Raporteaza o problema
Storcator de fructe multifunctional 4 in 1 Novis Vita Juicer, 240W
Novis Storcator de fructe multifunctional 4 in 1 Novis Vita Juicer, 240W   Vita Juicer este un juicer multifunctional proiectat in Elvetia, ce combina intr-un mod inteligent 4 functii: stoarcere, presare, blenduire și Vitatec (sistem inovativ, patentat, combinatie intre centrifuga si presa de citrice). Vita Juicer e 1005877
2199.99 Out of stock

Storcator de fructe multifunctional 4 in 1 Novis Vita Juicer, 240W

COD: [ 40053014 ] ID: 1005877

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Storcator de fructe multifunctional 4 in 1 Novis Vita Juicer, 240W

Scurta descriere

 
Vita Juicer este un juicer multifunctional proiectat in Elvetia, ce combina intr-un mod inteligent 4 functii: stoarcere, presare, blenduire și Vitatec (sistem inovativ, patentat, combinatie intre centrifuga si presa de citrice).
Vita Juicer este un produs premium, disponibil in 8 culori superbe, dezvoltat pentru un stil de viata natural si sanatos. Tehnologia inovativa si design-ul sau fac din Vita Juicer o inovatie absoluta in domeniul juicer-elor multifunctionale.
Datorita combinatiei inovative dintre presa de citrice si centrifuga, sucul pastreaza cu 20% mai multi nutrienti, conferindu-i o consistenta ideala, perfect pentru cei ce doresc sa urmeze o dieta sanatoasa zi de zi.

 
Vita Juicer, un juicer multifuncţional 4 în 1
 
4 FUNCȚII INTELIGENTE într-un singur aparat: stoarcere, presare, blenduire și Vitatec.
 
Vitatec - un concept inteligent, patentat, o combinației inovatoare de presă de citrice și sistem de centrifugare
 
Rezultatul o consistenta unica de smoothie si cu peste 20% mai multi nutritenti care raman in suc.
 
Presa de citrice Citromax
 
Datorită formei conice a presei de citrice, pulpa de fructe este utilizată în totalitate, nicio singură fibră a fructului nu se pierde.
 
Drophold
 
Sistemul anti-picurare de care dispune gura de scurgere. Simplu de folosit și împiedică eventuale picături de suc să se prelingă după utilizare.
 
Viteză automată
 
Dispozitivul Vita Juicer are un singur buton de comandă (ON/OFF) și este o joacă de copil atunci cand vine vorba de utilizarea lui. Acest dispozitiv inteligent isi seteaza propria viteză și reacționează în mod automat, functie de consistenta fructelor si a legumelor.
 
Usor de curatat
 
Toate piesele care vin în contact cu sucul pot fi îndepărtate cu ușurință și curățate în mașina de spălat vase. În special, centrifuga poate fi demontata în două părți și este, prin urmare, foarte ușor de curățat.
 
Latimea optima a gurei de alimentare:
 
Fructele și legumele pot fi încărcate foarte ușor, fără să fie împinse ca la storcătoarele convenționale. Este de asemenea silentios si are un sistem de protectie la vibratii.
 
Eco Friendly
 
Realizat din materiale ecologice, usor de reciclat.
Detalii tehnice
GeneralTip storcatorCentrifugale
Putere (W)240
AlteleCuloareVerde