Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: vanzari@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Storcator de fructe si legume Kuvings B6000 PLUS, 240W, 60 RPM, Recipient suc 0.40l, Functie reverse (Rosu)
Kuvings Storcator de fructe si legume Kuvings B6000 PLUS, 240W, 60 RPM, Recipient suc 0.40l, Functie reverse (Rosu) Storcator de fructe si legume cu presare la rece B6000PR, Red   Fie că îţi doreşti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarbă de grâu, cu storcătorul Kuvings B6000PR te bucuri de mai mult suc proaspăt, bogat în v 3757203
2199.99 Out of stock

Storcator de fructe si legume Kuvings B6000 PLUS, 240W, 60 RPM, Recipient suc 0.40l, Functie reverse (Rosu)

COD: [ B6000PLUS ] ID: 3757203

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Storcator de fructe si legume Kuvings B6000 PLUS, 240W, 60 RPM, Recipient suc 0.40l, Functie reverse (Rosu)

Scurta descriere

Storcator de fructe si legume cu presare la rece B6000PR, Red
 
Fie că îţi doreşti un suc de mere, tomate sau portocale, fie chiar unul din iarbă de grâu, cu storcătorul Kuvings B6000PR te bucuri de mai mult suc proaspăt, bogat în vitamine şi substanţe nutritive.
 
Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, care distrug nutrienţii şi grăbesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele și legumele, fără a le distruge structura naturală. Prin stoarcerea lentă (60 rpm) a fructelor și legumelor întregi (până la 7.5cm diametru), vei beneficia de un suc natural, bogat în vitamine și enzime, minimizând pierderea de substanțe nutritive. Fructele și legumele tari (morcov, cartof, sfeclă, etc.) trebuie tăiate în bucăţi de 2.5 cm grosime și hidratate în apă rece înainte de stoarcere conform instrucţiunilor din manualul de utilizare. 
 
Nivelul de zgomot produs în timpul funcţionării este mult mai redus decât cel al storcătoarelor convenţionale, iar tu poţi savura un suc proaspăt într-o atmosferă relaxantă şi liniştită.
 
Kuvings B6000PR este proiectat pentru a funcţiona în condiţii de siguranţă, aparatul pornind numai dacă este corect și complet asamblat. În plus, 3 guri de aerisire optim plasate asigură utilizarea pe o perioadă mai mare de timp, sistemul automat de control al căldurii oprind aparatul înainte de supraîncălzire.(patentată în 50 de ţări)
 
Tehnologia unică a storcătorului Kuvings B6000PR permite obţinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea uşoară a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteză, ca în cazul storcătoarelor convenţionale. Motorul puternic (240W) asigură o calitate constantă, funcţionează silenţios şi stoarce chiar şi legume tari.
 
Capac inteligent 3 în 1
Capacul inteligent al storcătorului Kuvings B6000PR nu permite pierderea vreunei picături de suc şi nu lasă mizerie în bucătărie.
Ţinând capacul închis, poţi să creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe şi legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apă în storcător, poţi să clăteşti rapid şi uşor aparatul.
 
Componentele storcătorului prin presare la rece Kuvings (sitele si racleta, recipientele de colectare a sucului și pulpei, vasul de mixare a sucului, axul melcat și împingătorul) se curăță doar sub jet de apă, nu sunt lavabile în mașina de spălat vase.

Tehnologie de presare la viteză redusă 

Pâlnie de alimentare inovatoare extra-largă
 
 
Nicicând nu a fost mai uşor să prepari un suc 100% natural! Pâlnia extra-largă de alimentare (7.5 cm) îţi permite să storci fructe şi legume întregi, simplificând astfel procesul de stoarcere, fără tăiere (pentru detalii consultaţi manualul de utilizare).
 
Mai mult suc, maxim de vitamine, enzime şi nutrienţi
 
 
Spre deosebire de storcătoarele convenţionale de mare viteză, cu storcătorul Kuvings obţii o cantitate mai mare de suc din fructe şi legume, graţie tehnicii optimizate de stoarcere prin presare la rece. Kuvings B6000PR produce un suc bogat în substanţe nutritive, minimizând pierderile de vitamine şi oxidarea sucului.
 
Bucură-te de toate substanţele nutritive din fructe şi legume!
 
 
Începeţi-vă ziua cu un pahar de suc 100% natural, din fructele şi legumele dumneavoastră preferate! Cu sucurile obţinute cu storcătorul prin presare la rece Kuvings, substanţele nutritive sunt mult mai uşor şi rapid absorbite în organism, conferindu-vă o senzaţie de vitalitate şi energie pe întreg parcursul zilei.
 
Rezistenţă şi fiabilitate
 
 
Axul melcat şi sita sunt confecţionate din Ultem, un material ecologic extrem de solid, folosit la construcţia navelor spaţiale NASA şi pentru echipamentele medicale, iar vasul de colectare a sucului este confecţionat din Tritan ™, un material ecologic ce nu conţine BPA (Bisfenol A).
 
Uşor de montat şi curăţat
 
 
Datorită periei de curăţat incluse, folosirea şi curăţarea storcătorului este foarte uşoară. Astfel, poţi să te bucuri mult mai rapid de smoothie-ul tău preferat sau de sucurile pline de vitamine.
 
Set accesorii Smoothie şi Îngheţată
 
 
Poți prepara băuturi cu o consistență crescută și, de asemenea, o înghețată din fructe congelate, plină de vitamine și minerale, un desert delicios și sănătos pentru tine și cei mici. Setul de accesorii se achiziționează separat, nu este inclus în cutia storcătorului prin presare la rece Kuvings.
Detalii tehnice
GeneralTip storcatorStorcator de fructe si legume
Putere (W)240
Capacitate recipient suc (l)0.40
Rotatii pe minut60
Garantie motor (Ani)5
AlteleCuloareRosu
Greutate (kg)6.4
Dimensiuni448 x 228 x 208
AlteleActiune reversibila
Functie antiscurgere