Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9, 403 l, No Frost, Touch control (Argintiu)
Samsung Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9, 403 l, No Frost, Touch control (Argintiu) Prospețime și umiditate, cu ajutorul răcirii independente     Twin Cooling Plus™ Menține nivelul de umiditate și prospețime al alimentelor tale pentru un timp mai îndelungat*. Twin Cooling Plus™ optimizează rapid temperatura și 3765395
4028.99 Limited Availability
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9, 403 l, No Frost, Touch control (Argintiu)

COD: [ RB41R7837S9 ] ID: 3765395
4.028,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.029,00 Lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Samsung RB41R7837S9, 403 l, No Frost, Touch control (Argintiu)

Scurta descriere

Prospețime și umiditate, cu ajutorul răcirii independente
 
 
Twin Cooling Plus™
Menține nivelul de umiditate și prospețime al alimentelor tale pentru un timp mai îndelungat*. Twin Cooling Plus™ optimizează rapid temperatura și umiditatea în frigider și congelator cu răcire independentă. Păstrează alimentele în cele mai bune condiții și le protejează aroma și savoarea naturală, împiedicând amestecarea mirosurilor.
 
Mai mult spațiu în interior, aceeași dimensiune la exterior.
 
 
SpaceMax™
Stochează mai multe alimente cu ajutorul unui interior foarte spațios de 410 litri*. Tehnologia SpaceMax Technology™ permite pereților să fie mult mai subțiri, deoarece utilizează o cantitate minimă de izolație de înaltă eficiență. Astfel, se creează mai mult spațiu de stocare fără a crește dimensiunile externe sau a compromite eficiența energetică.
 
Răcire de precizie pentru prospețime maximă
 
 
Sistem de răcire Precise
Păstrează prospețimea, aroma și textura mâncării pentru mai mult timp. Răcitoare independente în fiecare compartiment de răcire, în mod egal în fiecare colț. Izolația avansată reduce orice fluctuații, indiferent de cât de cald sau de frig este afară. Tehnologia Digital Inverter înregistrează și controlează temperatura cu acuratețe.
 
Depozitare flexibilă a alimentelor cu o singură atingere
 
 
CoolSelect Plus
Bucură-te de depozitarea flexibilă a alimentelor cu ajutorul zonei CoolSelect Plus. Cu o singură atingere, acesta poate schimba modurile pentru a stoca diferite alimente la temperatura optimă, astfel încât totul să rămână mai proaspăt. Pur și simplu selectează Cool (2℃), Chill (-1℃), Soft Freeze (-5℃) sau Freeze (-15~-23℃), în funcție de nevoile tale.
 
Răcire sau congelare rapidă la cerere
 
 
Power Cool/Power Freeze
Bucură-te de o performanță rapidă de răcire. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool suflă cu intensitate aer rece în frigider pentru a-ți răci rapid alimentele sau băuturile preferate. Iar Power Freeze eliberează o rafală rapidă de aer rece în congelator. Este grozav pentru înghețarea sau întărirea hranei congelate și producerea de gheață.
 
Îngrijire optimizată pentru carne delicată și pește
 
 
Zona Optimal Fresh
Oferă alimentelor delicate o atenție specială. Sertarul zonei Optimal Fresh asigură mediul optim pentru conservarea cărnii și a peștelui. Acesta le menține la o temperatură mai scăzută decât cea a frigiderului cu o fluctuație de numai ± 0,5 grade. Astfel, alimentele se mențin extrem de proaspete și au cea mai bună textură și cel mai bun gust.
 
Alimente proaspete, fără acumulări de gheață, pentru mai mult timp
 
 
No Frost
Păstrează prospețimea alimentelor mai mult timp, fără îngheț. Tehnologia No Frost menține o temperatură optimă constantă în fiecare colț prin creșterea circulației aerului. Oprește acumularea de gheață pe alimente, cum ar fi legumele, astfel încât acestea să rămână proaspete. Și elimină necesitatea dezghețării frigiderului.
 
Poți introduce în mod flexibil obiecte mai înalte și mai voluminoase
 
 
Raftul Slide & Fold
Depozitează obiecte mari și voluminoase mult mai eficient. Un raft Slide & Fold* poate fi glisat fără efort și poate fi ușor pliat în două pentru a crea mai mult spațiu și a putea încăpea în el articole de diferite forme și dimensiuni. Astfel încât tu să te asiguri că nu există spațiu irosit și că te poți bucura de o modalitate mai convenabilă de a îți organiza și păstra alimentele.
 
Depozitare flexibilă pentru a încăpea mai multe alimente în ușă
 
 
Coșuri reglabile pentru ușă
Ajustează spațiul din ușă pentru a se potrivi toate mărimile de sticle, cutii de carton și alte produse alimentare din lapte. Cu ajutorul a patru coșuri reglabile pentru ușă poți să organizezi cu ușurință și să depozitezi în mod flexibil mai multe articole de dimensiuni diferite și să te asiguri că vor rămâne în siguranță. Pentru a putea utiliza mai bine spațiul disponibil.
 
Se deschide în orice direcție dorești
 
 
Ușă reversibilă
Alege direcția în care frigiderul și congelatorul se deschid cu ajutorul ușii reversibile. Înseamnă că este întotdeauna ideal pentru configurația preferată a bucătăriei tale. Fiecare ușă poate fi inversată prin simpla mutare a balamalelor. Deci, se potrivește aproape oriunde și te poți bucura de avantajul de a face lucrurile cum îți place.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaA++
Consum energetic288 kWh/an
AfisajLCD
Casa climaticaSN-N-ST-T
Autonomie fara curent18 ore
Volum net total (l)403
FrigiderVolum net frigider (l)276
Sistem de racire frigiderNoFrost
Iluminare interioaraDa
Compartimente frigider3
Material rafturiSticla securizata
Compartimente legume/fructeDa
Suport pentru ouaDa
Suport pentru sticleDa
CongelatorVolum net congelator (l)130
Sistem de racire congelatorNoFrost
Compartimente congelator3
Iluminare interioaraDa
Functii si tehnologiiFunctie VacantaDa
Functie super-congelareDa
Sistem de avertizare pentru usa deschisaDa
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu
Dimensiuni (cm)201 x 65 x 59.5
Nivel de zgomot39 dB
Greutate neta75 kg