Presa de ulei pentru utilizare casnica Yoda, 180W (Rosu)
Yoda Presa de ulei pentru utilizare casnica Yoda, 180W (Rosu) Prima presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poți baza. Uleiul tău. Sănătatea ta. Presa ta de ulei YODA!   Stoarce ulei din semințe, nuci și frunze în confortul casei tale.   Eficiență sporită, se obține o cantita 1210871
1186.99 Out of stock

Presa de ulei pentru utilizare casnica Yoda, 180W (Rosu)

COD: [ YD-ZY-02-A1 ] ID: 1210871
1.186,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
1.187,00 Lei
(TVA inclus)
Presa de ulei pentru utilizare casnica Yoda, 180W (Rosu)

Scurta descriere

Prima presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poți baza. Uleiul tău. Sănătatea ta. Presa ta de ulei YODA!

 

Stoarce ulei din semințe, nuci și frunze în confortul casei tale.

 

Eficiență sporită, se obține o cantitate de ulei până la 80 % din cantitatea de ingrediente introduse! Ușor de utilizat și curățat.

 

Yoda este prin presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poți baza. Este compactă, nu ocupă mult spațiu dar beneficiază de un motor foarte puternic și de toate celelalte funcții pe care le au doar utilajele industriale. Acest aparat este proiectat să reziste și să performeze, oferă performanță de invidiat într-un design simplu, atractiv și compact, perfect pentru bucătăria ta!

GARANTIA MOTORULUI ESTE DE 36 LUNI

 

Eficiența stoarcerii variază între 30 % și 80 % în funcție de ingredientele pe care le introduceți în aparat și de conținutul de ulei al acestora.

 

Beneficiază de un sistem de control avansat, gândit pentru a ușura foarte mult procesul de stoarcere al uleiului, are 7 setări prestabilite, trebuie doar să apeși butonul potrivit și aparatul Yoda va ajusta toate caracteristicile stoarcerii pentru a obține maxim de ulei din ingredientele introduse. Presetările sunt următoarele: arahide, semințe de susan, semințe de floarea soarelui, semințe de rapiță, semințe de in, nuci și mix. Fiecare dintre setări corespunde unui ingredient cunoscut din care se poate obține ulei. În cazul în care se dorește stoarcerea unui ingredient care nu apare în listă se va folosi setarea cea mai apropiată de textura ingredientului pe care doriți să îl stoarceți sau setarea ”mix”.

 

Aceste funcții diferă una de cealaltă, textura ingredientului pe care îl introduceți, conținutul de ulei al acestuia și alte variabile determină modul în care aparatul alege să gestioneze presiunea de stoarcere, temperatura elementului de extrudare, viteza de rotație, etc.

 

Yoda este o presă de ulei care stoarce la rece, uleiul rezultat este un ulei extra-virgin, cu o temperatură de sub 40 de grade Celsius, ceea ce îi conservă principiile alimentare, gustul și culoarea pentru care este consumat de regulă uleiul. Uleiul produs cu ajutorul presei Yoda este un ulei natural, bogat în enzime, vitamine, minerale, acizi esențiali, etc., ușor tulbure și care se va decanta în cazul în care recipientul nu este agitat.

 

Resturile nu pot fi evacuate întotdeauna la temperatura camerei, astfel, aparatul are un sistem de expulzare al resturilor bazat pe extrudare la cald, în funcție de textura ingredientelor introduse, aparatul Yoda încălzește elementul de extrudare până la 100 de grade pentru a reuși evacuarea resturilor procesării.

 

În funcție de ingredientele introduse, timpul necesar procesării a 100 de grame de ingrediente poate varia între 3 și 5 minute, spre exemplu, timpul necesar procesării semințelor de susan este mai mic în comparație cu timpul necesar procesării nucilor.

 

Specificații tehnice:

 

 • Alimentare: 230 V, 50 Hz
 • Consum motor: 180 W
 • Consum element extrudare: 300 W
 • Tehnologie: presare la rece, ax melcat
 • Extrudare: rezistență și element de extrudare
 • Comandă: digitală, procesor, placă electronică, senzori de temperatură și protecție pentru supraîncălzire
 • Dimensiuni: 355x178x265
 • Greutate: 6,8 kg
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipPresa de ulei
Tip aparatElectric
Putere motor (W)180
FunctiiObtinerea uleiului prin presare la rece
Comanda digitala
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)6.8
Dimensiuni (cm)355 x 178 x 265
CuloareRosu