Dispozitiv filtrare apa Aquaphor Topaz pentru robinet
Aquaphor Dispozitiv filtrare apa Aquaphor Topaz pentru robinet Filtru de robinet pentru apa cu cartus tip topaz care sta la baza unui amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen. Filtrul cu un diametru de 55 mm are un calendar pozitionat in partea de sus, unde este trecuta data calendaristica in ca 967977
62.99 Out of stock

Dispozitiv filtrare apa Aquaphor Topaz pentru robinet

COD: [ DQA0007 ] ID: 967977
62,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
62,99 Lei
(TVA inclus)
Dispozitiv filtrare apa Aquaphor Topaz pentru robinet

Scurta descriere

Filtru de robinet pentru apa cu cartus tip topaz care sta la baza unui amestec de carbune activ si absorbant microfibros Aqualen. Filtrul cu un diametru de 55 mm are un calendar pozitionat in partea de sus, unde este trecuta data calendaristica in care acesta trebuie schimbat. Poate fi instalat la robinet cu filet interior sau la robinet cu filet exterior. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Indeparteaza 100 % clor activ si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu. Debitul filtrului este de 0.3 l/min.
Calitatea apei pe care o bem nu trebuie sa mai fie o problema pentru noi. Compania AQUAPHOR a realizat un filtru de apa care asigura purificarea extrem de mare a apei menajere. Filtrul TOPAZ elimina clorul din apa, substantele organice si microorganismele, astfel incat dvs veti beneficia de cea mai buna apa potabila posibila!

Filtrul se monteaza la robinet si are o capacitate totala de filtrare de 750 litri. Acesta este prevazut cu un calendar in partea de sus pentru a va reaminti cand este timpul sa schimbati cartusul. In acest mod nu veti uita sa il schimbati pentru a putea sa beneficiati de calitatile exceptionale ale apei purificate.

Sanatatea noastra depinde in buna masura de apa pe care o consumam. De multe ori apa potabila furnizata de retelele locale de distributie nu are un gust tocmai placut si poate contine elemente ce in timp pot dauna functionarii normale a organismului nostru. Cu ajutorul acestui filtru scapati de price grija privind apa pe care o consumati.
Apa imbuteliata presupune costuri inutile si efort prea mare de cele mai multe ori. Destul de frecvent nici nu cunoastem daca sursa apei este cea indicata, si chiar daca este veritabila, chiar si apa imbuteliata tot contine anumite cantitati de minerale care pot fi periculoase pentru sanatatea noastra. Caratul frecvent al sticlelor imbuteliate este o corvoada si este destul de neplacut. Apoi, dupa utilizarea acestora, raman pet-urile goale care trebuiesc dispensate in mod corect, daca se poate.

Cu ajutorul filtrului scapati de grija aprovizionarii cu apa si dispuneti dupa bunul plac, oricand aveti nevoie, de apa potabila necesara pentru a va potoli setea. Apa filtrata este ideala pentru consumul zilnic de apa si pentru gatit. Gustul preparatelor, al ceaiului si al cafelei va fi mai bun si mai placut.

Simplu de instalat, usor de utilizat si foarte practic, filtrul de apa TOPAZ de la AQUAPHOR va furniza apa potabila exact asa cum o doriti, pura, cristalina si sanatoasa!
Detalii tehnice
Specificatii tehniceTip produsDispozitiv filtrare apa
Capacitate300 ml
Capacitate maxima de filtrare apa750 l
FiltreCartuse filtrante Aqualen
AlteleTemperatura de filtrare 5 - 40 grade C
Detalii fiziceCuloareAlb