Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm, Ax canelat din ultem (Alb)
Hurom Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm, Ax canelat din ultem (Alb) Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm,  Ax canelat din ultem (Alb) Oscar DA-1000 este un storcator orizontal de fructe, legume si frunze fabricat in Coreea de Sud de Hurom, inventatorul storcatorului cu presare la rec 3792599
1199.00 In stock

Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm, Ax canelat din ultem (Alb)

COD: [ DA1000WH ] ID: 3792599
1.199,00 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.199,00 Lei
(TVA inclus)
Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm, Ax canelat din ultem (Alb)

Descrierea produsului Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm, Ax canelat din ultem (Alb)

Storcator de fructe Hurom Oscar NEO DA1000WH, 150 W, 0.5 l, 70 rpm,  Ax canelat din ultem (Alb)

Oscar DA-1000 este un storcator orizontal de fructe, legume si frunze fabricat in Coreea de Sud de Hurom, inventatorul storcatorului cu presare la rece, producatorul care se mentine de peste 20 de ani ca lider in clasamentul eficientei si fiabilitatii storcatoarelor cu presare la rece.
 
Axul melcat orizontal, motorul cu inductie de 150 W si sitele construite din ULTEM si inox confera acestui aparat calitati speciale. Hurom DA-1000 este mai mult decat un storcator, este un ajutor de nadejde in bucataria dumneavoastra. Este construit in asa fel incat stoarce perfect iarba de grau, fructele sau legumele, insa cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet puteti efectua si alte operatiuni cum ar fi prepararea spaghetelor, a sosurilor, a piureurilor, macinarea condimentelor, obtinerea unor sortimente diferite de inghetata, etc.
 
Beneficiaza de aceeasi tehnologie revolutionara Hurom Slow Squeezing System si de materialele inovatoare folosite in toate storcatoarele Hurom. Dimensiunea redusa si designul compact il fac ideal pentru bucatariile cu un spatiu redus de depozitare.
 
Aparatul poate fi, la nevoie, transportat cu usurinta. Este ideal pentru stoarcerea oricaror verdeturi, a germenilor, a rosiilor, a afinelor, a coacazelor, a catinei, pentru lapte de soia si migdale sau pentru prepararea altor produse raw vegane. Sita blank va ajuta sa tocati ceapa, usturoi, ardei, plante medicinale, ghimbir sau sa macinati condimente.
 
Motorul de 150 W si reductorul performat asigura un cuplu motor foarte mare, in acest fel, Hurom DA-1000 este capabil sa extraga suc chiar si din produse cu textura fibroasa, pe care alte storcatoare nu sunt capabile sa le proceseze. Cele 70 de rotatii pe minut va garanteaza faptul ca procesele oxidative sunt reduse la minim.
 
Caracteristici:
 
- incorporeaza un maner retractabil;
- dispune acum de un motor proiectat mai eficient, care necesita mai putina energie pentru acelasi rezultate;
- dispune de o duza cu reglare a presiunii in 5 pasi. Aceasta duza permite utilizatorului sa controleze modul in care este aplicata presiunea asigurand cantitatea maxima de suc extrasa din diferite tipuri de produse;
- principalele parti ale storcatorului, inclusiv sita de stoarcere, axul melcat si noua duza de reglare a presiunii sunt toate din GE Ultem TUFF care este un polimer de 8 ori mai puternic decat materialele utilizate anterior.
 
Este prevazut cu un singur ax, care este capabil:
 
- sa stoarca toate tipurile de fructe, citrice, legume, radacinoase, ieburi, verdeata, plante medicinale, germeni, etc.;
- sa proceseze unt de arahide, serbeturi, inghetata;
- sa marunteasca usturoi, ceapa, ardei rosu, ghimbir, ridichi si multe alte produse alimentare, inclusiv ierburi si condimente;
- sa gateasca alimente organice pentru copii sau alimente moi de ingrijire paliativa;
- sa faca paste si taitei din aluat de faina sau legume. 
 
Stoarcerea se face in doua puncte diferite de pe ecran: intre ax si ecran, intre ax si sita. Un inel din silicon pe ecranul de stoarcere si altul pe impingator ajuta la creearea unei contrapresiuni care are ca rezultat un randament mai mare de suc ​​cu fibre mai putine. Acest lucru il face ideal pentru sucuri din fructe moi, citrice cum ar fi: portocale, fructele de padure, ananas, etc. 
 
Storcatorul este prevazut cu un motor cu viteza lenta de presare. Viteza lenta, inseamna ca este introdus mai putin oxigen in suc ceea ce prelungeste perioada de valabilitate a sucului de pana la 48 de ore (daca este tinut la frigider). Zgomotul este redus.
 
Accesorii incluse:
 
  • Sita- se utilizeaza pentru fructe, legume, prepararea laptelui;
  • Ecran pentru procesare (ecran blank)- utilizat pentru prepararea pastelor, unturilor;
  • Ax canelat din ultem - un polimer de 8 ori mai durabil decat plasticul si melamina.
  • Recipient pentru suc;
  • Recipient pentru pulpa;
  • Duze set pentru paste;
  • Perie de curatat;
  • Impingator cu garnitura din silicon;
  • Manual de utilizare in limba romana.
 
Sfat practic: spalati sitele dupa fiecare utilizare; calitatea sucului va fi data de calitatea fructelor si legumelor. Pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa, iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator. Cu cat fructa, leguma este mai hidratata, crocanta cu atat va iesi mai mult suc. Daca fructele si legumele sunt pastoase, fainoase, consistenta sucului va fi cea de nectar. In cazul merelor acestea pot fi crocante cu mult suc sau fainoase in functie de sezon. Va recomandam sa incercati merele Granny Smith, Golden sau merele tari, ferme care sunt crocante atunci cand muscati din ele.
 
Va recomandam pentru a stoarce:
 
- citrice fara coaja: portocale, rodii, etc.;
- fructe: mere si pere corcante, cirese si visine (fara samburi), struguri, pepene rosu, etc.;
- legume: morcovi, telina, sfecla, cartofi, ridichi, fenicul, pastarnac, castravete, etc.;
- germeni si vlastari;
- verdeturi: varza, salata, spanac, leurda, frunze de kale, menta, patrunjel, frunze de telina, iarba de grau, orz si ovaz, etc.

 

Detalii tehnice

GeneralTip storcatorPresare la rece
Putere (W)150
Rotatii pe minut70
AlteleAccesoriiSita
Ecran pentru procesare
Ax canelat
Recipient suc
Recipient pulpa
Set duze pentru paste
Perie de curatat
Impingator
CuloareAlb
Greutate (kg)6.4
Dimensiuni250 x 180 x 226 mm
Vezi mai mult