Raporteaza o problema
Aparat pentru biscuiti Marcato Red
Marcato Aparat pentru biscuiti Marcato Red   Aparat pentru biscuiti Marcato Red   Cu Marcato Biscuit vei redescoperi gustul și autenticitatea prăjiturilor făcute în casă. Biscuit este un dispozitiv ușor de utilizat, cu un design atrăgător, cu ajutorul căruia vei putea prepara 1005370
199.99 Out of stock

Aparat pentru biscuiti Marcato Red

COD: [ 080104 ] ID: 1005370

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat pentru biscuiti Marcato Red

Scurta descriere

 
Aparat pentru biscuiti Marcato Red
 
Cu Marcato Biscuit vei redescoperi gustul și autenticitatea prăjiturilor făcute în casă. Biscuit este un dispozitiv ușor de utilizat, cu un design atrăgător, cu ajutorul căruia vei putea prepara biscuiți de casă, mereu o bucurie pentru copii sau prieteni. 
 
Biscuiții pot fi decorați sau umpluți după preferințe, în funcție de gustul fiecăruia. Biscuit este realizat din aliaj de aluminiu anodizat, astfel încât niciun reziduu metalic să nu ajungă în aluatul de paste.
 
BUTON DE REGLARE
 
Prin simpla rotire a butonului de reglare ai la îndemână două dimensiuni de biscuiți: poziția 1 - biscuiți mici și poziția 2 - biscuiți mari, pentru care nu ai nevoie de hârtie de copt sau ca tava să fie unsă cu unt.
 
20 DE FORME DE BISCUIȚI
 
Aparatul dispune de 20 de forme de biscuiți, potrivite pentru fiecare ocazie specială din an. Cu o singură încărcare a aparatului, poți realiza 20-25 de biscuiți mari sau 35-40 de biscuiți mici.
 
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsAparat de facut biscuiti
Dimensiuni (cm)21 x 5.5 x 5.5