Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, 150W (Alb)
Hurom Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, 150W (Alb) Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, Alb Hurom HH Plus este un aparat cu un raport excelent calitate-preț care combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de 1171871
1699.00 Out of stock

Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, 150W (Alb)

COD: [ HH-WBE10 ] ID: 1171871

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, 150W (Alb)

Scurta descriere

Storcator de fructe Hurom HH+ HH-WBE10, Model 2015, Alb

Hurom HH Plus este un aparat cu un raport excelent calitate-preț care combină îmbunătățirile Hurom, specifice celei de-a doua generații cu ușurința în utilizare oferită de aparatele de primă generație.

Acest aparat este în esență un HH Elite căruia îi lipsește clapeta de control a evacuării resturilor, eficiența fiind apropiată de cea a modelului HH Elite si caruia i s-au reproiectat bolul si sita pentru obtinerea unor rezultate maxime.

 

Hurom HH Plus este varianta mai accesibilă a modelului HH Elite, însă din punct de vedere tehnic, asemănările cu acesta sunt foarte mari. Beneficiază de un ax melcat cu două părți tăietoare, stoarcere ultra-lentă la 43 de rotații pe minut, ceea ce înseamnă maxim de eficiență, omogenizare perfectă a sucurilor și mai multe minerale, enzime și fitonutrienți în sucul dumneavoastră. Pachetul include un suport pentru uscarea pieselor, manual de utilizare în limba română, a doua sită (cea grosieră) din același material ultra-rezistent, ULTEM, presor și perii pentru curățare, carte cu rețete de suc, adică exact aceleași lucruri ca și pachetul aparatului HH Elite.

Fiabilitatea dovedită a motoarelor Hurom și calitatea ireproșabilă a materialelor folosite caracterizează și acest aparat Hurom, o variantă ideală pentru cei care doresc să aibă un aparat de generația a doua la prețul unui aparat de generația întâi.


1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat.
 

2. Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil. 
 
3. Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Generația a doua de storcătoare HUROM HH stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.
  
4. Ambele site din ULTEM – spre deosebire de modelele anterioare, HH Elite beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele. 
 
 
 
 
Specificații tehnice:
 
 • Tensiune de alimentare: 230-240 V
 • Frecvență: 50 Hz
 • Consum: 150 W
 • Rotații pe minut: 43 rpm
 • Dimensiunea bolului: 500 ml
 • Lungimea cablului: 1,4 m
 • Motor: cu inducție, monofazat
 • Greutate: 5,4 kg
Dimensiuni:
 • Lungime: 223 mm
 • Lățime: 159 mm
 • Înălțime: 418 mm
   
Durată recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute
 

Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților

 

 

Detalii tehnice
GeneralTip storcatorPresare la rece
Putere (W)150
Rotatii pe minut43
Garantie motor (Ani)10
AlteleAccesoriiSita fina din ultem pentru suc clar, fara nici un pic de pulpa
2 vase, unul pentru colectarea sucului si unul pentru colectarea resturilor
Impingator
Periuta pentru curatarea sitelor
CuloareAlb
Greutate (kg)5.4
Dimensiuni223 x 159 x 418