Raporteaza o problema
Combina frigorifica Liebherr CN 3515, clasa A++, 308 l (Alb)
Liebherr Combina frigorifica Liebherr CN 3515, clasa A++, 308 l (Alb) Nu înghet Dispozitivele NoFrost ale Liebherr oferă o tehnologie de refrigerare specializată pentru a asigura prospețimea pe termen lung. Mâncarea este înghețată cu aer de recirculare răcit, iar orice umiditate este expulzată. În consecin 3595258
3073.99 In stock

Combina frigorifica Liebherr CN 3515, clasa A++, 308 l (Alb)

COD: [ CN 3515 ] ID: 3595258
3.073,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 6 zile dupa ora 9:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.074,00 Lei
(TVA inclus)
Combina frigorifica Liebherr CN 3515, clasa A++, 308 l (Alb)

Scurta descriere

Nu înghet
Dispozitivele NoFrost ale Liebherr oferă o tehnologie de refrigerare specializată pentru a asigura prospețimea pe termen lung. Mâncarea este înghețată cu aer de recirculare răcit, iar orice umiditate este expulzată. În consecință, congelatorul este întotdeauna liber de gheață, iar produsele alimentare nu mai îngheață. Funcția NoFrost face decongelarea unui lucru din trecut.
 
DuoCooling
Controlul precis și independent al temperaturii al compartimentului frigorific și al compartimentului congelator al frigiderelor combinate se realizează prin intermediul DuoCooling cu două circuite de răcire complet separate. Și nu există schimb de aer între frigider și congelator. Acest lucru previne transferul de miros și oprește alimentele depozitate de la uscare.
 
Sistem PowerCooling
Sistemul PowerCooling de înaltă performanță răcește rapid produsele alimentare stocate proaspăt și creează o temperatură uniformă de răcire în interiorul interiorului. Un comutator de contact ușă oprește ventilatorul când portiera este deschisă. Aceasta economisește energie valoroasă.
 
Rafturi pentru sticle
Stativul pentru sticle este o soluție pentru depozitarea băuturilor, care este atât practică cât și plăcută pentru ochi. Aici sticle pot fi stocate într-un spațiu compact.
 
Funcția SuperFrost automată
Funcția automată SuperFrost face înghețarea simplă și economisește energie. Acesta reduce rapid temperatura la -32 ° C și creează astfel aerul rece necesar pentru conservarea vitaminelor vitale. De îndată ce mâncarea este complet înghețată, funcția SuperFrost automată revine la modul normal după max. 65 de ore, ajutând astfel la economisirea energiei electrice.
 
Super-misto
Funcția automată SuperCool micșorează temperatura frigiderului până la +2 ° C timp de 12 ore - ideal pentru răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsCombina frigorifica
Clasa de eficienta energeticaA++
Consum energetic237 kWh/an
AfisajDisplay LED
Numar compresoare1
Casa climaticaSN-T
FrigiderVolum net frigider (l)87
Compartimente frigider4
Rafturi usa4
CongelatorVolum net congelator (l)221
Capacitate de congelare (kg/24 h)11
Compartimente congelator3
Caracteristici fiziceCuloareInox
Dimensiuni (cm)181.7 x 60 x 62.5
Nivel de zgomot39 dB
Usi reversibileDa
Greutate neta71.1