Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 7 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Masina de spalat Samsung Eco Bubble Crystal Blue WW10H9600EW/EO, 1600 Rpm, 10 Kg, Clasa A+++ (Alb)
Samsung Masina de spalat Samsung Eco Bubble Crystal Blue WW10H9600EW/EO, 1600 Rpm, 10 Kg, Clasa A+++ (Alb)   Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017 Pentru regulamentul promotiei click aici Spălaţi la rece. Economisiţi energie. Maşina de spălat 548519
8279.00 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat Samsung Eco Bubble Crystal Blue WW10H9600EW/EO, 1600 Rpm, 10 Kg, Clasa A+++ (Alb)

COD: [ WW10H9600EW ] ID: 548519

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Masina de spalat Samsung Eco Bubble Crystal Blue WW10H9600EW/EO, 1600 Rpm, 10 Kg, Clasa A+++ (Alb)

Scurta descriere

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI” desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 15 Iulie 2016 (“Campania”)

 

Regulamentul oficial al Campaniei “5 ANI FARA GRIJI”

desfasurata in perioada 13 Mai 2016 – 31 Decembrie 2017

Pentru regulamentul promotiei click aici

Spălaţi la rece. Economisiţi energie.


Maşina de spălat Samsung vă ajută să economisiţi o cantitate uriaşă de energie spălând încărcături mari la temperaturi scăzute, prin utilizarea tehnologiei Eco Bubble™. Înainte de începerea ciclului normal, generatorul unic de bule intră în funcţiune. Acesta utilizează aerul şi apa pentru a genera bule care dizolvă şi activează detergentul, pentru ca acesta să pătrundă rapid în toate fibrele ţesăturii şi să elimine murdăria şi petele cu uşurinţă, spălând la fel de eficient în apa rece (15°C) ca şi în cea caldă cu programul Spălare super Eco. * Testat în conformitate cu IEC 60456-2010 / Încărcare la spălare 4 kg / Spălare la rece super Eco (WF80F5E5U4W) comparativ cu programul Bumbac 40ºC fără Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatele individuale pot fi diferite.


Este suficient să atingeţi şi să spălaţi

Spălatul nu trebuie să fie complicat. Maşina de spălat Samsung a terminat cu butoanele derutante şi comenzile complexe. În locul acestora, este echipată cu un ecran LCD color complet tactil de 5 inchi care oferă un mod mult mai simplu şi mai uşor de spălare a rufelor, exact aşa cum vă doriţi. Nu numai că adaugă o notă de frumuseţe rafinată, dar oferă, totodată, o utilizare şi un control fără efort şi posibilitatea de a selecta setări precum tipul de îmbrăcăminte, temperatura apei, viteza de centrifugare şi tipul de detergent, cu o simplă atingere cu degetul. Iar ecranul LCD uşor de citit monitorizează, de asemenea, progresul unui ciclu extrem de simplu şi de intuitiv.

 

Control automat al apei, al detergentului şi al ciclului de spălare

Tehnologia maşinii de spălat Samsung, Auto Optimal Wash™, asigură în permanenţă o curăţare excelentă. Tehnologiile sale cu al 4-lea simţ detectează informaţii despre rufele dvs., precum dimensiunea încărcăturii, cantitatea de apă şi de detergent necesare şi gradul de murdărire, pe care le utilizează pentru selectarea programului optim de spălare. Un dozator automat, care funcţionează, de asemenea, împreună cu tehnologiile cu al 4-lea simţ, introduce automat cantitatea corectă de detergent şi balsam sau chiar măreşte timpii de spălare sau de clătire pentru a se asigura că rufele dvs. sunt perfect curate. Este suficient să introduceţi hainele şi să apăsaţi pe Auto Optimal Wash™! * Dozatorul automat are capacitate pentru 19 încărcături de rufe, suficient pentru 1 lună la o medie de 4 încărcături pe săptămână / încărcări de 5 kg / grad normal de murdărire. * Rezultatele reale pot varia în funcţie de utilizarea individuală.

 

Se deschide mai larg. Se descarcă mai uşor.


O maşină de spălat prevăzută cu o uşă pe întreaga lăţime, cu o balama metalică dublă care o deschide mai larg, pentru ca rufele să se încarce şi să se descarce mult mai uşor. Cadrul minim oferă posibilitatea asortării perfecte cu spaţii destinate unui stil de viaţă modern. Modelul translucid de culoarea cristalului albastru, creat de designul unic Crystal Gloss de la Samsung, foloseşte refracţia luminii pentru a crea un extraordinar spectru de culori.
 

 

Funcţionează inteligent. Îşi menţine tinereţea.

Motorul cu Digital Inverter al maşinii de spălat Samsung oferă o eficienţă energetică superioară, zgomot minim şi o performanţă de lungă durată. Acesta utilizează magneţi puternici pentru o funcţionare mai silenţioasă şi mai puternică, dar consumă mai puţină energie decât un motor universal. Prin eliminarea periilor care creează frecare şi uzură şi utilizând componente de înaltă calitate şi o tehnologie mecanică remarcabilă, acest motor furnizează o durabilitate excelentă, susţinută de garanţia de 10 ani care asigură o durată de viaţă lungă a maşinii de spălat.

 

Curăţare la nivel de expert


Cele 6 cicluri speciale ale maşinii de spălat Samsung sunt programe de spălare concepute special pentru eliminarea diferitelor tipuri de murdărie şi pete greu de curăţat, fără niciun fel de cunoştinţe de specialitate sau setări complicate. Astfel, când hainele dvs. trebuie curăţate la un nivel care îl depăşeşte pe cel „normal”, este suficient să selectaţi ciclul special corespunzător. De exemplu, opţiunea „Grădinărit” va regla setările pentru curăţarea unor pete precum cele de iarbă şi noroi, iar ciclul „Gătit şi cină” va acţiona asupra semnelor neplăcute lăsate de alimente şi grăsime, care apar în mod inevitabil când aveţi treabă în bucătărie. Celelalte cicluri speciale includ „Îngrijire igienică”, „Sporturi active”, „Copii activi” şi „Pentru lucru şi de zi cu zi”, pentru ca, indiferent de ce vi se întâmplă, să arătaţi mereu bine!


Mai puţin zgomot. Vibraţii reduse.


Maşina de spălat de la Samsung cu tehnologia avansată VRT-M reduce zgomotul şi vibraţiile din timpul spălării. Un sistem tridimensional cu senzor de vibraţii menţine tamburul echilibrat perfect la viteze mari de rotaţie, asigurând faptul că cele 14 bile din oţel inoxidabil se rotesc împreună în sens opus rufelor dvs., când acestea încep să se învârtă în tambur. Chiar dacă tamburul se roteşte lent, magneţii puternici menţin bilele pe loc cu fermitate, ceea ce reduce zgomotul şi vibraţiile. Astfel, dvs. puteţi să spălaţi rufele oriunde şi oricând reducând riscul de a deranja pe cineva. * Comparativ cu o maşină de spălat Samsung convenţională fără funcţia VRT ** Nivelul real al zgomotului/vibraţiilor poate varia în funcţie de mediul ambiant.

 

Spălaţi într-o oră

Noua maşină de spălat Samsung asigură o spălare mai eficientă a rufelor de zi cu zi. Aceasta utilizează sursa dublă de apă pentru grăbirea timpilor de umplere şi de clătire, utilizând pulverizarea rapidă pentru a stropi hainele cu două jeturi puternice de apă. Ca urmare, puteţi încheia ciclul de spălare în numai 60 de minute. * Pe baza programului Spălare super rapidă la setarea implicită a încărcării de 5 kg.

 

Deţineţi controlul de oriunde

Spălarea rufelor este mult mai uşoară cu funcţiile inteligente şi inovatoare de la Samsung. Smart Control vă permite să controlaţi şi să monitorizaţi de la distanţă maşina de spălat Samsung prin intermediul unei aplicaţii* de pe smartphone. De oriunde din interiorul sau din exteriorul casei, acolo unde există o reţea wireless, o puteţi porni sau întrerupe, controlând selecţia ciclurilor, timpul rămas şi alertele de încheiere a ciclului de spălare. Astfel, ştiţi că spălarea a fost efectuată corect, fără a mai trebui să aşteptaţi până la încheierea ciclului. * Este necesară o reţea wireless. Disponibilă pentru dispozitivele iPhone şi Android.

 

Smart Check

Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detectează şi diagnostichează problemele, oferind soluţii de depanare uşoare prin utilizarea unei aplicaţii pe smartphone*. Astfel, economiseşte timpul şi vă scuteşte de neplăcerea chemării inutile a tehnicianului!

 

Eco Drum Clean

Funcţia Eco Drum Clean menţine tamburul, diafragma şi hubloul curate şi igienice, utilizând apă fierbinte la un ciclu de rotire de mare viteză. Aşadar, este prietenoasă cu mediul şi economiseşte banii pentru detergent.

Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip incarcareFrontala
Tip afisajEcran tactil
Viteza de centrifugare (rpm)1600
Capacitate de incarcare (kg)10
Clasa de eficienta energeticaA+++
ProgrameProgram prespalareDa
ProgrameBumbac
eBumbac
Rufe delicate
Spalare rapida
Spalare super eco
Spalare zilnica
Sintetice
Lenjerie de pat
Imbracaminte de culoare inchisa
Ingrijire exterior
Pete
Lana
Baby Care
Curatare tambur Eco
Clatire + Rotire
FunctiiFunctii specialeFunctia de siguranta „Child Lock”
Tehnologie Eco Bubble™
Verificare smart
Programare intarziataDa
AlteleMotor cu Digital Inverter
Tambur Swirl Drum iluminat
Incalzitor ceramic
Senzor scurgere
Furtun apa
Setare limba
VRT-M (sistem reducere vibratii/zgomot)
Detalii tehniceConsum mediu anual de apa (l)11500
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)72
Nivel de zgomot la spalare dB(A)46
Dimensiuni (cm)85 x 60 x 60
CuloareAlb
Greutate neta98 kg
Greutate bruta95 kg