Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 7 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Side by Side Liebherr SBSef 7343, 654 L, BioFresh, NoFrost, DuoCooling, SuperFrost, VarioSpace, Clasa A++ (Argintiu)
Liebherr Side by Side Liebherr SBSef 7343, 654 L, BioFresh, NoFrost, DuoCooling, SuperFrost, VarioSpace, Clasa A++ (Argintiu) BioFresh Cu cât sunt mai proaspete produsele, cu atât este mai mare valoarea lor pentru o dietă sănătoasă. Seifurile BioFresh montate pe șine telescopice asigură climatul perfect pentru păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp. Cu o t 3601701
14799.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Side by Side Liebherr SBSef 7343, 654 L, BioFresh, NoFrost, DuoCooling, SuperFrost, VarioSpace, Clasa A++ (Argintiu)

COD: [ SBSef 7343 ] ID: 3601701

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Side by Side Liebherr SBSef 7343, 654 L, BioFresh, NoFrost, DuoCooling, SuperFrost, VarioSpace, Clasa A++ (Argintiu)

Scurta descriere

BioFresh
Cu cât sunt mai proaspete produsele, cu atât este mai mare valoarea lor pentru o dietă sănătoasă. Seifurile BioFresh montate pe șine telescopice asigură climatul perfect pentru păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp. Cu o temperatură menținută la o temperatură de peste 0 ° C și un nivel ideal de umiditate a aerului, fructele și legumele, carnea, peștele și produsele lactate își păstrează vitaminele sănătoase, aroma delicată și aspectul atractiv de până la trei ori mai mult decât într-un frigider tradițional.
 
Nu îngheț
Dispozitivele NoFrost ale Liebherr oferă o tehnologie de refrigerare specializată pentru a asigura prospețimea pe termen lung. Mâncarea este înghețată cu aer recirculat, iar orice umiditate este expulzată. În consecință, congelatorul este întotdeauna liber de gheață, iar produsele alimentare nu mai îngheață. NoFrost comoditate face decongelare un lucru de trecut.
 
DuoCooling
 

Controlul precis și independent al temperaturii al compartimentului frigorific și al compartimentului de congelare al frigiderelor combinate se realizează prin DuoCooling cu două circuite de răcire separate. Și nu există schimb de aer între frigider și congelator. Acest lucru previne transferul mirosului și oprește alimentele depozitate de la uscare.

IceMaker cu conexiune fixă ​​la apă
 
Masina de gheață înghețată vă îngrijește automat cu cuburile de gheață de cea mai bună calitate, astfel încât să fiți pregătiți pentru fiecare ocazie.
 
Sertare montate pe șine telescopice

Sertarele se extind pe șinele telescopice care rulează fără probleme și pot fi îndepărtate convenabil la un unghi de deschidere a ușii de 90 °.
 
Funcția automată SuperFrost
Funcția automată SuperFrost face înghețarea simplă și economisește energie. Reduce repede temperatura la -32 ° C și creează astfel aerul rece necesar pentru conservarea vitaminelor vitale. De îndată ce mâncarea este complet înghețată, funcția SuperFrost automată revine la modul normal după max. 65 de ore, ajutând astfel la economisirea energiei electrice.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsSide by Side
Consum energetic383 kWh/an
Casa climaticaSN-T
FrigiderVolum net frigider (l)539
Proces de dezghetareAutomat
Iluminare interioaraLED
Compartimente frigider6
Material rafturiSticla
Compartimente legume/fructeDa
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleDa
CongelatorVolum net congelator (l)115
Proces de dezghetareAutomat
Capacitate de congelare (kg/24 h)16
Compartimente congelator5
Functii si tehnologiiSistem de avertizare pentru usa deschisaDa
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu
Dimensiuni (cm)185.2 x 121 x 63
Nivel de zgomot39 dB