Raporteaza o problema
Masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W/LE, 1200 Rpm, 6Kg, Clasa A++ (Alb)
Samsung Masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W/LE, 1200 Rpm, 6Kg, Clasa A++ (Alb)   Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017 Pentru regulamentul promotiei click aici Cum funcţionează sistemul Eco Bubble? Tehnologia revoluţion 548507
1360.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W/LE, 1200 Rpm, 6Kg, Clasa A++ (Alb)

COD: [ WF60F4E0W2W/LE ] ID: 548507
1.360,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.350,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.361,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 10 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.351,00 Lei)
Masina de spalat slim Samsung Eco Bubble WF60F4E0W2W/LE, 1200 Rpm, 6Kg, Clasa A++ (Alb)

Scurta descriere

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 15 Iulie 2016 (“Campania”)

 

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI”

desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017

Pentru regulamentul promotiei click aici

Cum funcţionează sistemul Eco Bubble?

Tehnologia revoluţionară Eco Bubble de la Samsung amestecă detergentul cu aer şi apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spumă care pătrund în ţesături mai rapid decât detergentul concentrat. Spălaţi rufele la fel de eficient în apă rece ca şi în apă caldă, economisind energie.Lăsaţi Diagnosticarea inteligentă să va informeze despre problemele maşinii şi să va ajute in remedierea lor.

Imaginaţi-vă că nu mai este necesar să chemaţi un reparator de câte ori aveţi o problemă, pentru că maşina de spălat v-a anunţat prima soluţia. Noua maşină de spălat Samsung este echipată cu funcţia inovatoare Diagnosticare inteligentă care detectează erorile într-un stadiu incipient şi oferă soluţii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricând consulta si manualul de utilizare, dar Samsung vă pune la dispoziţie această soluţie pentru a putea corecta problema înainte de a deveni supărătoare.
Diamond Drum

Forma elegantă a tamburului Diamond Drum oferă o performanţă de spălare puternică şi totodată delicată. Hainele se mişcă prin tamburul cu formă unică şi textură în formă de diamant, iar perforaţiile de mici dimensiuni pentru ieşirea apei previn blocarea ţesăturilor şi deteriorarea acestora. Obţineţi o tratare atentă a ţesăturilor cu rezultate de curăţare în profunzime.


Adăugaţi eleganţă decorului locuinţei dvs.

Înfrumuseţaţi decorul locuinţei dvs. cu designul Crystal Gloss. În locul unui aspect banal, faţada maşinii de spălat este uşor curbată, pentru o estetică mai atrăgătoare. Aceasta încorporează tehnologia Touch of Color de la Samsung, care adaugă o transparenţă profundă şi elegantă pe marginea uşii, în designul controlului principal rotativ (JOG DIAL) şi al butoanelor. În completarea designului organic al maşinii de spălat se află afişajul prietenos de culoarea albastră cu butoane controlate prin atingere (Touch Control). * În funcţie de modele, este posibil ca specificaţiile designului să difere*.

Eliminaţi petele fără paşi suplimentari.

Există multe modalităţi de a vă murdări hainele. Şi doar o modalitate de a le curăţa oferită de Samsung. Funcţia de îndepărtare a petelor utilizează tehnologia Eco Bubble™ pentru o curăţare profundă, delicată şi eficientă a hainelor. Îndepărtează cele mai comune pete, precum cele de vin, de roşii, de sânge, de ciocolată şi de iarbă, precum şi pe cele mai puţin obişnuite. Printr-un ciclu extra de spălare cu bule şi folosind potenţialul crescut al detergentului prin procesul de dizolvare şi transformare in spumă, Samsung vă asigură rezultate excelente fără efort şi consum suplimentar.
Memo Ultimul Program

Dacă spălaţi mai multe încărcături, una după alta, fără modificarea setărilor, nu mai aveţi nevoie să reprogramaţi ciclul de fiecare dată. Funcţia Memo Ultimul Program stochează ultima setare utilizată, chiar dacă maşina de spălat a fost oprită. Este suficient să apăsaţi pe pornire şi să spălaţi o nouă încărcătură. Timpul economisit se va acumula rapid.Spălare rapidă

Chiar când sunteţi super ocupat, puteţi totuşi să vă faceţi timp pentru spălarea rufelor cu programul de Spălare rapidă. Este suficient să apăsaţi pe butonul 15’ Spălare rapidă şi să spălaţi o încărcătură completă în 15 minute. Modificaţi setarea temporizatorului, în funcţie de dimensiunile încărcăturii şi de programul dvs.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip incarcareFrontala
Tip afisajLED
Viteza de centrifugare (rpm)1200
Capacitate de incarcare (kg)6
Clasa de eficienta energeticaA++
ProgrameProgram prespalareDa
ProgrameBumbac
Sintetice
Jeans
Asternuturi
Imbracaminte inchisa la culoare
Spalare zilnica
Curatare tambur eco
Spalare super eco
Ingrijire exterior
Program "ANTI PETE"
15' Spalare rapida
Imbracaminte sportiva
Baby care
Lana
Spalare manuala
Scurgere
Centrifugare
Clatire+centrifugare
FunctiiFunctii specialeTehnologie Eco Bubble™
Functia de siguranta "Child lock"
Indicator verificare erori
Indicator inchidere hublou
Selector centrifugareDa
Informatii displayEtapa spalare
Timp ramas
Programare intarziataDa
AlteleDigital Inverter Motor
Diamond Drum
Rezistenta Ceramica
Control supratensiune
Diagnosticare inteligenta
Memo Program
Detalii tehniceConsum mediu anual de apa (l)8580
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)74
Nivel de zgomot la spalare dB(A)61
Dimensiuni (cm)85 x 60 x 40
CuloareAlb
Greutate neta55 kg
Greutate bruta60 kg