evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele Marketing onlineDepozitAgent Logistica. Hai sa evoluezi alaturi de noi.
Raporteaza o problema
Blender de masa cu mixare in vid Ozen HAF-HB300RE, 960 W, 1.5 L, Functie Pulse si Vacuum (Rosu/Negru)
Ozen Blender de masa cu mixare in vid Ozen HAF-HB300RE, 960 W, 1.5 L, Functie Pulse si Vacuum (Rosu/Negru) Mixare fină, chiar și a fibrelor dietetice   ​   Blenderul OZEN mixează foarte bine ingredientele, inclusiv fibrele din coaja fructelor și legumelor. Vă puteți bucura de sucuri delicioase bogate în toate substanțele nutritive din fru 3609180
1499.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Blender de masa cu mixare in vid Ozen HAF-HB300RE, 960 W, 1.5 L, Functie Pulse si Vacuum (Rosu/Negru)

COD: [ HAF-HB300RE ] ID: 3609180
1.499,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.9 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.499,09 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.500,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.9 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.499,10 Lei)
Blender de masa cu mixare in vid Ozen HAF-HB300RE, 960 W, 1.5 L, Functie Pulse si Vacuum (Rosu/Negru)

Scurta descriere

Mixare fină, chiar și a fibrelor dietetice
 
 
Blenderul OZEN mixează foarte bine ingredientele, inclusiv fibrele din coaja fructelor și legumelor. Vă puteți bucura de sucuri delicioase bogate în toate substanțele nutritive din fructe și legume, fără a pierde nimic din acestea.
 
Culoare intensă a sucului
 
 
Prin mixarea în vid, blenderul Ozen menține culoarea atrăgătoare și substanțele nutritive în suc, fără bule de aer. Blenderele obișnuite mixează ingredientele cu aer, ceea ce duce la formarea bulelor de aer, implicit la oxidarea rapidă și schimbarea culorii sucului.
 
Gust proaspăt mai mult timp
 
 
Ozen elimină aerul în procesul de mixare și astfel gustul sucului nu suferă modificări, păstrându-și  prospețimea pentru mai mult timp. La băuturile preparate cu un blender obișnuit, bulele de aer se amestecă cu fibrele de legume sau fructe și astfel sucul se separă ușor în straturi.
 
Textură fină a sucului
 
 
Sucul obținut prin mixare în vid cu blenderul Ozen are o textură mult mai fină, astfel că te poți bucura de savoarea sucurilor obținute consumând totodată și fibrele dietetice care în mod normal oferă o textură neplăcută sucurilor.
 
Vacuumul face diferența
 
 
Blenderul Ozen cu funcția de mixare în vid transformă interiorul recipientului într-un spațiu vidat înainte de mixare, prevenind astfel oxidarea și distrugerea nutrienților, iar sucul obținut are o culoare și un gust foarte apropiate de cele ale ingredientelor folosite.
 
Sucul păstrează nutrienții intacți
 
 
Spre deosebire de mixarea cu un blender obișnuit, mixarea în vid a ingredientelor minimizează oxidarea, datorită lipsei contactului acestora cu aerul.  Sucurile astfel obținute, lipsite de bule de aer, sunt mai bogate în nutrienți, își păstrează textura uniformă și nu se separă ușor în straturi.
 
Tehnologia de vidare Ozen
 
 
Ozen extrage aerul din recipient și realizează mixarea conținutului într-o stare de vid, asigurând astfel menținerea savorii și a nutrienților. După utilizare, faptul că vidul nu este eliberat ajută la păstrarea prospețimii sucului. Lipsa contactului cu aerul, previne distrugerea nutrienților prin oxidare.
 
O singură apăsare de buton
 
 
Blenderul Ozen este foarte ușor de folosit. Trebuie doar să apăsați o singură dată butonul ”AUTO” și aparatul va porni automat vidarea și mixarea ingredientelor.
 
Sistem triplu de siguranță
 
 
Aparatul dispune de un sistem triplu de siguranță care împiedică funcționarea acestuia în cazul în care capacul de vacuum este deschis sau când vasul de mixare nu este montat corect. Aparatul poate fi utilizat doar când cele trei puncte de siguranță sunt fixate corespunzător.
 
Sistem cu 6 lame
 
 
Sistemul cu șase lame puternice și motorul de mare putere asigură mixarea optimă a ingredientelor, rezultând de fiecare dată un suc cu textură fină și uniformă.
 
Funcție de mixare simplă
 
 
Atunci când nu este necesar să mixați ingredientele într-o stare de vid sau când doriți doar să mixați ingredientele, blenderul poate fi folosit și ca un blender obișnuit, rotind butonul de viteză variabilă în sensul acelor de ceasornic.
 
Funcție de mixare în vid
 
 
Funcția de mixare în vid a blenderului Ozen poate fi acționată prin apăsarea butonului AUTO sau prin apăsarea butonului de VACUUM și apoi rotirea butonului de viteză variabilă în sensul acelor de ceasornic.
 
Sistem de păstrare a​ prospețimii sucului
 
 
Păstrat în vid, sucul își menține prospețimea pentru un timp îndelungat, ca atunci când a fost proaspăt preparat. Astfel, nu este nevoie să prepari cantități mici de fiecare dată.
 
Vas de mixare din Tritan
 
 
Fabricat din Tritan Copolyester, recipientul blenderului cu mixare în vid Ozen nu conține BPA (Bisfenol A) și este rezistent termic și la șocuri, pete, arome și mirosuri.
 
Recipient suplimentar pentru suc
 
 
Blenderul Ozen este prevăzut cu un recipient suplimentar pentru păstrarea sucului în vid.  Dată fiind lipsa contactului cu aerul, nu are loc procesul de oxidare, astfel că sucul își va menține prospețimea pentru mai mult timp.
 
Curățare ușoară
 
 
Demontarea și curățarea sistemului cu 6 lame și a vasului sunt foarte ușor de executat. Pentru a demonta sistemul de lame, montați partea inferioară a recipientului suplimentar la baza vasului de mixare, apoi rotiți în sensul acelor de ceasornic.
 
Lider în inovație
 
 
Blenderul Ozen cu tehnologia unică de mixare în vid a fost premiat în 2016 cu "Medalia de aur" la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva, a primit Certificatul IFIA pentru "Cea mai bună inovație" în 2016 și multe alte premii care atestă poziția sa de lider în inovație.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip aparatBlender
Putere (W)960
Trepte vitezeViteza variabila
Capacitate (l)1.5
FunctiiMaruntire
Zdrobire gheata
Pasare
Material cutiteInox cu 6 lame
Detalii tehniceAlimentare220 ~50 Hz
CuloareRosu / Negru
Greutate (Kg)3.4