Raporteaza o problema
Masina de spalat Samsung Eco Bubble WW12H8400EW/LE, 1400 Rpm, 12Kg, Clasa A+++ (Alb)
Samsung Masina de spalat Samsung Eco Bubble WW12H8400EW/LE, 1400 Rpm, 12Kg, Clasa A+++ (Alb)   Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017 Pentru regulamentul promotiei click aici Spălaţi la rece. Economisiţi energie. Maşina de spălat 548518
5999.00 Out of stock

Masina de spalat Samsung Eco Bubble WW12H8400EW/LE, 1400 Rpm, 12Kg, Clasa A+++ (Alb)

COD: [ WW12H8400EW ] ID: 548518

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Masina de spalat Samsung Eco Bubble WW12H8400EW/LE, 1400 Rpm, 12Kg, Clasa A+++ (Alb)

Scurta descriere

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 15 Iulie 2016 (“Campania”)

 

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI”

desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017

Pentru regulamentul promotiei click aici

Spălaţi la rece. Economisiţi energie.


Maşina de spălat Samsung vă ajută să economisiţi o cantitate uriaşă de energie spălând încărcături mari la temperaturi scăzute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Înainte de începerea ciclului normal, generatorul unic de bule intră în funcţiune. Acesta utilizează aerul şi apa pentru a genera bule care dizolvă şi activează detergentul, pentru ca acesta să pătrundă rapid în toate fibrele ţesăturii şi să elimine murdăria şi petele cu uşurinţă, spălând la fel de eficient în apa rece (15°C) ca şi în cea caldă cu programul Spălare super Eco. * Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / Încărcare la spălare 4 kg / Spălare la rece super Eco (WF80F5E5U4W) comparativ cu programul Bumbac 40ºC fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot fi diferite.

 

Capacitate mare. Mai puţin timp pentru spălarea rufelor.

Capacitatea de încărcare extraordinară a maşinii de spălat Samsung WW8000, de 12 kg, permite spălarea unor cantităţi uriaşe de rufe într-o singură încărcătură. Dacă petreceţi mai puţin timp cu treburile casnice, vă puteţi bucura de acest preţios timp suplimentar numai pentru dvs.
 


Se deschide mai larg. Se descarcă mai uşor.


O maşină de spălat prevăzută cu o uşă pe întreaga lăţime, cu o balama metalică dublă care o deschide mai larg, pentru ca rufele să se încarce şi să se descarce mult mai uşor. Cadrul minim oferă posibilitatea asortării perfecte cu spaţii destinate unui stil de viaţă modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseşte refracţia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.
 Silenţios, rapid, eficient? Alegerea vă aparţine

Cu Spălare Eco, Spălare rapidă sau Spălare silenţioasă, puteţi alege opţiunea care corespunde cel mai bine necesităţilor dvs. Dacă doriţi să reduceţi facturile la energie şi să fiţi prietenos cu mediul, alegeţi opţiunea Spălare Eco. Dacă vă grăbiţi să spălaţi rufele, Spălare rapidă va rezolva problema. Dacă doarme copilul sau aveţi nevoie de puţină linişte, alegeţi opţiunea Spălare silenţioasă. Acum, modul de spălare ales se potriveşte personalităţii şi stării dvs.

 

Mai puţin zgomot şi vibraţii reduse

Maşina de spălat WW8000 de la Samsung cu tehnologia avansată VRT Plus™ reduce zgomotul şi vibraţiile din timpul spălării. Sistemul tridimensional cu senzor de vibraţii oferit de tehnologia VRT Plus™ menţine tamburul perfect echilibrat, reducând la minimum zgomotul şi vibraţiile.
 

 


Curăţare la nivel de expert


Cele 6 cicluri speciale ale maşinii de spălat Samsung sunt programe de spălare concepute special pentru eliminarea diferitelor tipuri de murdărie şi pete greu de curăţat, fără niciun fel de cunoştinţe de specialitate sau setări complicate. Astfel, când hainele dvs. trebuie curăţate la un nivel care îl depăşeşte pe cel „normal”, este suficient să selectaţi ciclul special corespunzător. De exemplu, opţiunea „Grădinărit” va regla setările pentru curăţarea unor pete precum cele de iarbă şi noroi, iar ciclul „Gătit şi cină” va acţiona asupra semnelor neplăcute lăsate de alimente şi grăsime, care apar în mod inevitabil când aveţi treabă în bucătărie. Celelalte cicluri speciale includ „Îngrijire igienică”, „Sporturi active”, „Copii activi” şi „Pentru lucru şi de zi cu zi”, pentru ca, indiferent de ce vi se întâmplă, să arătaţi mereu bine!

 


Funcţionează inteligent. Îşi menţine tinereţea.

Motorul cu Digital Inverter al maşinii de spălat Samsung oferă o eficienţă energetică superioară, zgomot minim şi o performanţă de lungă durată. Acesta utilizează magneţi puternici pentru o funcţionare mai silenţioasă şi mai puternică, dar consumă mai puţină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor care creează frecare şi uzură şi utilizând componente de înaltă calitate şi o tehnologie mecanică remarcabilă, acest motor furnizează o durabilitate excelentă, susţinută de garanţia de 10 ani care asigură o durată de viaţă lungă a maşinii de spălat.Depanare uşoară

Noua maşină de spălat de la Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automată a erorilor. Acesta detectează şi diagnostichează problemele în stadiu incipient şi oferă soluţii rapide şi uşoare de depanare, prin intermediul unei aplicaţii pe smartphone. Astfel, economiseşte timpul necesar pentru căutarea manualului şi evită costurile şi neplăcerile cauzate de chemarea inutilă a tehnicienilor – precum şi facturile de reparaţii, care pot fi costisitoare.Eco Drum Clean

Funcţia Eco Drum Clean menţine tamburul, diafragma şi hubloul curate şi igienice, utilizând apă fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteză. Aşadar, este prietenoasă cu mediul şi economiseşte banii pentru detergent.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip incarcareFrontala
Tip afisajLCD
Viteza de centrifugare (rpm)1400
Capacitate de incarcare (kg)12
Clasa de eficienta energeticaA+++
ProgrameProgram prespalareDa
ProgrameBumbac
Sintetice
Baby Care
Lana
Spalare zilnica
Spalare intensiva
Spalare rapida
Spalare super eco
Rufe delicate
Lenjerie de pat
Ingrijire exterior
Ciclu specializat
Inmuiere
Curatare tambur eco
Clatire + Rotire
FunctiiProgramare intarziataDa
AlteleMotor cu Digital Inverter
Tambur Swirl Drum iluminat
Incalzitor ceramic
Senzor scurgere
Furtun apa
Setare limba
VRT plus
Detalii tehniceConsum mediu anual de apa (l)11700
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)72
Nivel de zgomot la spalare dB(A)52
Dimensiuni (cm)85 x 60 x 60
CuloareAlb
Greutate neta75 kg
Greutate bruta80 kg