Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 7 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Germinator automat EasyGreen EGL 55 cu generator de ceata
Easygreen Germinator automat EasyGreen EGL 55 cu generator de ceata Germinatorul automat EasyGreen EGL 55 - modelul 2017   Control complet al mediului de germinare  Generator de ceață mult mai silențios și cu o formă mult mai compactă Apa nu se recirculă, pentru o igienă și rezultate mult mai bune C 3602216
1199.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Germinator automat EasyGreen EGL 55 cu generator de ceata

COD: [ EGL55 ] ID: 3602216
1.199,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.200,00 Lei
(TVA inclus)
Germinator automat EasyGreen EGL 55 cu generator de ceata

Scurta descriere

Germinatorul automat EasyGreen EGL 55 - modelul 2017
 
Control complet al mediului de germinare 
Generator de ceață mult mai silențios și cu o formă mult mai compactă
Apa nu se recirculă, pentru o igienă și rezultate mult mai bune
Capacul incintei de germinare vă ajută să creșteți plăntuțe mai înalte în germinator, fără să fiți nevoiți să le scoateți din aparat 
Perfect pentru iarbă de grâu, plăntuțe tinere, germeni și vlăstari
Puteți adăuga foarte ușor minerale sau alte substanțe care ajută la o creștere mult mai rapidă a germenilor
Puteți personaliza ciclurile de udare a semințelor - timp minim 15 minute - timp maxim 24 de ore continuu 
Germinatorul prin generatorul de ceață udă foarte fin germenii 
Generatorul oferă oxigenul necesar dezvoltării rădăcinilor tinere ale germenilor  
Filtrul de aer, reține praful, impuritățile și bacteriile prin fiecare ciclu de udare
Poate fi folosit cu pământ organic sau compost pentru creșterea ierbii de grâu sau a vlăstarilor de floarea soarelui
Datorită numărului mare de tăvi, puteți avea recolte proaspete în fiecare zi prin rotirea tăvilor
Nu este nevoie să hidratați în prealabil semințele
Setați-l și uitați de el!
Noile caracteristici 
Noul germinator este mult mai ușor și mai compact, oferind totuși aceeași suprafață de germinare. Capacul verde oferă un control mai bun asupra luminii care ajunge la germeni. Acum este făcut din plastic BPA FREE, având un generator de ceață mult mai silențios. Noul design răspunde tuturor cerințelor și nevoilor utilizatorului final, fiind cel mai bun germinator automat de pe piață existent la ora aceasta! 
 
Acum când tavanul - capacul incintei de germinare se ridică, este mult mai ușor de manevrat germenii și vlăstarii care necesită să fie lăsați să crească mult mai înalți. Acum când capacul este detașabil puteți lăsa vlăstarii să crească mai înalți, astfel că acum nu trebuie să scoateți tăvile de iarbă de grâu pentru ca iarba să continuie să crească înafara germinatorului. 
 
În mod normal în primele zile de germinare, semințele nu au nevoie de lumină, utilizatorul punând germinatorul mai la lumină în ultimile zile de creștere a germenilor. Capacul verde al germinatorului vă ajută să țineți germenii departe de lumină în primele zile, iar în ultimile zile este suficient doar să îndepărtați capacul de pe germinator. Cu vechiul model trebuia să acoperiți cu un prosop exteriorul incintei de germinare sau să țineți germinatorul într-un loc ferit de lumină, pentru a creea condițiile optime de germinare. Acum cu noul capac verde, vă ușurează munca.
 
Creează mediul de creștere perfect 
Plantele tinere au nevoie de oxigen pentru rădăcini și dioxid de carbon pentru creșterea vlăstarilor.
Fiecare ciclu de udare a semințelor oferă atât oxigen cât și dioxid de carbon.
Unitatea este deja ventilată, însă stropii foarte fini de apă trag mai mult oxigen oferindu-l rădăcinilor din abundență.
Generatorul de ceață pompează simultan aer proaspăt, filtrat și fără nici un pic de praf în incinta de germinare.
EasyGreen oferă condițiile perfecte de creștere sănătoasă și vitală a germenilor și vlăstarilor.
 
Control al condițiilor fiecărui tip germinare
Nici un alt germinator automat de pe piață nu vă oferă un control complet și personalizat de udare prin ciclurile setate de utilizator, care vă indică faptul că puteți crește orice tip de sămânță cu succes în germinatorul EasyGreen. Manualul de utilizare vă ajută pas cu pas cum să obțineți simplu, ușor și clar, germeni la dumneavoastră acasă. Puteți adăuga rapid minerale și alte lichide de fertilizare naturale în apă și să decideți dacă folosiți apă plată, filtrată sau orice altă sursă de apă pentru a uda germenii. Unele persoane preferă să crească vlăstarii de floarea soarelui, iarbă de grâu sau mazăre folosind ca substrat pământul organic sau compostul. Acest fapt duce la o dezvoltare rapidă a rețelei de rădăcini a plantelor care își vor trage substanțele nutritive mult mai ușor. Puteți opta pentru fertilizatorul Kelp care poate fi adăugat direct în apa din rezervor. Puteți alege ce metodă vă place sau vă avantajează mai mult. Cele cinci tăvițe cu care vine implicit germinatorul vă ajută să aveți culturi zilnice de germeni proaspeți și să rotiți culturile astfel încât să aveți continuitate.
 
Curăță cu apă proaspătă la fiecare ciclu de udat
Spre deosebire de alte germinatoare cu sistem de recirculare și creștere, Easygreen udă germenii doar cu apă proaspătă din propriul rezervor la fiecare ciclu de udat. Semințele care nu au germinat conțin inhibitori de creștere care sunt îndepărtați atunci când semințele încolțesc, dar la alte germinatoare cu recirculare a apei, acești inhibitori rămân în apă și pot duce la rezultate slabe de creștere a germenilor. Această problemă este eliminată cu ajutorul germinatorului automat EasyGreen, în același timp asigurând un sistem igienic mult mai sigur de îndepărtare a resturilor în timp ce germenii cresc. Prin faptul că apa nu se recirculă, germinatorul EasyGreen elimină problema apariției dopurilor sau blocării resturilor prin furtunul de evacuare a surplusului de apă.
 
Ușor și rapid de utilizat
Germinatorul automat EasyGreen elimină procesul de hidratare a semințelor în prealabil iar ciclurile repetate de udare duc la curățarea și oxigenarea semințelor chiar din primele stadii de germinare, în loc să le lase să băltească în apă. Producția de germeni din EasyGreen este mult mai rapidă decât în alte aparate de germinare, așa că nu este nevoie să optați pentru metode manuale mai complicate de germinare, atâta timp cât doriți o abundență de germeni proaspeți crescuți în condiții optime.
 
Detalii tehnice:
 
Nume model - EGL 55
Culoare - Verde / alb
Dimensiuni - 572mm x 432mm x 152mm
Garanție - 2 ani
Greutate netă aparat - 5.8 kg
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTipGerminator
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)5.8
Dimensiuni (cm)57.2 x 43.2 x 15.2
CuloareAlb/Verde