Storcator de fructe si legume Hurom HG EVOlution, 150W (Gri)
Hurom Storcator de fructe si legume Hurom HG EVOlution, 150W (Gri) Hurom HG EVOlution   1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, 343912
1999.00 Out of stock

Storcator de fructe si legume Hurom HG EVOlution, 150W (Gri)

COD: [ HG-SBE11 ] ID: 343912

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Storcator de fructe si legume Hurom HG EVOlution, 150W (Gri)

Scurta descriere

Hurom HG EVOlution
 
1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat.
 
2. Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil. 
 
3. Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Generația a doua de storcătoare HUROM HG stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.
 
4. Ambele site din ULTEM – spre deosebire de modelele anterioare, HH EVOlution beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele. 
 
 
5. Clapetă pentru controlul evacuării resturilor –  Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc. De asemenea, clapeta oferă posibilitatea controlului umidității resturilor, puteți obține un suc mai filtrat sau unul mai dens în funcție de poziția în care plasați clapeta (Deschis = un suc mai clar, Închis = un suc mai dens). Se poate opta și pentru o poziție intermediară. 
 
 
 
 
 
 
Specificații tehnice:
 
Tensiune de alimentare: 230-240 V
Frecvență: 60 Hz
Consum: 150 W
Rotații pe minut: 43 rpm
Dimensiunea bolului: 500 ml
Lungimea cablului: 1,4 m
Motor: cu inducție, monofazat
Greutate: 5,4 kg
Dimensiuni:
Lungime: 223 mm
Lățime: 159 mm
Înălțime: 418 mm
 
Durată recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute
 
Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților 

Detalii tehnice
GeneralTip storcatorPresare la rece
Putere (W)150
Rotatii pe minut43
Garantie motor (Ani)10
AlteleAccesoriiSita fina din ultem pentru suc clar, fara nici un pic de pulpa
Sita grosiera
CuloareGri
Greutate (kg)5.4
Dimensiuni223 x 159 x 418