Aparat de aer conditionat Samsung AR24MSFPEWQNEU, 26273 BTU, Clasa A++ (Alb)
Samsung Aparat de aer conditionat Samsung AR24MSFPEWQNEU, 26273 BTU, Clasa A++ (Alb) Funcționează inteligent, economisește energie   Un Invertor digital 8-Pole eficient energetic menține temperatura dorită fără a se opri și a porni în mod frecvent. Astfel, consumă mai puțină energie* și te ajută să păstrezi confortu 3593327 4399.99 Out of stock

Aparat de aer conditionat Samsung AR24MSFPEWQNEU, 26273 BTU, Clasa A++ (Alb)

COD: [ AR24MSFPEWQNEU ] ID: 3593327
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat de aer conditionat Samsung AR24MSFPEWQNEU, 26273 BTU, Clasa A++ (Alb)

Produse recomandate

  • Aparate de aer conditionat

Scurta descriere

Funcționează inteligent, economisește energie

 

Un Invertor digital 8-Pole eficient energetic menține temperatura dorită fără a se opri și a porni în mod frecvent. Astfel, consumă mai puțină energie* și te ajută să păstrezi confortul pentru perioade mai lungi de timp.
Răcire rapidă
 
Modul de răcire rapidă răcește mult mai rapid prin funcționarea compresorului la nivel maxim cu cea mai rapidă viteză a ventilatorului timp de 30 de minute*. Invertorul său digital de 8 poli ajunge, de asemenea, rapid la Hz maxim când pornește.
Păstrează aerul curat
 
Filtrul 3 Care menține aerul curat și interiorul aparatului curat. Pe lângă captarea prafului, elimină până la 99% din anumiți viruși, bacterii și alergeni*, deoarece aceștia trec printr-o plasă densă de filtru.
Menține o temperatură răcoroasă confortabilă
 
Modul de răcire în 2 pași începe să răcească rapid aerul utilizând modul Fast Cool. Apoi trece automat la modul Comfort Cool pentru a menține temperatura dorită, astfel încât nu este nevoie să tot schimbi setările.
Performanță stabilă
 
Cu tehnologia Triple Protector Plus, funcționează în cele mai dificile medii. Previne supraîncărcarea, fără un stabilizator de tensiune separat*, are un strat anticoroziv și poate suporta temperaturi extrem de mari.
Bucură-te de un somn bun
 
Modul Good Night creează climatul dorit pentru un somn bun. Cu ajutorul controlului temperaturii, te simți confortabil, astfel vei adormi rapid, vei dormi adânc și te vei trezi revigorat.
Control automat al temperaturii
 
Modul automat de schimbare selectează automat modul de funcționare (răcire sau încălzire) necesar pentru a menține temperatura setată. Astfel, te vei putea bucura de un mediu confortabil în mod constant, fără a schimba continuu setările.
Rămâne proaspăt
 
Când aparatul de aer condiționat este oprit, funcția Auto Clean rulează automat un ventilator pentru a îndepărta praful și umiditatea din schimbătorul de căldură. Astfel rămâne curat și uscat, fapt ce previne înmulțirea bacteriilor și a mucegaiului.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsMono-split
Capacitate de racire (BTU)23203
Capacitate de incalzire (BTU)26273
InverterDa
Clasa de energie racireA++
Tip filtru3-CARE Filter Auto Clean
FunctiiIncalzireDa
Alte functiiRacire
Ventilatie
Dezumidificare
Specificatii tehniceGreutate unitate exterioara (kg)52.5
Greutate unitate interioara (kg)11.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm)880 x 230 x 298
Dimensiuni unitate interioara (mm)1065 x 230 x 298
Zgomot unitate exterioara (dB)53
Zgomot unitate interioara (dB)29
45
CuloareAlb