierătoare sau dificultăți de respirație, erupții cutanate și alte iritații

Dezumidificatorul AlecoAir D16 HOME te salvează de astfel de probleme. Poate fi setat pentru a menține aerul la un anumit nivel al umidității și, grație higrostatului încorporat, aparatul se poate opri sau poate porni autonom. 

D16-Home-dezumidificator_AlecoAir-functii_principale.jpg

AlecoAir D16 HOME este un produs economic– cu un consum redus de energie de 250 W și are capacitatea de a elimina umiditatea de până la 16 litri/zi (în condițiile de umiditate-temperatură de 30°C, 80%Rh). 

Recomandarea noastră de utilizare este

 - pentru spații de până la 25 m² (la o înălțime a camerei de 2,6m) atunci când există surse cu un aport ridicat de umiditate, de exemplu în baie, bucatarie sau încăperi cu inflitrații, etc. 

 - pentru spații de până la 35 m² (la o înălțime a camerei de 2,6m) pentru menținerea unui nivel optim de umiditate dintr-un spatiu cu un aport săzut de umiditate (dacă nu există surse frecvente de umiditate din baie, bucatarie, inflitrații, etc).

Atenție! chiar și corpul uman elimină o anumită cantitate de apă în aerul înconjurător! Cu cat sunt mai multe persoane intr-o locuinta, cu atat nivelul de umiditate poate fi afectat mai mult!

 

 

ECO Friendly cu ODP ZERO! Aparatul folosește gaz refrigerant R290, acesta fiind un agent frigorific natural adecvat pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații de refrigerare. Este netoxic cu ODP zero (potențial de epuizare a ozonului) și GWP (potențial de încălzire globală) foarte scăzut.

 

 

Control facil prin aplicatie sau de la panoul de control intuitiv

 • Wi-Fi: Aplicația pentru smartphone permite controlul aparatului de la distanță prin intermediul funcției Wi-Fi. 
 • Aplicația AlecoAir este disponibilă în App Store și în Google Play.

aplicatie_AlecoAir_1.png

 • De asemenea, D16 HOME poate fi coordonat cu ajutorul comenzilor vocale prin intermediul asistenților digitali Google Home, Alexa sau Siri, cu care acesta este compatibil. 

aplicatie_AlecoAir_2.png

 

 • Panou de comandă touch cu afisaj digital, intuitiv și ușor de folosit

 

D16-Home_-Panou-de-control_2_small.jpg

 

Alte functii ale dezumidificatorului D16 HOME

Functia FAN STOP: Dupa atingerea umiditatii tinta si oprirea compresorului, ventilatorul se opreste dupa cateva minute gratie functiei FAN STOP

Higrostat încorporat: permite setarea umiditatii la un nivel țintă dorit în intervalul 30% - 80% RH. Datorită higrostatului, puteți controla permanent umiditatea din aer, Aparatul va porni dacă este depășită umiditațea setată

Filtrarea aerului: aerul care este dezumidificat trece mai intai printr-un prefiltru de praf care reține particulele mari de praf sau scame din aer. Suplimentar, se poate atașa un filtru de carbon activ cu rolul de a reduce mirousuri neplacute. 

Display - afișează umiditatea din încăpere și umiditatea țintă (în timpul setării acesteia)

2 Moduri de Lucru:

 • Modul Auto (aparatul pornește sau se oprește în funcție de umiditatea mediului ambiant și a umidității țintă)
 • Modul Continuu(uscare rufe) - mod de lucru recomandat pentru o umiditate foarte crescută în încăpere, în cazul unui aport continuu de umiditate în cameră (de exemplu în timpul în care se gătește în casă sau pentru uscarea rufelor)

Indicator luminos pentru nivelul umidiății aerului: LED-ul frontal își schimbă culoarea în funcție de nivelul de umiditate de la roșu (umiditate excesivă) la albastru (umiditate recomandată) sau verde 

 • LED  Albastru:  - umiditatea ambientală este < 40%
 • LED Verde:       - umiditatea ambientală este în intervalul 40%-60%
 • LED Roșu:        - umiditatea ambientală este ≥ 60%

Funcția Auto-Restart – În cazul unei căderi de curent, la revenirea acestuia aparatul pornește automat și menține aceleași valori setate anterior

Funcția uscare rufe- aparatul va funcționa continuu, indiferent de umiditatea din încăpere

Timer pentru programarea timpului de Pornire/Oprire pentru intervale de 1 - 24 ore

2 Trepte de ventilare

Vas colector de 1,9 L            

Drenaj Continuu - scapi de grija golirii rezervorului de colectare cu ajutorul unui furtun.

 

 

Beneficiile utilizării dezumidificatorului Alecoair D16 Home

Aparatul ajută la menținerea unui nivel optim de umiditate și poate fi folosit în orice anotimp:

 • În timpul iernii, un dezumidificator reduce sau elimină riscul de formare a condensului pe ferestre sau pereții aflați înspre exterior
 • În timpul verii (în special în cazul unei veri ploioase), contribuie la îmbunătățirea indicelui de confort termic
 • Nu este perturbator pentru viața ta de zi cu zi și rulează eficient în fundal, fără să deranjeze
 • Dezumidificatoarele contribuie la reducerea mirosurilor care pot însoți mucegaiul din casa dvs

 

D16-Home-date-tehnice_small.jpg

 

Notă: modelul D12 HOME disponibil la vânzare începând cu data de 26 Octombrie 2021 are, față de modelul anterior, următoarele modificări:

 • Un design exterior modificat (carcasa si panoul de control)
 • Funcție Wifi
 • Indicator frontal luminos pentru calitatea aerului

 

Specificații tehnice:

Capacitate de dezumidificare max.: 16L/zi (la 30°C, 80%Rh)

Auto-Dezghețare: Electronică

Auto-Protecție: la umplerea rezervorului

Reglare Umiditate: 30%-80%

Trepte de ventilare: 2

Alimentare: AC220V-240V/50Hz

Consum Max: 250 Wh

Debit de aer: 120mc/h

Nivel Sonor: ≤43 dB (la 1 m distanță, treapta maximă de ventilare)

Agent refrigerant: R290 / 74g

Temperatura de lucru: 8°C - 32°C

Temperatura de depozitare: 0°C - 45°C

Umiditatea de lucru: 30%-80%Rh

 

Detalii tehnice

Caracteristici tehniceRecomandat pentru incaperi pana la35 mp2
Control aplicatie mobilaDa
Flux de aer (m³/h)120
Nivel de zgomot (dB)43
FiltruPre-Filtru Lavabil; Filtru Carbon
Numar trepte de viteza2
Greutate (kg)14.7
ModelD16 HOME
TipDezumidificator
Consum energetic250 W
Nivel de zgomot (dB)40
AlteleTimer; Uscare Rufe; Auto-Restart; Child Lock; WiFi; Memory; Afisaj al umiditatii
Adauga review

Review-uri

Iftimia Elena Alice 20.01.2022 12:29
★★★★★
Nu știi cata umiditate ai în casă, pana nu folosești un dezumidificator. Recomand cu încredere.In prima zi după câteva ore am scos aproape 2 l de apa. Acum ,la o săptămână de când îl folosesc,nu se mai simte umuditatea când intru în casă,iar geamurile,care erau mereu pline de apa,acum sunt uscate . Nu este chiar silențios,nu pot dormi cu el în camera,insa nu face nici zgomot foarte mare.Daca nu este pus pe teren drept ,am observat ca face gălăgie mai mare,ca și cum s-ar agata elicea undeva. Pornește și se oprește singur în funcție de umiditatea setata de tine.Il poți bloca,sa nu umble copii,inchide ,deschide,seta umiditatea,de pe telefon. Per total foarte mulțumită.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Lazăr Tatian 18.01.2022 15:51
★★★★★
Merita din plin achiziționat.

Pro

Îndeplinește exact toate specialitățile pe care le are.

Contra

Un idee cam zgomotos.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Nechita Ioana-Irina2 13.01.2022 15:57
★★★★★
Foarte util în tot cees ce trebuie sa facă acest dezumificator.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
DAN-STELIAN ACUJBOAIE 06.01.2022 15:53
★★★★★
Recomand la toții acest produs.

Pro

Nota 10

Contra

Nimic
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult