Raporteaza o problema
Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD361MEPG, 23l, Grill, 950W (Argintiu)
Panasonic Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD361MEPG, 23l, Grill, 950W (Argintiu) NN-GD361M Cuptor cu microunde Inverter cu Grill Iesire de 950 W (IEC) Gratar cu cuart de 1 000 W Capacitate de 23 l Mai mult spatiu util Aceleasi dimensiuni exterioare. Semnificativ mai mare in interior. Multumita tehnologiei Inverter car 2847783
679.99 Out of stock

Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD361MEPG, 23l, Grill, 950W (Argintiu)

COD: [ NN-GD361MEPG ] ID: 2847783

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD361MEPG, 23l, Grill, 950W (Argintiu)

Scurta descriere

NN-GD361M Cuptor cu microunde Inverter cu Grill

  • Iesire de 950 W (IEC)
  • Gratar cu cuart de 1 000 W
  • Capacitate de 23 l

Mai mult spatiu util 

Aceleasi dimensiuni exterioare. Semnificativ mai mare in interior. Multumita tehnologiei Inverter care economiseste spatiul, volumul util poate fi extins cu aproximativ 20%. 

Cu alte cuvinte: un volum util conventional de 17 litri ajunge la 20 litri, iar un volum util de 23 litri devine unul de 27 litri. 

Cresterea posibila a platoului rotativ,   va permite sa utilizati farfurii mai mari. De exemplu, cu produsul de 27 litri, acum puteti utiliza o farfurie cu diametrul de 340 mm in locul uneia cu diametrul de 315 mm. In acest fel beneficiati de mai mult spatiu pentru mancarurile dumneavoastre delicioase. O trecere in revista a beneficiilor aduse de tehnologia Inverter de la Panasonic: 

1. Fluxul de energie este acum controlat continuu. Portiile pot fi incalzite sau gatite mai repede si mai delicat in acest mod. 

2. Conversia mai eficienta a energiei si consumul mai mic in starea inactiva reduc costurile cu electricitatea. 

3. Beneficiati de un volum de gatit semnificativ mai mare la dimensiuni identice ale aparatului, multumita tehnologiei Inverter compacte. 

Microundele Panasonic produse cu tehnologia Inverter trateaza ingredientele valoroase din alimentele dumneavoastra cu deosebita grija. Datorita aplicarii mai uniforme a puterii in comparatie cu microundele conventionale, portiile pot fi incalzite mai uniform si cu aproximativ 30% mai repede. Drept rezultat, zonele necoapte sau bucatile inghetate din mijlocul mancarii vor fi date uitarii. Beneficiile acestei tehnologii Inverter se vad cel mai bine la gatit: Retetele vor fi preparate nu doar mai repede, dar si mai delicat. Astfel, aroma, substantele nutritive importante si vitaminele sanatoase vor fi pastrate mai bine. Drept rezultat, mancarurile gatite vor fi mai delicioase si mai hranitoare. 

In timpul functionarii aparatului se obtin economii de energie de 10% datorita conversiei semnificativ mai eficiente a energiei electrice in microunde. Iar in modul inactiv, consumul de energie este redus cu 50%. Acest lucru protejeaza atat mediul, cat si portofelul dumneavoastra. 

Detalii tehnice
Caracteristici generaleGrillDa
Putere cuptor (W)950
Capacitate (l)23
Panou de comandaDigital
Putere grill (W)1000
AlteleFunctiiDezghetare
Incalzire
CeasDa
Trepte de putere5
Semnal sonorDa
Caracteristici tehniceDiametru platou rotativ (cm)28
Greutate (Kg)12
CuloareArgintiu
Dimensiuni (mm)489 x 279 x 395
AlteleSuport rotund