Raporteaza o problema
Combina frigorifica Samsung RB37J546VSA, 353 l, Full No Frost, All Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa A+++ (Argintiu)
Samsung Combina frigorifica Samsung RB37J546VSA, 353 l, Full No Frost, All Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa A+++ (Argintiu) Mai mult spatiu în interior, la fel la exterior     Dispune de mai mult spațiu interior decât o combină frigorifică obișnuită, dar are aceleași dimensiuni exterioare. Tehnologia sa SpaceMax Technology™ constă într-un perete cu des 3763575
3328.99 Limited Availability
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Combina frigorifica Samsung RB37J546VSA, 353 l, Full No Frost, All Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa A+++ (Argintiu)

COD: [ RB37J546VSA ] ID: 3763575
3.328,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.329,00 Lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Samsung RB37J546VSA, 353 l, Full No Frost, All Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa A+++ (Argintiu)

Scurta descriere

Mai mult spatiu în interior, la fel la exterior
 

 

Dispune de mai mult spațiu interior decât o combină frigorifică obișnuită, dar are aceleași dimensiuni exterioare. Tehnologia sa SpaceMax Technology™ constă într-un perete cu design suplu, oferind capacitate internă suplimentară, fără a compromite eficiența energetică.
 
Sistem de răcire All-Around Cooling
 
 
Sistemul de răcire „All-Around Cooling răcește frigiderul în mod uniform, dintr-o parte în alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecărui raft, astfel că menține o temperatură constantă, iar mâncarea rămâne mai proaspătă.
 
Condiții ideale pentru carne și pește
 
 
Zona Fresh are un design inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrându-le la temperatura optimă, menținându-le la temperatura optimă, astfel că vor rămâne proaspete și își vor păstra perfect gustul.
 
Depozitați-le așa cum doriți
 
 
Cele 4 rafturi ajustabile de pe ușă vă ajută să organizați și să depozitați în mod simplu și flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteți ajusta recipientele, făcând loc pentru diverse tipuri de sticle, cutii și alte articole, astfel încât să vă utilizați la maximum spațiul de stocare.
 
Noul compartiment Cool Select Duo
 
 
Compartimentul oferă cea mai mare flexibilitate pentru depozitarea alimentelor, astfel încât acestea rămân proaspete pentru mai mult timp și au un gust delicios. Sertarul controlat independent poate fi setat ușor la 3 temperaturi diferite, creând condițiile ideale pentru depozitarea legumelor, cărnii, peștelui și a fructelor de mare.
 
Full Open Box (congelator)
 
 
O deschidere mai mare face mai ușoară organizarea și scoaterea alimentelor în timp ce se optimizează spațiul de depozitare.
 
Iluminare cu LED
 
 
LED-urile luminează interiorul frigiderului fără a compromite puterea de răcire.
 
Funcționează inteligent, rămâne mereu în formă
 
 
Un compresor invertor digital controlează automat viteza, ca răspuns la cererea de răcire de la cele 7 niveluri. Astfel, utilizează mai puțină energie, minimalizează zgomotul și reduce uzura, pentru o performanță mai îndelungată.
 
Fără acumulări de gheață
 
 
Tehnologia No Frost previne acumularea de gheață și menține o temperatură constantă în fiecare colț. De asemenea, răcește de aproape două ori mai repede, solicitând mai puțin sistemul de răcire și sporind durabilitatea acestuia.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaA+++
Casa climaticaSN-N-ST-T
Agent termicR600a
Autonomie fara curent16 ore
Volum net total (l)353
Volum brut total (l)387
FrigiderVolum net frigider (l)255
Sistem de racire frigiderFull No Frost
Iluminare interioaraDa
Compartimente frigider3
Material rafturiSticla securizata
Compartimente legume/fructeDa
Suport pentru ouaDa
CongelatorVolum net congelator (l)98
Compartimente congelator3
Iluminare interioaraDa
Functii si tehnologiiFunctie super-congelareDa
Sistem de avertizare pentru usa deschisaDa
AlteleDigital Inverter
All Around Cooling
SpaceMax
Metal Cooling Plate
Caracteristici fiziceCuloareArgintiu
Dimensiuni (cm)201 x 67.5 x 59.5
Nivel de zgomot39 dB
Greutate neta71 kg